Promenad

Tog en liten promenad i solljuset. Vinterjackan är på och det är varmare ute än vad jag trodde. Fel val av jacka haha. Sen städa, sen tvättid, eventuellt fiska med David :)


Är glad för att jag har Anneli

Rubriken säger allt! Pumpen lossnade och det är tur att jag har henne. För ett tag sedan gick jag genom skolans korridorer för att träffa henne och fick då låna en nål av henne! <3 ikväll lär vi nog gå på bio för att fira lönen hihi


monday

 
YEAH! Nu är det måndag, dock började den extremt snabbt - var extremt trött. Kommer bara skriva snabbt vad som väntar idag för att sedan ta sig vidare till skolan :)
Det kommer vara introduktion till Final Cut som är ett redigeringsprogram antar jag och vi börjar klockan ett. Känns konstigt att jag har kommit tillbaka till Umeå igen, och denna gång för att stanna länge. Vill som inte det. Tror jag tar med mig kameran och stannar lite efter skolan i studion, hihi! Bara för att lära mig ljus och hur det fungerar. Sen kan jag köra stenhårt med att fota i studion med olika teman :)
På med skorna nu!
 
 

Bara en snabb uppdatering

Sista helgen av tre som jag varit i Luleå.
Nu är jag i UMEÅ!
Känns konstigt ändå, har fortfarande inte vant mig med den här stora lägenheten...
 

Blev lite lyckligare

Det är två saker idag som gjorde min en aning lyckligare. För det första en ändring gällande uppsatsen, men pallar nog inte att skriva hur allt löser sig. I alla fall kommer jag göra en helt ny, med ett helt nytt forskningsområde som jag har intresse av! Den andra saken som gjorde mig lycklig var att jag fick hänga en liten stund med min älskade Anneli! Det var alltför länge sen vi sågs, men nu blir det ändring som gäller. 
På tal om Anneli, hon kommenterade ett inlägg (vet inte om det var förra men, haahaha garvade ihjäl mig!) där jag var ute och cyklade då jag skrev att jag skulle köpa träplankor på elgiganten (!!) hahaha, jag menade typ k-rauta eller någon liknande bygg-affär! Nåja, ha det bra, vi hörs.
Luleå imorgon, taggar för jag ska åka tååååååg!
 
Bjuder på en bild på min underbart vackra mor som jag kommer få träffa imorgon <3
 

Jag tar tag i saker nu



 
Yes, idag har jag bestämt mig för att ta tag i lite saker nu när man ändå är lite ledig. Klockan är 11, dags för lite käk och sen tänkte jag börja med att läsa igenom kommentarerna på min uppsats. Är dock sjukt otaggad på att börja, men hallå - måste göra klart den någon gång ju. Det tråkiga är ju att jag inte har ett dugg intresse i det jag "forskar" i... Aja, bara att bita i det sura äpplet och bli klar.
Senare kommer jag nog ta cykeln till strömpilen för att inhandla lite saker som behövs fyllas på i kylen, har knappt någon mat hemma :O
Sen får jag se vad jag hittar på, kommer i alla fall ha på mig mina myskläder hela dagen (räkna bort strömpilen, för då måste jag ta på mig lite finare kläder).

Jag är sugen, men hur länge håller det?

Ehm jo, så här sent på kvällen skrivet jag ett till inlägg - Bara för att jag är själv hemma och blev sjukt insprirerad på en grej. Gick först in på IKEA bara för att kolla runt lite, sen blev jag sugen på att skaffa mig en sängstomme, sen en huvudgavel, sen göra en egen huvudgavel och nu har jag fått för mig att jag ska gå på elgiganten och köpa mig träplankor och göra min helt egna sänghimmel. Fråga mig inte var jag har fått för mig att åka dit och inhandla sjukt långa plankor och sen bygga en. Nåja, kollade upp lite bilder på google och tänkte lägga upp dem här så ni förstår vad jag menar. Tänkte mig bara typ 8 plankor + 3 till sidorna - alltså 4 ben, 4 till "taket" och sen tre plankor till sidorna så sängen inte ser helt tom ut. Aja, låter bilderna få tala för sig själva hehe
 
    
 
 


  

Jag + studio = sant

Yay, kolla - jag skriver igen! Tihiii.. Nåja, har nu insett varför jag fortfarande inte har landat än
 
  1. Jag har knappt fått vara helt och hållet själv hemma i lägenheten, måste få sova här, städa här och vara allmänt kreativ
  2. Jag har kvar den förbaskade uppsatsen, har inte tagit tag i den än - men imorgon åker jag till skolan och sätter mig ner för att bli klar med den. Den gör mig deprimerad och jag längtar tills den är klar, då kommer jag nog få värsta energikicket och vill göra allt som går att göra på denna jord!
Nåja, var i studion idag för första gången och körde stenhårt med fotandet, not! Haha men jag lärde mig hur allt fungerade och det var sjukt roligt :D Bjussar på två bilder från idag, målet är att vara på skolan kl 8:00 för att fota till 10:00 och sen plugga uppsatsen, vi får se hur det slutar - vi hörs! 
 
