Jag vill

Jag vill så gärna göra saker: måla, spela in musik, fota, redigera bilder, skriva i bloggen. Men jobbet gör mig så ofantligt trött att jag inte orkar göra något av detta, jag vill men jag orkar inte. Jag kommer i alla fall inte bara ligga i sängen och dega ikväll, det blir att hälsa på Malin och mina kissekatter ikväll. Vi ska nog se film och ha allmänt lördagsmys! Vädret är ju inte på topp så man missar ju inget. Nu är det tre avklarade jobbdagar och fyra återstår, sen är jag ledig tre dagar i rad och det känns overkligt! Ha förståelse över att jag inte orkar göra något för tillfället. därför gör jag nu en bildbomb på randombilder :)
 

Nära på att dö ut

Kan erkänna att min blogg håller på att dö ut, det är pappas fel, han är så snål att jag fått använda internet genom min telefon och nu har datamängden gått ut och då har jag inte kunnat använda internet under tiden jag bott hos honom. Nu är jag bosatt i Luleå för tillfället och jag har hunnit packa upp mina kläder i byrån (duktigt för att vara Mikaela), samt dammsuga rummet och trappen plus fixat upp min tv. Riktigt produktiv. Nu väntar sju dagars arbete framför mig och jag är taggad för pengarna. Fick veta att jag tjänade 7443 spänn på tre helgers arbete hos Heja eventbyrå! :O Sinnessjukt najs ;) Hann dock inte fick håret idag och bölade lite eftersom jag somnade då jag läste en bok och då blev det för sent... Men imorgon efter jobbet kanske, vi får se hur trött jag är. Är så himmelens less på det mörka och det ska ändras snarast!!!!!!
 
Katterna mina är hos Malin nu och jag hälsade på dom idag, ojoj vad jag saknar dom. Får mysa med gammeltanten Sabina som finns här på Borestigen ;)
 
 

Huvudvärk

Slutade jobbet för tillfället, blev 6 ½ timmars arbete idag och nu är det dags att bege sig mot Rosvik då far bjuder till med grillat. Ska bara till mataffären och inhandla smör och kattsand. Imorgon blir det det 6:e passet för veckan och sen på måndag är jag ledig, dock kommer jag inte få en enda lung stund under den dagen för då ska katterna flyttas och sen blir det att träffa Sanken och göra lite måsten :p Ha det!
 

Bestämt mig

Jag har bestämt mig för att ha mittbena i sommar, woop woop

Fullt upp

Glad midsommar btw! Har haft fullt upp med jobb och det slutar inte där.. arbetar imorgon och på söndag! Det är först på måndag som jag blir ledig, bloggen kommer ju gå i konkurs känner jag på mig. Använder Davids dator och jag kan ju säga att han har brist på bilder hära så tyvärr blir det bara någon skitbild som jag kan luska fram här. Veckorna går faktiskt riktigt fort, fortare än jag anade och snart är jag tillbaka till Umeå igen (wiie).

Min midsommar kommer jag bara spendera med David, vi två arbetar ju imorgon så det blir inget partaj för oss inte.. Han tar en powernap medan jag sitter ute i solen (typ första gången ever under denna sommar) och tar vara på de solstrålar jag får. En sak jag kan garantera är att fräknarna kommer dyka upp så småningom. Nåja, det blev ett längre inlägg än vad jag trott så nu avrundar jag här och säger än en gång; glad midsommar (även fast den är sjukt överskattad!) :)


Från gårdagen

Precis NU börjar mitt jobbpass (har gjort ett tidsinställt inlägg) och taggar för pengar. Slutar 18 och sen blir det eventuellt en sväng förbi mor min om jag har lust. Sen tillbaka till Rosvik och göra den fantastiskt goda köttfärsröran :) Bjuder på en bild från gårdagen då jag var ledig och fotade lite (hade till och med ombyte!). Sen måste jag ut igen och fota lite mer på andra roliga ställen; vill inte vara en tråkig fotograf som tar kort på massa tråkiga blommor (även om dom är vakra fattar jag inte vitsen, de är blommor... inget mer.. dom står bara där och är tråkiga...). Men bara för det bjuder jag på en bild på mig själv (vem annars?!) tillsammans med massa... blommor, dock finns ju jag med på bilden så den blir ju inte helt meningslös ;)

