Ledig fast ändå inte

Hejsan hejsan! Idag har jag äntligen fått vara hemma från jobbet. Men samtidigt har jag som inte haft en sekund ledig eftersom två arbetskompisar kom förbi mig. Jag hade bokat in tid för lite nagelfix för dessa två :) Första var Isabelle som kom vid 8:30 och vi blev klara precis vid tolv. Hon ville ha den klassiska franska manikyren och jag blev faktiskt nöjd. Vi körde även med dom där mallarna som jag berättade om i förra inlägget tror jag :) Klockan ett kom Malin förbi och hon ville ha vita naglar fast med lite vitt glitter på ringfingrarna. Vi körde även med mallar på henne och det var lite klurigt då hon hade så korta naglar. Men vi löste det till slut och blev klar precis vid 16-tiden. Se där, jag börjar bli ganska snabb av mig!
 
Nu har ju jag lust att göra om mina naglar men undrar om jag ska vänta någon dag tills jag ska göra mina julnaglar. Är ju helt död nu efter denna dag hahaha. Är också ledig imorgon vilket är skönt för då ska jag åka iväg och få pyssla med mig själv och göra fransförlängning :D wihoo! Här kommer lite bilder på Isabelles och Malins naglar (glömde såklart ta före-bilder på Isabelle, men men)
 
 

Mörkret gör en lite trött och slö

Hejsan! Idag har jag arbetat från 6-14 och är rätt så död som vanligt. Man brukar ju vilja hitta på saker när man har mycket tid kvar resten av dagen men ärligt talat orkar jag inget dessa dagar. Har redan somnat på soffan och känner mig inte det minsta piggare av det. Jag skyller på mörkret och det stormiga vädret. 
 
Jag vill ju hitta på saker men det är så svårt att hitta motivationen och inspirationen när det enda man orkar göra är att hålla ögonen öppna under kvällarna. Tränar såklart men annars är det inte mycket produktivitet här i hemmet. Har faktiskt gjort lite naglar på vänner vilket är bra för annars hade man grävt ner sig under täcket och legat där tills nästa morgon.
 
Här är bilder på Rebeckas naglar som jag gjorde för två veckor sedan då hon ville vara fin inför sin utomlandsresa till Egypten. Vi testade oss fram med många olika designer bland annat med guldiga "striping tapes". Tog ju lång tid och så men man lär sig ju med tiden.
 
 
Här nedan ser ni faktiskt på min arbetskompis Amys nya naglar som hon fick i födelsedaspresent av mig. Ska på hennes fest nu på fredag och temat är glitter. Hon ville inte ha för mycket glitter heller så vi körde på rosa glitter på ringfingrarna och sen milky white på resten. Jag tänkte köra på fransk manikyr på de vita först men det blev lite stressigt då Amy skulle till jobbet. 
 
 
 
Jag har sedan tidigare bara kört på att limma dit tippar som förlängning men fick faktiskt prova på min kära pojkvän som ställde upp för mig igårkväll. Glittret kommer jag ha på nyår fast utblandat med lite mera svart glitter :) Jag använde formar som är som klistermärken som man sätter fast på fingret och målar sedan dit en tipp med gel, härdar i lampan och sen är det bara att ta bort formen och vipps har man en förlängd nagel (visar hur det funkar genom en lånad bild från typ Google så ni förstår). Det gick ju hur bra som helst och snabbt dessutom! Kommer aldrig mera limma dit tippar på folk :) 
 
 
Kan väl i samma veva bjuda på hur mina naglar ser ut just nu för tillfället. Jag experimenterar fortfarande genom att hitta nya grundfärger som är täckande. Dock svårt när man inte har något diplom och kan köpa de där riktigt bra grejerna som bara utbildade nagelterapeuter får köpa. Gör ju som mest på mig själv bara för att spara in massa pengar :)
 
 

Nu har sambolivet börjat

Hejsan! Ikväll hade jag lite extra tid över till att försöka hinna redigera lite bilder och skriva ett inlägg här på bloggen. Nu är det måndag och idag har jag och Max varit sambos i en hel vecka. Jag är fortfarande i chocktillstånd och förstår inte att varje gång jag kommer hem från jobbet kommer min Max finnas där. Alla mina älsklingar samlade. Vi har fortfarande en del kaos här i lägenheten och det beror ju på att vi har dubletter av kökssaker och lite andra saker som dammsugare osv. Men en stor del av vardagsrummet är faktiskt nästan klart. 
 
