Ledig

Idag är jag ledig! Yeey, så jag har städat lite, lagat mat. Ska snabbt diska och fixa kattlådan och sen ska jag vidare in mot stan och träffa, ja ni vet nog vem såklart hihi. Det blir cykel för mig eftersom det är strejk gällande bussarna. Nog för att det blir billigare för mig, men vädret är väl inte direkt det bästa. Får se om man är dyngsur när man väl är framme. Nåja, nåja. bjuder väl på en liten krumelur som jag snabbt gjorde haha. Det ska väl föreställa alla mina tankar och känslor jag har just nu haha, ett virrvarr med andra ord. Ska skynda mig nu för det tar ju ett tag att ta sig in mot stan.
 
 

Ela är tillbaka

Oj se här! Den gamla Mikaela är tillbaka. I över ett år nu har jag inte alls varit på topp och det finns nog en del faktorer som bidragit till det. Det som det förra inlägget handlade om är ett botemedel som gjort att den gamla Mikaela har kommit tillbaka. Jag satte mig för en gångs skull framför ritplattan och ritade. Oj vad jag har saknat den! Så här kommer en liten freestyle-bild som är öppen för tolkning. Jag är så ofantligt lyklig just nu. Har nog aldrig mått så här bra i över ett år. Enligt mig är denna bild en tolkning av mitt pirriga hjärta som bara flyger bland molnen. Denna sommar är redan tusen gånger bättre än den förra <3 Kanske det beror på att jag är kvar i Umeå i år, men visst saknar jag allt Luleå lite. Då jag har tid över ska jag se till att ta mig upp och hälsa på nära och kära! :)
 
 
 

Lite vardagslyx

Jo nu har jag kommit till det stadiet då jag har gått och blivit kär. Eller... egentligen jag har nått det stadiet för längesedan. Jag har snarare ändrat min lilla status från singel till osingel så att säga. Det är därför jag har prioriterat all min tid till bara arbetet och därefter med honom senare under min fritid. Det är därför jag är glad. Annars har vi idag fixat nya pass tillsammans och sen har jag arbetat. Sitter framför datorn med en skål jordgubbar - lyx! Det finns så mycket som har hänt som man vill berätta, men jag låter mina dagböcker få fylla det syftet och nu överlämnar jag er med tre otrooooligt coola bilder haha. 
 
 

Lycklig

Hej! Nu ska jag försöka uppdatera lite om vad som har hänt de senaste dagarna :) Jag har i princip bara arbetat hahah. Det är ju en av anledningarna till varför jag är så dålig på att uppdatera. Det finns ju också en annan sak som håller mig sysselsatt och glad, men det håller jag gärna hemligt just nu. Kan ju helt enkelt säga att jag är lycklig. Fick ju som en liten depression när jag kom hem från resan, men jag har kommit på andra tankar vilket är precis det jag behöver. Visst längtar jag tillbaka till paradiset och värmen, men just nu har jag hittat tillbaka till ett annat paradis här i Sverige! Jag ska verkligen försöka fota med bamsekameran hädanefter så slipper ni se massa bilder från Indonesien, men som sagt är jag sysselsatt med andra saker som jag prioriterar före. Blev för övrigt bjuden på bio idag. Vi såg "Only God forgives" och jaa... vi satt i alla fall längst bak i en soffa och käkade oss mätta på popcorn och chips så det var ju najs haha. Nåja, ska försöka slumra till nu för imorgon blir det Ersboda som gäller!
 
Jag är glad!
 
 

Fullt upp

Jag har fullt upp med jobb så tyvärr tynar bloggen bort lite granna. Så fort jag får ett grepp om saker och ting här (samt då skitmyggen försvinner), lovar jag att ni kommer bli bjudna på otroligt härliga bilder. Jag har hållit på för fullt med att redigera bilder från Indonesien eftersom de tillhör min fördjupningsuppgift i skolan och jag tänkte att det kan vara kul för er att se vad jag gör. Här bjuder jag nu på två bilder på Amanda: en före och en efter redigering. Det är ju inte några mega multi-skillnader, men det i slutändan är det ju redigeringen som gör bilden tusen gånger bättre och mer professionellt. Jag bjuder på en tredje bild då Max fick agera offer för mig då jag provade min allra första levitation-bild. Jag ska banne mig se till att jag går ut i skogen och fotar multum i det temat. Måste bara få med mig någon som vill hjälpa, plus att jag måste fixa en lång och fin klänning! Nåja, nog för mig nu då, vi hörs snart :)
 
 
Före:
 
 
Efter:
 
 
Och sen då Max såklart!
 
 

Tillbaka till vardagen

Ganska sjukt att jag var på andra sidan jorden för en vecka sedan. Jag vill tillbaka, jag vill inte vara här. Allting känns så konstigt, speciellt att komma tillbaka till vardagen. Det tar nog någon vecka eller två för mig att hitta tillbaka till den gamla Mikaela helt enkelt. Sitter och redigerar lite bilder från resans gång och känner redan nostalgin. Jag har bestämt mig för att spara pengar på ett konto som jag inte kan röra för att sedan åka iväg på en längre resa tillbaka till Indonesien och sedan passa på att besöka andra länder i närheten. Det är något jag måste hinna med innan jag skaffar mig ett riktigt jobb, ett hus, en bil och allt det där andra som har med Svensson-livet att göra. 
 
Jag vill tillbaka till paradiset.