Nostalgi från Rosvik

Ja då var man ledig idag! Enda lediga dagen för den här veckan. Jag är riktigt stolt över mig själv att jag tar mig an så många pass (var schemalagd en dag denna vecka och fick ta flera pass) då det även är midsommar. Jag känner på mig att jag inte kommer vara så himlans ledig denna sommar, men det gör inget. Jag vill tjäna pengar, de få lediga dagar jag har kommer jag bara vilja ta det lugnt. Jag kommer bli gammal, jag vill inte bli en sådan person som bara ägnar sig åt att vara hemma på kvällarna och laga mat, pilla naveln och lägga sig i sin säng och dagen efter vakna upp och göra precis samma sak igen. Gammal får jag bli sen, mina unga dagar kommer jag ta vara på och göra knäppa saker och sen när jag blir 40 kan jag ta det lugnt. Jag vill inte bli en tant som ångrar att man stannade hemma och försökte vara "gammal (för sin ålder)" och sedan (när det väl är försent...) försöka vara "ung" igen. Men denna sommar kommer jag mestadels ta det lugnt, jag behöver inte festa, jag behöver inte sola, jag behöver inte vara ledig en solig dag. Jag behöver pengar. Sen när hösten kommer och livet i Umeå börjar igen, ja kommer jag vilja bli ung igen och göra massa knäppa saker, inte stanna hemma och se Bonde söker fru...


Grattis älskade mor

Grattis underbara mor! Du fick en superduper härlig dag under ditt kalas, vädret kunde inte bli bättre och tårarna slutade aldrig att rinna. Du ser inte alls ut som 50!

nio timmar

Hörrni, förlåt för detta! Har verkligen inte haft tid till att skriva eller fixa bilder eftersom mamma hade sin 50-års fest igår. Senare gick jag och David till udden med massa andra polare och njöt av att se solnedgången vid brasan. Det blev ingen utgång (kände verkligen inte för det) så jag och David gick hem, det blev väl en 6- eller 7-kilometers promenad hem till mig.
Idag jobbade jag från 12-21, utan rast och under dessa timmar fick jag sitta ner i en kvart, annars är mina knän döda! Har tagit mig an ännu mer jobb :O Så veckan som kommer är jag bara ledig imorgon, då ska jag njuta och förhoppningsvis ta en promenad till ängen som finns ganska nära pappa och sedan fota lite :)
Har ju sovit i Luleå i två nätter nu och är äntligen tillbaka till mina bebisar, jag älskar dom!

Söt tjej

Carro ringde för ett tag sedan, jag blev glad. Vi blev båda taggade på att fota till hösten och hon lär också skaffa sig reflexskärm i framtiden, tänk då har vi två! hihi kan bjuda på en bild på henne från förrs shooten vi hade innan jag åkte upp till Luleå förra veckan :)

Gå in på hennes blogg btw www.lillinashalsa.blogg.se och se hur det går för henne! :)

Tio minuter kvar

Då har jag min rast nu då, riktigt skönt må jag säga. Dagen har gått fort och det har varit riktigt kul här so far! :) fyra och en halv timme låter inte så mycket i mina öron och denna stängning jag kommer göra blir legendarisk!! Yäh baby, gott med mat för övrigt. Det blev gårdagens mat - stuvade makaroner och korv ;) nam nam. Mitt mål är att inte käka ett enda stips under tiden jag jobbar här. När jag slutade arbeta för två år sedan gick jag ner tio kilo!!! :O sinnes vad burgarna och pommesen gör saker med kroppen. Vi hörs sen när passet är slut ;)


Hard work

Sådär! Fem minuter kvar tills jag börjar arbeta, woop woop!!! Inne i stan idag och det är lite nostalgi då jag halvt bodde här för två år sedan. Det är skönt att det är moln och lätta regnskurar och jag hoppas verkligen inte att det kommer spricka upp senare! Nåja, tre minuter kvar nu - vi hörs sen!


