Äntligen

Nu fungerar telefonen som den ska! :)


OBSOBS

Varning, det kän hända att jag är seg att svara i telefonen eller att jag inte svarar alls. Det har hänt något tjorvigt med den, då den har ställt in sig på hörlurar, vilket resulterar till att jag måste ha inne hörlurarna i telefonen för att jag ska kunna höra något. Ska gå in till telia och höra med dom, och det vore sjukt drygt att lämna in denna på lagning också. Är redan irriterad över att min dator fortfarande är inne på lagning...


En gnutta glädje

Just nu känner jag hur mitt hjärta slår tusen slag i minuten. Glädjen skapar fjärilar i magen. Katterna gör mig varm fast mina fingrar är frusna till is. Jag är glad och ikväll kommer jag vara som ett barn som längtar ofantligt mycket dagen innan julafton, jag kommer inte kunna somna känner jag. Jag längtar tills jag får träffa Viktoria imorgon.

Bjuder på en bild som gör en del av mitt hjärta hel!


Leva livet

Såhär lever vi studentlivet i umeå, ingen bil tyvärr :( snyft!


Namnam

Storhandlar inför morgonen bravader. Grilla fläskfilé, sallad och lite potatissallad till det. Snart är Viktoria här hos mig, jag längtar!


Veckan går fort

Oj redan söndag! Igår var det filmmys med Robert, Benjamin och David så det hände inte mycket.

Idag ska jag nog inte göra så mycket. Åka till strömpilen och handla kattsand och lite mat. Det är riktigt fint väder ute idag, promenad kanske?

Nåja vi får höras senare ikväll!


Lördagen har bara börjat

Har inte gjort så mucket idag faktiskt. Längtar tills jag får träffa en viss tjej som dyker upp hit snart.

Igår myste jag och David under kvällen, vi gjorde en god middag och hann dessutom tvätta! Idag har jag varit hemma och faktiskt målat. Sen har jag även städat lägenheten (som jag får göra varje dag för att jag ska kunna trivas hät). Nu ligger jag i sängen och bara njuter av den här kvällen. Måste äta snart, har inte orkat göra mat än, men det är tur att jag har matlådor i frysen från den kvällen jag gjorde kycklingen och pastan med ostsåsen :)

Vi hörs!


Nya äventyr

Snart kommer en underbar tjej hit till mig, mer får ni inte veta.
Jag går mot nya äventyr, helg imorgon.



Maximalt arbete

Då har jag och tjejerna gjort klart arbetet som ska in på måndag, riktigt duktiga har vi varit!

Har dessutom varit på sjukhuset och min diabetessköterska blev jätte, jätte glad över hur bra det går för mig nu. Jag är stolt över mig själv!

Sitter och "fikar" (dricker en pepsi max) med David och Viktor. Sen ska jag hem och städa :)

Vi hörs!!


En timmes matlagning

Sådär, en timmes matlagning resulterar i en pasta/kyckling-rätt. Pastan är med pastasås, keso, smält ost, matlagningsgrädde, lök och champinjoner (kalorimonster). Kycklingen köpte jag för halva priset och det blev fem matlådor och då la jag in tre filéer i frysen dessutom! Gött!


Hjärta paradiset

Kent och Coldplay i mitt hjärta!


Vilket kap!

Titta vad jag hittade på myorna. Ett armband från bikbok som egentligen kostar 99. Dessa två för 75:- wooop wooop!


Canon EF 50mm f/1,8

OH YEAH! Idag tog jag faktiskt fram kameran min och fotade lite hemma. Tyvärr har jag ingen som har tid eller lust att haka med ut på en sväng till ersboda för att handla lite och ta bilder... Nåja, det kommer fler dagar till det! Skriver på Davids dator så det är ju skönt, har annars bara skrivit på telefonen och bilderna går inte att jämföra med systemkameran!

Som sagt blir det ersboda idag, tänkte inhandla några korgar (om det finns) till bokhyllan min. Sen tänkte jag nog storhandla på coop medan jag är där! :p

Jag sätter denna i kategorin photoshoot bara för att jag äntligen har tagit fram systemkameran min, tihii

Vi hörs senare!


Tar tag i saker och ting

Sådär, superduper städat är det hos mig just nu! Nu har min lampa till fläkten blivit fixad, samt sopkorgen :)

Nu tar jag tag i pluggandet och ska göra klar hemtentan idag så jag får en ledig dag imorgon. Då blir det Rusta och köpa korgar till min bokhylla.

Vi hörs sen!


