Hitta rätt väg

Ja hejsan allesammans! Jag får ursäkta så otroligt mycket över att jag uppdaterar så sällan just nu. Saken är väl att jag inte riktigt är på mitt gamla vanliga spår och därför prioriterar jag andra saker framför bloggen.
 
Jag inte varit mig själv i två-tre veckors tid nu och håller tummarna på att gamla Mikaela träder fram. Nu är det åter igen jobbveckan och det börjar kännas tyngre och tyngre då det blir mer och mer i skolan. Jag vill samtidigt inte ta bort massa pass heller från jobbet för då tjänar jag inte lika mycket pengar! Har insett att det bara är två jobbveckor kvar och sen tar jag tjänsteledigt :O Då åker jag upp till Luleå och bor där i tio veckor.
 
Jag tror också att det är mycket stress med att jag ska flytta upp, fixa så att lägenheten blir klar för att en annan ska bo här under tiden, få med mig alla viktiga saker upp till Luleå, flytta över katterna till Max. Denna stress tillsammans med jobbet, skolarbeten och grafiska arbeten utöver skolan får mig på ett annat spår än vad jag är van med.
 
Så ja om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kommer få andas ut och komma i rätt spår förrän jag har flyttat upp till Luleå. Det ska bli otroligt skönt att nästa torsdag få åka till Trondheim tillsammans med Max och få hälsa på Amanda! Förhoppningsvis får jag andas ut lite då :)
 
 

Numero åtta

Nu har jag äntligen efter ett och ett halvt år fått den på min kropp. Jag pratar såklart om tatuering nummer åtta! Jag lät faktiskt tatueraren, som för övrigt heter Anders och jobbar på Port Royal Tattoo i Holmsund, få bestämma allting. Det är ju trots allt hans jobb och han hade ritat väldens häftigaste skiss! Ja hade tänkt mig två roser och ett fickur emellan dem, men det han gjorde var helt fantastiskt. Jag satt där i fyra timmar och klagade inte en enda gång. Jag höll mig cool och tiden gick så otroligt fort. Jag tittade knappt på tatueringen under tiden som den gjordes och det är ju ett tips om man vill att den ska bli färdig snabbare.
 
När Anders var klar med tatueringen ställde jag mig upp för snabbt och kände genast hur blodet försvann i hela huvudet. Jag hade ju legat ner i 2,5 timme och sen vipps ställa sig upp är väl ingen bra kombo. Så jag stod där och kände hur hörseln snabbt försvann. Fick ligga ner ett tag och sen blev allting jättebra. Efter fyra timmar var min tatuering klar och den gick på 4K. 
 
Denna tatuering har jag haft i mina tankar i som sagt 1,5 år och nu ska jag såklart berätta varför den betyder så otroligt mycket för mig. Som ni ser nedan på de sista bilderna är det en klocka som är ställd på 9:50, tio i tio alltså. Det var då mitt liv förändrades. Det var då den 9:e maj 2000 som min underbara bror kom till världen. Jag älskar honom så ofantligt mycket och denna tatuering är till honom.
 
Jag åkte till Holmsund tillsammans med Sara som också skulle tatuera sig (hos Sebastian som har gått i min klass 1:an till 6:an faktiskt!) men det var ett så stort projekt så hon ska lägga sig på bordet den 14:e mars istället och då ska jag såklart följa med henne dit :) Nog snackat, nu får ni se både finbilder från storkameran och kassa mobilbilder som visar hur min tatuering ser ut hihi
 
 

Ibland är mobilen bra att ha

Ja nu blir det tyvärr inga trevliga bilder med min systemkamera, men det är tur att mobilen finns där. Veckan som var har varit en hektisk vecka med jobb, jobb och jobb. Max har jobbat i princip varje dag också så vi har knappt träffats. 
 
Helgen har varit en riktigt lugn helg med jobb och sen tända ljus och datormys. I söndags blev jag och Max bjudna på middag hos hans mamma tillsammans med resten av hans familj. Maten var fantastisk och hans familj är så snäll mot mig. Efter desserten spelade vi ett sällskapsspel som gjorde att vi alla skrattade så pass mycket att vi började gråta. Vi ska lätt köpa spelet, som heter "ryktet går", och förhoppningsvis få spela det till helgen med massa vänner :)
 
Idag kom Max förbi mig och vi har bara myst på med kissekatterna. Vi tog en promenad till kvartersvärden för att titta på lite golvmattor som ska bytas nu i min lägenhet men jag kände inte att någon passade in så vi skippar nog att byta :p Vi får höras lite senare! Hejsvejs
 
 
 