Otaggad tjej

Huvva vad dagen är konstig! Hade personalmöte kl 8:00 så det blev till att stiga upp sjukt tidigt för att ta sig från Rosvik in till Storheden. Nåja nu väntar jag in att jag ska arbeta från 14-18:45 och det här är den drygaste tiden, då man väntar in att jobbet ska börja. Annars är jag väl taggad, mest taggad på pengar hehe. Det värsta är att jag lovade mig själv en sak som jag känner att jag inte pallar. Vissa i klassen (vi då) blev inte helt klara med b-uppsatsskiten så då har vi den hängandes över våra axlar denna sommar, sjukt drygt med andra ord, och jag har lovat mig själv att göra klart det idag, just nu under dessa strötimmar, men jag har en känsla av att jag inte kommer göra det. Huvva, life sucks right now. Har i alla fall solat lite (därav bilderna på mig i bikini, chabaaam) Vi hörs!

Pausa för en stund

Vaknade 11 av att det var sjukt ljust ute, när jag drog upp gardinen såg jag inte ett enda moln. Direkt efter toabesöket tog jag en filt och kudde ut och solade ett tag. Det blev väl inte något resultat för mig, men jag kände att solen stekte. På något sätt kan jag aldrig ta det lugnt under sommaren, jag stressar för ingenting.. Sen in i duschen och vidare till Luleå för att gå en snabbis på stan med David. Nu är jag hemma igen och plånboken skriker efter cash (var tvungen att tanka igen..). Nu ska jag mysa med film, vet inte vilken jag ska välja mellan men antingen blir det Tron, Inception (har sett båda tidigare) eller så testar jag mig fram och ser Iron Man 2! haha Nu börjar huset bli varmare och det är tack vare Mikaela: vedspecialisten no 1! ;) Vi hörs sen

Har för mig att det är söndag

Konstig känsla det här.. Har för mig att alla butiker har stängt och att det är en söndag, varför vet jag faktiskt inte. Måste åka iväg och skaffa insulin, upptäckte att jag inte har med mig något plus att min pump har 9 enheter kvar, not good! Ska dessutom åka tillbaka till jobbet för jag tror att jag glömde min blodsockermätare där faktiskt, trisst men sant. Sen ska jag städa här hos pappa (det ser förjävligt ut här må jag säga) och sen plugga lite - ja jag har kvar fucking b-uppsatsen att skriva och det känns inte kul det här! Försöker förtränga allt men tyvärr måste jag ta tag i det! Bjuder på två bilder på mig idag utanför pappas hus med reflexskärmen, har för övrigt upptäckt att hela hans gård är ju ett flertal photoshoot-projekt vilket gör att denna sommar aldrig tar slut på idéer ;) Vi hörs senare!

Hur många förlåt har jag skrivit?

Jag funderar verkligen hur många förlåt jag har skrivit här på bloggen över att jag är så seg på att uppdatera just nu! jadu, jag har inte än hunnit vänja mig vid att vara i Luleå hela sommaren, det känns lite läskigt men ändå skönt. Har äntligen fått ta bilder på Madde under hennes studenten-dag och hunnit redigera fyra stycken (en bild på Davids lillebror som även han tog studenten samma dag) :) Riktigt fina bilder må jag säga, på riktigt fint folk hihi. Jag tycker att bilderna ska få tala för sig själva, enjoy!



Fullspäckad dag

Gårdagen var nostalgisk, fick riktigt fina bilder på Madde i hennes vita klänning och studentmössa. Man längtar tillbaka och vill göra om hela den veckan. Tre år går fort, och det är ju bara en enda dag som gäller då det är studenten, man får njuta av stunden. Men samtidigt är det egentligen ingen big deal, om två år går jag ut min utbildning på universitetet och DET om något är ju stort! Det är då jag kommer känna att livet börjar bli seriöst och därefter söka jobb på riktigt.. Det skrämmer mig. Men jag får njuta av mitt studentliv för tillfället och sen får framtida Mikaela ta hand om resten!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3377107/images/2012/pic_205924249.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3377107/images/2012/pic_205924249.jpg" class="image">


Yäh

Wohoooo min reflexskärm har kommit, den funkar suverääänt! Taggar inför imorgon till fotograferingen, det kommer bli riktigt najs känner jag på mig ^^, godnatt på er!


