På väg mot toppen

Tjenare! Jag har verkligen haft så otroligt fullt upp hela tiden. Har egentligen inte tid just nu heller att skriva men insåg att jag hade några färdigredigerade bilder som jag kunde lägga upp snabbt.
 
Ja vad händer då i mitt lilla liv? Jag kämpar på med jobbet som vanligt. Jag har börjat ta tag i att utöka min portfolio för jag inser att jag kan förbättra den ännu mer. Jag har köpt ett domännamn och håller på med min alldeles egna hemsida just nu. Vi har fått tillbaka lite pengar från försäkringen och då har jag fått tillbaka min underbara kompaktkamera. Kanske jag kan uppdatera lite oftare när det är så enkelt att fota med den, men inget som jag kan lova er.
 
Jag har i alla fall lovat mig själv att försöka hitta på saker. Jag har nu insett att jobb = mindre aktiv. Man har ju en tendens att bara snöa in sig vid datorn eller tv:n. Nä nu ska det bli förändring. Som sagt tar jag nu tag i min portfolio och då har jag en hel del att göra på min fritid. Jag ska försöka att vara hemma så lite som möjligt dessutom, göra spontana saker. Fotografera oftare!