Dagen efter alla hjärtans

Ja nu är det återigen den 15:e februari. Nu är man ett steg närmre pensionen. Men jag gråter inte för det. Så sjukt att man inte bryr sig om att man fyller år ju äldre man blir hahaha. Nåja min födelsedag spenderar jag faktiskt 8 timmar på Ica idag eftersom jag har lyckats pricka in mitt lilla studentschema så. Jag orkade inte byta pass med mina arbetskollegor eftersom jag inte ha något speciellt planerat denna dag haha :)
 
Jag vet att jag har varit rusktigt dålig på att uppdatera här på bloggen och jag lovar er en fet uppdatering så snart som jag kan. Det har ju hänt lite saker sen sist faktiskt och det måste jag ju berätta om. Nu ska jag göra mig i ordning och jag hoppas ni har det trevligt idag medan jag slår in massa PLU-koder och frågar "var det bra så?" :) Jag tjänar i alla fall fett med cash idag så jag är inte alls bitter hihihihi :D Kram på er / tjej på 23 vintrar
 
 

Lördag

Nu blir det på med ytterkläderna för jag ska ta en promenad till Strömpilen faktiskt! Har tyvärr ingen ny eller fin bild att bjuda på för tillfället eftersom det är lite stressigt att hålla på med att redigera massa när jag ska hinna till strömpilen. Tjejkvällen var helt underbar - tyvärr blev inte bilderna det. Vi snackade på som tjejer brukar göra och vi taggade till något så otroligt mycket inför Tomorrowland. Så drygt att det är sisådär 159 dagar kvar. Vad som händer ikväll vet jag inte. Jag tog det lugnt igår med tända ljus och såg en dokumentärfilm om min favorit-dj Hardwell. Den var helt okej faktiskt, intressant att få veta lite mer om den där snubben. Sen somnade jag på direkten och vaknade upp med lite lågt blodsocker (hade lågt igår och åt bara ett äpple innan jag somnade så inte undra på att mitt blodsocker var lågt i morse också!) Som sagt vet jag inte vad som händer ikväll, huvudsaken är att jag får vara med min Max, aka Maxinator, Maxen, Maxis, Musse Max, Maxiplutt, osv osv osv. Vet inte hur många smeknamn vi har för varandra haha xD Nåja, vi hörs!! :)
 
 

Roligt hår

Fixade håret snabbt, ska hinna med bussen nu! hihihi roligt roligt roligt :D
 
 

Förbereder mig för en riktig tjejkväll

Snart kommer Rebecka och Claudia som ska hämta upp mig med bilen. Vi ska dra mot Ica för att inhandla massa saker inför en riktig tjejkväll ikväll. Det blir ansiktsmaskar för oss alla plus att jag ska fixa deras naglar ikväll :D hihi har verkligen behövt detta för längesedan! Och pricken över i:et är ju såklart att vi bara kan snacka massa struntsaker hela tiden woho :D Kameran åker med såklart så får ni se vad vi har för oss en kväll som denna. Hörs senare!
 
 

Från en engångskamera

Här är äntligen bilderna från Creamfields! Bilderna får tala för sig själva. Inför Tomorrowland kommer jag se till att alla vi ska ha var sin engångskamera med sig, alltså tio stycken :) Nåja nu ska jag inte snacka nå mer om det utan visar här alla bilder från i somras som togs hihi
 
 

Bästa året i mitt liv

Vill bara säga att hela mitt liv har förändrats något så otroligt för precis ett år sedan. Jag har aldrig mått så här bra i hela mitt liv kan jag lova. Jag har varit i Indonesien, jag har varit på Creamfields, jag blev tillsammans med Max, jag har gjort klart min c-uppsats, jag har fått praktik, men det slutar inte heller där... JAG SKA TILL TOMORROWLAND! Max köpte biljetterna igår då räknas även ett flygplan som bara är till för vi svenskar som ska till Tomorrowland och inga andra, ett partyflyg!!! 
 
Jag kan inte förstå att jag kommer få den bästa sommaren i hela mitt liv. Jag ska få åka på en av de sjukaste musikfestivalerna i världen. Jag ska till Belgien <3 Här visar jag två klipp som ni kan få se vad som väntar mig i sommar :D
 
 
De första 5 minuterna av videon ovan visar pre-partyt. Alltså första kvällen som egentligen inte räknas till festivalen. Fatta sjukt det kommer bli! Detta är tusen gånger bättre än Creamfields. Nu till veckan kommer jag också lämna in min engångskamera och förhoppningsvis få bilderna från Creamfields. Då kan man tagga ännu mer. Det återstår nu 164 dagar tills jag får vara med om THE MADNESS! Jag står inte uut!