Hip hooray - it's my birthday

 
Tjenare! Det var ett tag sedan. Hade tänkt lägga upp en sak under veckan som har varit, men har helt enkelt inte haft tid då man har jobbat så otroligt mycket. Ska försöka ta det till veckan som kommer. 
 
Ja idag är det då min födelsedag, i ca 3 timmar till haha. Vaknade vid 10:30, pappa var på besök så jag fick en grattiskram av honom. Max jobbade från 7-12 och när han kom hem fick jag jättefina örhängen av honom!! Sen åkte vi tre till Bobbys loppis och till ersboda där jag hittade ett par perfekta låga stölvar för halva priset vilket var toppen!
 
Kring middagstiden åkte vi till Teg och åt thaimat vilket var super duper gott. Sen åkte vi hem och fikade lite innan pappa packade väskan och åkte upp mot Rosvik igen. En riktigt mysig dag med solsken och minusgrader, så som det alltid har brukat vara på min födelsedag :)
 
Hejdå!

Nu kör vi!

Sedan jag slutade konståkningen vid 17 års ålder har jag som tappat den där motivationen till att träna. Jag har aldrig känt behovet av det eftersom jag till största delen har varit rätt så smal av mig. Men för ett år sedan kom en känsla jag aldrig haft förut. Det var ju såklart då jag fick tag på den där biljetten till Tomorrowland (ja, ja, jag vet vilket tjat det är om den där festivalen). Det gick bra då jag var tillfälligt bosatt i Luleå och kunde träna på vägen hem från praktiken. 
 
Sen kom sommaren och jag upptäckte gymmet i källaren. Tog ett ganska långt uppehåll efter att man kom hem från Belgien och just då ville man mest bara komma tillbaka på fötter och landa. Uppehållet höll dock på en aning för länge och vipps var man tillbaka på ruta ett. När Max flyttade in kom motivationen tillbaka. Nu kunde vi båda peppa varandra och även träna tillsammans och göra samma övningar.
 
Vi har tillsammans hamnat i en riktigt god cirkel där motion, kost och planering har blivit betydligt mycket bättre till skillnad från tidigare. Vi har skaffat en almanacka som vi hängt på väggen där vi har var sin färgpenna och ritar stjärnor för de dagar som vi tränar. Vi har till exempelvis ersatt pasta med bönpasta som är gjord på sojabönor och innehåller endast 16g kolhydrater/100g till skillnad från vanlig pasta som innehåller ca 66g kolh./100g (plus att bönpastan är proteinrik!! OCH att jag inte ens behöver ta något insulin till måltiden - yey!)
 
Nu har vi tagit steget längre och köpt en fet burk med proteinpulver och något annat pulver som gör att man blir riktigt taggad inför träning och presterar mer under träningspasset. Åkte till Iksu idag direkt efter jobbet och körde ett spinningpass. Nu sitter vi i soffan och ser UFC och emellanåt matar kissarna med Dreamies som de är helt galna i. Bästa kattgodiset någonsin!