Gårdagens sysselsättning

Hej hej, dags att uppdatera lite här. Min vardag ser fortfarande likadan ut. Jobb, jobb, jobb. Snart är det Halloween, är taggad som vanligt. Berättar mer om det senare. Satt och gjorde mina naglar igår efter att ha kommit hem från en förvånansvärt bra stäning i fastfooden. Blev dock trött och orkade inte göra någon riktigt avancerad design plus att mina korvfingrar inte blev fina på bild då jag fotade det färdiga resutlatet.
 
Jobb idag, ledig imorgon - ska på stan och fiffla lite med massa saker inför Halloween! Vi hörs senare
 
 

Eat, sleep, rave, repeat

Hej sorry för det senaste inlägget, blev lite fel där. Nu tänkte jag berätta lite om vad som har hänt den senaste tiden. Absolut ingenting. Eller rättare sagt så känns det som att allting bara upprepas i oändlighet. Jag vaknar, åker till jobbet, kommer hem, sover... Jag håller även mitt löfte om att bara festa en gång i månaden vilket gör att plånboken fortfarande hålls tung, men mitt sinne kanske inte är direkt i balans. Jag lever i en liten tråkig period nu men det är ju för att jag ska kunna leva i en bra period till sommaren :)
 
Kan passa på att säga att jag fyndade massor på megaloppisen på Nolia i lördags, hittade även en skatt på Jysk. Två tavelhyllor 20:- st, två vita burkar med trälock (ikea) för 30:- tsm, en STOR spegel som nu sitter fint i hallen från Jysk för 350:- och äntligen ett nytt sängbord som passar in fint i sovrummet. Så hela denna helg har jag och Max fixat till massor i lägenheten. Nu är det nästan bara en månad kvar tills herrn flyttar in hit på Carlshem. Vi båda ser väldigt mycket fram emot det. Få börja göra nyttig mat tillsammans, träna tillsammans och få spara pengar tillsammans :) 
 
Som vanligt är det jobb hela denna vecka som gäller. Om två helger åker jag och Max ner till Stockholm. Det kommer bli så otroligt underbart att bara få åka vi två. Nu kommer ni få se lite bilder på när jag klippte Max och några bilder från denna månads festtillfälle.
 
 
 

Komma igång

Hejsan hejsan allihopa. Tänkte uppdatera snabbt med ett litet inlägg om att jag är sjukt motiverad till att börja träna igen. Ni vet, sådär duktig som jag var under tiden jag bodde hemma hos familjen i Luleå. Ja jag har ju ett eget gym här men det jag saknar är alla träningspass med instruktörer. Idag har äntligen listan kommit upp på Ica där vi får skriva upp oss på och därmed får vi köpa ett IKSU guldkort för bara 680kr! 
 
Jag tror dessutom att jag och Max kommer tagga varandra till att göra nyttiga maträtter och minska ner på allt onödigt när vi bor tillsammans. Jag har en deadline som ska hållas och ni vet självklart inför vad - den där fantastiska festivalen. Nä men jag tänkte ju inte bara börja träna för en festival, jag gör det ju för min egen skull. För att jag ska bli gladare, piggare och trivas mer i min egen kropp :)
 
Jag och tjejerna är verkligen peppade på att bli fit inför nästa sommar. Sara har redan börjat och är riktigt duktig som åker till gymmet efter jobbet. Rebecka är också väldigt duktig som tränar gymnastik några gånger i veckan (helt sjukt hur mycket träning det är, masa volter och liknande). Nedu, har som lust att ta en promenat ute i kylan nu elva på kvällen. Imorgon är planen i alla fall att träningsskorna åker på och att jag tar mig en promenad in till Max i stan. Blir väl ca 4,5km på 50 minuter :)
 
Tomorrowland 2014, fr vänster: Rebecka, Claudia, Sara och till sist lilla jag. Vi tjejer är The Fantastic 4 - va taggar redan för nästa år!