Nöjd

Nu har jag sprungit 4km med David. Det tog 20 minuter och vi sprang hela vägen. Tog på mig en tröja för mycket och svetten bara rinner nedför ryggen! Knäna gjorde faktiskt inte ont, dessvärre gjorde det i magen, öronen och "ena lungan".. Nåja, jag är huur nöjd som helst!

Vi hörs sen!


Gillar mig själv just nu!

Pro-o-o-oduktiiiv! Ringde Balticgruppen och gjorde äntlugen en felanmälan på de saker som var fel redan innan jag flyttade hit!! ;)
Nöjd!


Inte undra på

Just nu är jag lite knäpp. Inte undra på att jag känner mig lite lullig och rund om fötterna! Blodsockret ligger under 4.0 så dags att äta dextrosol ;) diabetes är allt häftigt! Hahah, tur att jag är hemma nu så jag får ligga och mysa i sängen och vänta på att blodsockret höjs till en normal nivå.

Sen tänkte jag plugga lite och efter det - sy kanske och springa, om inte vädret säger något annat..

Hörs!


Måndag igen

Blåsig dag... Tråkigt väder, snart maj!

Då var det dags för skola igen, gör inget för mig - är mer produktiv än en söndag. Grupparbete står det på schemat och sen blir det ut och springa med David!

Vi hörs!


Vad händer?

Vad händer egentligen? Jag är riktigt duktig idag och tänker bara på mig själv, och DET kan jag säga behövs verkligen. Jag lyxar till det extremt mycket med ansiktsmask som jag köpt för ett år sedan hahah jag skjuter upp massvis med saker verkligen!

Vi hörs!


Blod, svett och tårar

Körde spontan-spinning idag. En kvart innan passet började tog jag på mig byxorna och gick till IKSU. Helt för mig själv gick jag dit och det fanns knappt någon cykel ledig.

Har aldrig kört såhär hårt tidigare, inre rösten i mig skrek "sluuuuutaaaa!" men jag körde på ändå. Skakig är jag nu och ska lyxa till med en proteindryck :) sen hem och bli överlycklig och stolt över hur mkt jag har kämpat idag :)


Efter 5 månader sitter den där

Så, då var jag en aning kreativ under denna lördag. Har inte hunnit plugga än, men jag har i alla fall skrivit ner lite funderingar över vad jag ska skriva till b-uppsatsen.

Efter det har jag även hunnit städa och tagot tag i att fixa klart örhänget. Köpte fjädern inför halloween, men det blev inget av det just då. Så efter nästan ett halvår sitter den nu i örat mitt. Frågan är bara när den ska änvändas på riktigt för första gången. Snart hoppas jag. Vi hörs sen!


Skadeglädjen är den enda sanna glädjen

Vaknade för en timme sen, har fått i mig korvgryta och snart är det städdags! Lägenheten är inte så värst stökig som jag trodde att den skulle vara, det är ju riktigt skönt!

Idag ska jag och David bara mysa på, vi ska även hinna plugga (hihihi kul, jag erkänner.. Jag ÄR en nörd!). Det ska blir en riktigt mysig lördag.

Hade en dröm som har påverkat mig mycket och jag inser att skadeglädjen ÄR verkligen den sanna glädjen i detta sammanhang.

Vi hörs senare




I found you

Hittade en rolig grej som jag satte på mitt huvud! För övrigt blev det förfest hos mig som David och alla andra bestämde :O


Svett och blod

Sådär, en lång promenad blev det för mig ikväll! Hann till och med sola! Hihihi nu blir det middag, det blir korvgryta! Sen dusch och mys. Pöss!


Lång dag

Jadu, väldigt lång dag har det varit här minsann! Skolan började 9, och jag har precis kommit hem. Nu har grupparbetet startat igen, men det går rätt så fort att göra. Sen blir det mer plugg efter det. Nu händer det många saker..

Det blir promenad för min del ikväll, blev inget igår. Måste röra på mig, förkylningen är tyyyyp över vilket är skönt, springa till helgen - JAAA!

Vi hörs!


Vi sitter i samma säng

Hemma från skolan. Det har varit en extremt trög och tråkig dag idag. Sitter nu med David hemma hos mig och vi båda pluggar. Hade tänkt få en promenad också men David verkar inte hinna då han har så mkt plugg.

Jag kanske tar mig en prommis ändå, är snart klar med plugget inför imorgon och då är det bara att hitta på någonting annat!

Vi höres, ha det!


Onsdag och retorik

Jodå, sitter på lektionen och lyssnar om retorik. Lite halvintressant men jag hade ju hellre sovit ;)

Ska nog ta och börja träna sen, hostade lite i morse men nu får det vara nog! Snart tre veckor har gått sen förkylningen startade.

Jo såhär klädde jag mig idag. Svarta jeans, blå tröja och ett guldigt halsband!