Samma dag som vi kom hem från Stockholm gick jag in på blocket och hittade en divansoffa för 1000 spänn. Inga som helst fel med den men problemet var att soffan fanns några mil utanför Umeå. Men jag och Max fick låna en kompis bil och vi hyrde ett släp. Vipps har vi världens skönaste soffa. Nytt soffbord har vi också köpt på Mio outlet. Bordsbenen var till en början svarta men jag målade om dom vita och det känns som ett helt nytt bord.
 
Vi har också en liten skrivbordshörna som är lite under construction. Vi har satt upp hyllor men har inte hunnit få bort alla mina smink- och nagelgrejer :) Äntligen trivs man igen i lägenheten. Hela sommaren/hösten har jag ju haft ett kalt vardagsrum med bara ett soffbord, skrivbord och en stol. Men som jag sa tidigare, äntligen! Som jag har längtat efter detta :D
 
 

Stockholmsresan

Hej, jag har i tre veckors tid tänkt ta och redigera dom där bilderna som togs i Stockholm men har ju som skjutit upp på det hela tiden haha. Men nu när jag äntligen är ledig fredag, lördag OCH söndag känner jag lugnet och kan passa på att äntligen uppdatera på min lilla blogg :) Det har såklart hänt massvis med saker under dessa tre veckor sen senast och detta inlägg får fokuseras på själva Stockholmsresan.
 
Jag och Max bestämde ju oss för att åka tåg ner och flyg upp eftersom det var det billigaste alternativet för oss då Max inte längre kan åka med ungdomsbiljett då han är över 26 år. Så klockan 23 tog jag bussen till Max inne i stan, öppnar sedan hans dörr och ser honom sovandes i sin säng (tåget går om 50 min). Jag blir som vanligt stressad men såklart är allt lugnt. Vi tar med oss alla saker och promenerar till tåget. Allt går bra förutom att i vår hytt sov det redan två personer vilket gjorde att allt blev så stelt. Men vi somnade till slut och tydligen sov Max som en stock medan jag vaknade upp några gånge under nattens gång.
 
Väl framme i Stokholm hittade vi lätt till hotellet vilket faktiskt var helt fantastiskt. En tvärgata nedanför drottninggatan, super fräscht, modernt och billigt! Har nu som inga direkta bilder på rummet förutom på mobilen så ni får nöja er med en sn bild också.
 
Ja senare samma dag (fredag) hälsade vi även på min moster på Söder och gick sedan en stund på stan. Sen blev det dags för middag och vi hittade väl ett okej ställe med okej mat. Hur som helst var det bara mysigt att få äta Filet Mignon tillsammans med min älskling. Efter det tog vi tunnelbanan tillbaka till Söder och mötte upp min kusin André och några av hans vänner på en pub. Vi satt där ett litet tag innan jag ville åka tillbaka hem till hotellet.
 
Dagen efter gick vi ytterligare runt på stan men jag hittade knappt något att inhandla. Vi nöjer oss även med att äta Subway-mackor till middag då jag hade några roliga rabattkuponger i min plånbok. Lägger upp en liten på instagram och efter någo timme ringer Minica mig. Hon säger att hon och vår gemensamme vän Viktor också är i Stockholm denna helg. Alltså vad är oddsen?!
 
Jag och Max tar då tunnelbanan till en liten förfest som vi blev bjudna på av Minicas gamla klasskompis på universitet (jag hängde väl en hel del med deras klass tidigare). Häftig lägenhet, trevlig snack och sen bar det vidare iväg mot spelningen och de andra åkte vidare mot något annat uteställe. Jag och Max hade hört att Odesza skulle spela vid midnatt så vi var ju riktigt tidiga som var framme vid 23:15. Men när vi kom in geom porten hörde vi deras musik spela. ÅH NEJ, vi hade missat en kvart av deras spelning. Inte nog med det var vi tvungen att stå i baren för att kunna köpa garderobsbiljett då ingen av oss hade kontanter på oss.
 
När allt är klart står vi lite längre bak och bara njuter av musiken. Vi står lite längre fram och håller om varandra och njuter ännu mer. Efter att Odesza hade spelat klart inväntade vi på att Slow Magic skulle spela. Åh vilken häftig show. Underbar kväll. Sen åkte vi hem och somnade gott innan vi skulle ta oss till arlanda och flyga hem.
 
Vilken helg! Här får ni se den i bilder.