New York

Tjenare bloggis. Ska hålla mig kort då klockan nu är 0:05 här i New York! Har haft världens bästa tid här so far och vill bara upptäcka mer av denna vackra stad. Idag har jag och tjejerna vandrat runt i Soho och sen käkat ute med killarna på kvällen. Åt på ett jamaicanskt ställe med lite stark mat men det var supergott! Jag hittade en jättefin byxdress som jag tänkte ha på mig på prisceremonin på tisdag. Imorgon ska vi ta oss till Brooklyn Bridge och turista gärnet. Då åker fetkameran och gimbalen med såklart! 

Bilderna jag bjussar på nu är tagna från min lilla kompaktis och ni får klara er från kvällens bilder på middagen då jag inte har orkat ladda upp dom än. Men jädrans vilken god mat det är här! Vissa bilder är megaredigerade medan andra är noll retusch. Puss och kram! 😘❤️❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Återuppståndelsen

Long time no see som man brukar säga! Lever Mikaela? Vad har hänt sen sist? När försvann snön i Stockholm? 😮


Jag ska hålla mig riktigt kort. Det händer mycket nu helt enkelt. Dagarna går så fort nu att det är skrämmande. Jag börjar inse att det inte ens är en månad kvar tills jag har min allra sista dag på skolan. Helt sinnes! Vi är mitt uppe i examensarbetet och jag älskar verkligen min gruppis, vi kommer dock få kriga mot tiden eftersom jag och en till från vår grupp ska åka iväg. Några från skolan har vunnit lite olika priser i en tävling som heter One Show - Young Ones och då har jag och tre andra tjejer i min klass skickat in ett bidrag. Fick veta för två veckor sedan att vi har vunnit ett pris och ska få hämta det i...... NEW YORK! Say whaaaat?! 😱😱😱😍 Ja, så nu på lördag åker vi iväg. 11 stycken från vår klass och sen några från andra klasser också. Så det blir ont om tid med exjobbet, men vi har världens bästa grupp så jag oroar mig ändå inte så mycket!


Finns verkligen tusen andra saker som jag vill berätta om. Vi har dessutom vunnit guld i en annan tävling, med samma Case, som heter Indigo Awards och det är i Tokyo!! Dock kommer vi inte att hinna åka dit då det är samma dag som vår examensutställning nu i maj.


Jag ska lätt försöka uppdatera massor när jag är i USA ☺️🌹 


(null)