Förlåt mig

Sorry sorry sorry, arbetade igår och sen bestod dagen bara åt till att packa... puuh! Nåja, idag ska jag på stan med fina mormor och sen ska jag se min brors skolavslutning, om 6 år tar han studenten..sick! Vi hörs senare ikväll :)

Reflexskärm 5 i en

Nu har jag äntligen beställt en reflexskärm som ska användas till Maddes fotografering under studenten, jag längtar!

Today

Vaknade för dryga timmen och känner att det är dags att bli produktiv! Tvätt och städ står på schemat idag och jag är väl inte direkt superduper taggad på det.. Igår städade jag hemma och tog det lugnt faktiskt, sen kring tolvtiden på kvällen gick jag till David och hängde ett tag innan vi la oss i sängen för att sova. Det är inte lika härligt väder idag som igår, och jag tror jag ska ta en promenad till SunTan bara för att! Känner mig en aning blek för att vara mig vid den här årstiden :(

Dagens shoot

Var tvungen att lägga upp en bild från dagens shoot trots allt. Blev förälskad i denna bild från förstaste första stund efter att jag tog kortet. Här får du fina Lina!

Mellan himmel och jord

Fotade som sagt med Carro idag och det var ett rent nöje! Det var första gången jag testade göra HDR-bilder och oj vad jag kommer börja med det framöver! Vi fick riktigt fina bilder idag och jag får se om jag orkar redigera någon bild eventuellt. Carro testade sina nya objektiv och vi upptäckte att hon har precis likadana som jag har haha. Jag längtar tills jag tjänar lite mer pengar så jag kan köpa mig ännu ett till objektiv kanske. Huvudsaken är reflexskärm, ojoj det skulle vi behövt idag, dock orkar jag inte lägga ner 400:- på det då jag får betala dubbla hyror i augusti... uuh... rädda mig pengaGud!

Stan

Nu blir det stan och då ska jag äntligen få träffa och hänga med underbara Carolina Martell! hihihi

Måndagen känns som fredag

Ja helt seriöst, idag är det fredag för mig och Anneli. Hårt arbete i helgen resulterade i att jag försov mig idag. Planen var att jag skulle vara i stan redan innan affärerna öppnades, sick pick. Nåja nu är jag i alla fall utvilad, stan om ett litet tag - måste bara göra mig i ordning. Ikväll ska jag nog hänga hos Anneli och då kommer vi dricka lite vin och spela spel - njuta av vår (fredag/)måndag.

Sneak peak

Kom hem vid fyra efter dagens arbete! Det har regnat hela dagen och vi arbetade från 7-16, bra gjort där! Riktigt stolt över mig själv må jag säga. När jag kom in innanför dörren kl 16 la jag mig i sängen och fortsatte med mitt projekt som Amanda fotade åt mig. Kan ge en liten sneak peak, men saken är att jag funderar på att ta ännu fler bilder nu när jag kommer vara i Rosvik och sen (som tidigare sagt) lägga upp den lilla bild-historien :)

Hej hopp

Gomorrn! Vaknade för en timme sedan, det vill säga 5:50... Nu blir det sista roddningen och sen blir det hem till mina kissar <3 vi hörs senare


On the road

Är snart i Piteå. Resan har ändå gått fortare än jag trodde! Det blir ju att övernatta i Överkalix ikväll och imorgon glassar vi på Scandic i Skellefteå. Yäh, vi hörs!


Gör mig i ordning

Hela dagen har gått åt till att göra Amandas nya (preliminära bloggdesign). Nu är sminket fixat och sen är det bara håret och kläder som åker på innan det blir dags för jobb. Helgerna har bytts ut med vardagarna och nu känns det verkligen inte som en helg! Datorn åker ju med såklart och jag ska börja med mitt projekt som jag tog igår. Funderar på att ägna hela sommaren till att göra detta tema och sen lägga upp dessa bilder i ett litet "montage", men vi får se.. Så fort man blir klar med en bild vill man ju visa den för hela världen.

Som sagt blir det jobb i helgen, först Överkalix och sen Skellefteå, fullspäckat! Me like ;D

Kolla in Amandas blogg vettja: amandafernandez.blogg.se