Efter ett x antal veckor

Kolla så häftigt! Jag har äntligen sett till att bli klar med denna illustration som jag har donat med i ett x antal veckor.
 
Idag har jag sett till att plugga så mycket som möjligt eftersom på fredag ska jag redovisa inför klassen. Kommer ni ihåg det där arbetet jag gjorde med Korvgubben? Fota hamburgare och sedan designa nya affischer alltså. Ja, det är det som jag ska redovisa i skolan nu på fredag. Jag sitter alltså och retuscherar, göra lite effekter, bakgrunder och efter det ska jag lägga till text osv. Nu på fredag kommer jag visa resultatet :)
 
Här kommer illustrationen (förhoppningsvis dyker det upp flera till inom en snar framtid!)
 
 

Hinner inte med

Oj jag måste säga att anledningen till varför jag har varit så dålig på att uppdatera är för att det är så otroligt mycket som händer mig hela tiden. Jag har skola (ett stort grupparbete och ett eget arbete), jobb (sista arbetspasset var igår, nu är jag tjästeledig i 11v!), ideellt arbete med en logga som strax är helt klar, måste hinna städa lägenheten inför flytt
 
Om en vecka flyttar jag upp till Luleå. Rätt så sjukt faktiskt. Gosh det är så mycket som jag måste hinna med: flytta katterna till Max, umgås med Max, vara med vänner, städa, packa, slänga soffan, fixa ett kontrakt till tjejen som ska flytta in, göra klart skolarbetet, göra klart loggan, mentalt förbereda mig på att bo 30 mil norrut, försöka andas (vilket inte går så bra nu med tanke på sinnessjukt mycket stress)...
 
MEN! Här kommer en liten uppdatering från Norge-resan:
 
Tågresan gick hur bra som helst, drygt såklart att sitta på i princip samma tåg f.o.m kl 11-20:10. Vi hittade hotellet riktigt snabbt och varmt var det ute under den sena torsdagkvällen. Jag och Max åt kebab i pita för typ 100 NOK (inte ok). Dagen efter träffade jag äntligen Amanda! <3 Vi tre gick runt på stan och jag hittade väl ett linne, som sagt så vill man ju inte shoppa loss i Norge där det är så dyrt.
 
Under kvällen tog vi bussen till Amanda och det bjöds på en riktigt god middag som hon hade lagat! Ja, fredag och lördag-kväll gick vi såklart ut för att se vad Trondheims uteliv hade att erbjuda. Annars har jag och Max hängt på hotellrummet. Söndagkvällen åkte jag själv till Amanda och hon var så snäll som gjorde ögonfransförlängning på mig <3 Har seriöst aldrig känt mig såhär fin tidigare + att jag inte behöver någon mascara alls under dagarna. Jag kan seriöst vakna och gå på jobbet utan att sminka mig. Så några dagar innan jag åker till Tomorrowland i juli ska jag se till att ha gjort en fransförläningning!
 
Nu kommer några bilder som togs under Norgevistelsen (förvänta er inte några naturbilder!) Ha det bra, nu ska jag gräva mig ner i skolarbete!
 
 

Woho det är torsdag idag!

Yeeey, äntligen är torsdagen kommen! Var framme hos Max med packade väskor kring 22-tiden igår och timmen senare låg vi båda i sängen och snarkade för fullt. Vi vaknade kring 5:30 och kunde inte somna om. Vi bara låg i sängen och flummade på tills klockan blev nio. 
 
10:56 gick tåget från stationen och jag har längtat som en tok inför detta. Tåget anländer 20:10 (om det inte blir några förseningar såklart) i Trondheim men jag kommer inte träffa Amanda förrän imorgon eftersom hon arbetar ikväll. Planen är att denna gång få vandra runt i staden och shoppa liiiite. Senaste gången var vi bara fast i hennes hus hela tiden och åkte aldrig iväg till stan så det ska bli kul att få se runt i staden :)
 
Det bästa med denna tågresa är ju att Max följer med <3 Jag hade verkligen inte pallat att åka själv en gång till så jag blev så glad att han ville följa :D Hör av mig när vi är framme! (Btw, vad tycker ni om min nya helt fantastiskt snygga tröja?!?!? hihi)
 
 
 

Nya älsklingar

Igår gick jag äntligen runt på stan en stund för mig själv. Jag inhandlade mig ett par härliga jeansleggings och passade även på att skaffa mig ett par nya älsklingar - Converse <3 Denna gång köpte jag de vanliga vita skorna med blå-röda detaljer (mina förra var hel hel hel-vita!) Imorgon inviger jag dessa nya underbara skor då jag sitter på tåget tillsammans med Max. IIIIH snart är jag hos min Amanda!!! <3
 
Har varit på skolan idag fram till lunch och gjort grupparbete. Åkte sen hem, packade lite och nu ska jag vidare till Ica för ett möte som ska hålla på från 16-18. Sen blir det direkt hem, packa det sista och mest troligvis åka till Max eftersom tåget går 11 imorgon och han bor typ 100m från tågstationen. Hihi, vi hörs imorgon! :)
 
 

Creamfields del 2

Okej, nu hörrni! Jag har äntligen fått tag i en usb-sticka som hanterar micro-sdkort till Maxs kamera som togs med under Creamfields. Jag beställde usb:t för typ 7 kronor på ebay hihi (istället för att åka in till stan och köpa på teknikmagasinet för 100 kronor hahaha). Nåja här kommer fler bilder från Creamfields :D
 
Jag har ju nu en inneboende hos mig, Marica som har varit på Tomorrowland 2013. Innan vi la oss igår satte vi igång Tomorrowland 2013 aftermovien och fick samtidigt höra massa tips från henne. Det var en riktigt mysig kväll med massa tjejsnack :D
 
Här kommer bilderna!
 
 

Resa bort

 
Jag skulle vilja resa iväg till ett varmare ställe. Inte för att sola och ta det lugnt, nej nej. Jag vill åka iväg med ett enda syfte: att fotografera. Jag vill resa utomlands med vänner och BARA fotografera dem på härliga platser där man slipper frysa som här uppe i kalla Sverige. Tänk att få låna en bil tex i Grekland eller Spanien och åka till små ställen och fotografera helt fantastiska bilder! Först ska jag ta min examen och till hösten ska jag få göra de saker som jag brinner för! (För övrigt skippar jag arbetsproverna, känner just nu att jag vill fokusera 100% på flytten, praktiken och allt annat som dyker upp). I alla fall, en sista minuten-fotoresa i höst med vänner som gillar att stå framför kameran hade varit helt underbart! ps. Snart är det torsdag, iiih!!!
 

Kan det inte bli torsdag nu?!

Ja den där gamla Mikaela börjar komma tillbaka. I förrgår köpte jag och Max tågbiljetter till Trondheim :D YÄÄÄH!! Jag ska äntligen få träffa min Amanda <3 Jag ser också otroligt mycket fram emot att hon ska få träffa min Max. Jag kommer ihåg när jag och Amanda satt och solade på standen i Indonesien i maj och hur mycket jag berättade för henne om Max då xD Och nu ska äntligen Max få träffa Amanda (även han har fått höra allt om henne!)
 
Så på torsdag bär det iväg kring 11-tiden och vi är framme kring 20 på kvällen. Vi har hittat ett riktigt fint vandrarhem/hotell mitt inne i stan :) 
 
Jobb idag 12-19:30 och sen ska Max hälsa på mig. Vi tänkte göra en finmiddag och bara mojsa på. Det får bli en lugn helg med tanke på att vi är i Norge nästa helg och röjer runt där tjiho!