Ps. Min arm amputerades under fototagningen, det gjorde inte ont men bilden blev skit :(
 
        


Jag tar en fika

Yes! Då har jag cyklat hem i regnet. Tog en fika med Viktor och det var skönt att få snacka lite med honom. Nu fördröjer jag tiden hemma och försöker få bort lite av stressen!


Jag säger äntligen

Yes! Nu fungerar blogg-appen igen, nu kan jag äntligen blogga med telefonen, tyvärr blir det inte lika snygga bilder som med kameran, men då hör ni i alla fall att jag lever. Men snart dyker det upp fina bilder då skolan börjar på allvar! Bara att ta tag i denna höst, känner verkligen att jag har fått för lite sol i somras, allt känns bara så konstigt..


Jag har inte landat än

Nope, det dröjer ända till oktober tills jag får landa i Umeå... Men jag bockar av alla måsten sakta men säkert! Idag lämnade jag in nycklarna som återstod till Tvistevägen så nu har jag helt och hållet kommit så långt bort från den lägenheten som det bara går ;) 
 
Och ikväll har jag fått färga mitt hår hihihihi blir spännande att få se när jag fått styla det och kleta på mig massa smink, annars ser jag ut som en ginger-zombie!
 




Jag förtjänar detta

Hejsan! Tänkte uppdatera lite här på bloggen nu. Tyvärr har jag inte orkat ta fram kameran för att ta några bilder just nu - har fortfarande inte kommit in i mina rutiner än hehe. Dock ska jag se till att uppdatera mer inom en snar framtid ;)
 
Skolan börjar flyta på, men jag avregistrerade min på företagsekonomi-kursen eftersom uppsatsjäveln fortfarande är kvar på min "to-do-list". Annars hade jag pluggat 30hp + 15hp + 7,5hp = över 50hp sammanlagt och det skulle jag inte palla. Känner redan nu att allting känns ljusare i min tillvaro. Har en del saker kvar att göra för att allt ska bli till det normala, till exempel till helgen - spelning uppe i Luleå med Carro! :)
 
Nåja, jag kände att jag förtjänade mig lite gosaker nu på höstkvisten så jag har köpt mig d-vitaminpiller faktiskt, har fått föööör lite sol och fritid denna sommar så jag behöver knapra på några varje dag nu. Jag köpte även den omtalade x-lash som gör att man får längre ögonfransar, vi får se om det funkar! Känner att jag får unna mig detta denna höst. Jag kommer ta för- och efterbilder på ögonransarna :D
 
Nu har jag pratat nog, vi hörs senare! Ha det bra :)
 
                                                



Jomen tjenare, tjenare!

Ja bara under dessa dagar har mina ynka (underbara) besökare ökat i antal, drastiskt! Jag måste ju ha en riktigt cool blogg hahaha. Nej men jag kämpar med att känna mig hemma här i Umeå nu, men det går segt. Dessutom är det så mycket stress fram och tillbaka så jag vet inte riktigt om jag hinner med! Men snart är allt som det ska igen, och bilder kommer ju garanterat läggas upp på bloggen. Är bara extremt slö just nu. Vi höres!
 

Oj jag har blivit fadder

Ojdå, tanken var inte att jag skulle det - men nu blev jag det. Jag har inte gått och blivit fadder åt något barn i Afrika, nej nej - jag är fadder åt nollorna faktiskt!
 
Nu ska jag ta cykeln till David och sova över hos honom, lite närmre skolan dessutom ;) hihihi PÖSS!
 
 

Oj jag har blivit fadder

Ojdå, tanken var inte att jag skulle det - men nu blev jag det. Jag har inte gått och blivit fadder åt något barn i Afrika, nej nej - jag är fadder åt nollorna faktiskt!
 
Nu ska jag ta cykeln till David och sova över hos honom, lite närmre skolan dessutom ;) hihihi PÖSS!
 
 

ÄNTLIGEN!

Efter en sjukt stressig dag igår (försov oss, höll på att missa planet), men nu är jag fit for fight känner jag! Om två dagar börjar skolan, och jag har världens chill-schema (Precis som skapande musik-schemt, om inte den här kursen är ännu mer!). På måndag börjar det och mina dagar på skolan ser oftast ut såhär: 9-12, 9-12, egen studietid, egen studietid, 9-12 osv. 
 
Idag kommer katterna hit tillsammans med pappa och David. Nu är sommaren äntligen slut, men det känns fortfarande sjukt konstigt att jag är i Umeå nu. Helt otroligt, efter all den längtan hit under sommaren så känns det riktigt knäppt. Måste nog smälta in det, och det hjäper ju inte så mycket när jag bor i en helt ny lägenheter heller. Jag vänjer mig nog snabbt ;)