Vi hörs senare!


Snöstorm

Kaotiskt väder ute. April spelar verkligen ett spratt med oss nu. Ena dagen är det sol och supervarmt, andra dagen blir det snöstorm.

Trots det dåliga väder som förekommer just nu, har jag och Anneli tagit en promenad med hennes hund. Det blev bara en kort promenad eftersom vi nästan flög iväg. Gick sedan till Ica och inhandlade kiwi, keso och fanta light (liiite godis också, men det är jag värd) :p

När vi var inne på Ålidhem Centrum klarade jag inte av att se en liten kille stå och försöka sälja majblommor men fick bara "nej" som svar. Klart att jag köpte av honom, två dessutom. Han fick mig på fall!

Vi hörs!


Två små söta

Okej! Jag blev klar med hemtentan redan igår så jag lämnade in den då, skööönt :) så idag tänker jag städa, sy och sen promenera. Detta ska bli en produktiv dag har jag bestämt. Kanske inte det direkt bästa vädret men jag klarar mig. Fick ju lite fräknar igår, hihihi.

Vi hörs senare, bjuder på två bilden på mina söta små katter!


Fråga mig inte varför

Jag undrar hur det kom sig att jag blev världens pluggis igen? Jag säger till mig själv att det var tacken för att jag tog ett år ledigt efter studenten, plus att jag läste chillkursen skapande musik i ett år. Jag har vilat med plugget och nu är jag redo igen! Hela året har jag verkligen gillat det jag gör. Äntligen har jag valt rätt utbildning!

Vi får se vart jag befinner mig om fem år. Amerika? Umeå? Stockholm? Luleå?(?!?!?!)

 

 


Oops

Sorry för dålig uppdatering! Har haft seminarium idag och precis innan det drog jag och tjejerna från min grupp ut och solade en stund. Jag lyckades få mig lite fräknar! Skönt att få på sig vårjackan dessutom :)

Nu sitter jag och hänger med David och Viktor. Sen blir det tillbaka till biblo för att skriva klart min hemtenta som ska lämnas in imorgon.

Vi hörs senare!


Chillar

Tar det lugnt just nu, måste hoppa ur sängen och diska! :(

Har varit på Strömpilen idag och lämnat tillbaka ett par skor. Sen har jag hjälpt David med storhandlandet. Nu tvättar vi :p riktigt produktiv dag idag må jag säga!

Vi ses i dimman!


Vid din sida

Jag är hel nu!


Good feeling

Idag är en cool dag:

* Jag städar hemmet
* Det är soligt ute
* Jag ska plugga ( = roligt, jag = nörd?!)
* David kommer hem <3
* Vi ska mysa med film ikväll
* Katterna är mysiga

En riktigt cool dag måste jag säga!!


Bajs

Jag som trodde att jag hade nu en hundring kvar till att få fri vård resten av året.. De har höjt från 900 till 1100.. 300 spänn kvar! Funderar om jag ska åka in på akuten bara för att betala 300 spänn nu och sen få gratis resten (tänkte inte göra illa mig eller något, skulle bara åka in helst frisk hahah)

Nädu nu är jag sur... Nåja, finns väl inte så mycket mer att göra just nu antar jag. Sitter på sjukhuset och ska göra ögonbottenfotografering så jag kan ha kvar körkortet.

Vi hörs sen! :)


Fast besluten

JAG SKA GÖRA STUVADE MAKARONER OCH KORV <3


Fjäder

Åååh vad jag saknar min David! Men han kommer hit på fredag så det känns megaskönt :)

Nu är det dags för skola och det blir väl till att sitta hela dagen antar jag. Fast det gör inget för jag gillar ändå den här uppgiften.

Trisst att det är sånt dåligt väder.. Nu är slasken kommen och jag håller på att döööö! Kan det inte bara blir sol så jag kan börja springa? :(


Monterad och klar

Äntligen är hyllan uppe! Nu har mina böcker en plats att vara på, wiiiee :D ska äta middag och sen bara mysa ikväll. Imorgon blir det upp tidigt för grupparbete, ganska rolig uppgift denna gång må jag säga.

Datorn min lär inte komma hit förrän om en vecka till... Åååååh så less! Livet suger utan den faktiskt..

Nåja, vi får höras mer senare. Svejsan!


Back to normal

Då var man tillbaka till vardagen. Trisst att David är i Överkalix nu och har en vecka ledighet extra... Hostar och skäms i klassrummet. Vill träna idag men inser att jag är alltför förklyld fortfarande. Drygt! Vill göra någonting ikväll, men jag vet inte vad jag vill och det stör mig. Vi får se, vi hörs senare! Herrå!!


Dryygt


Solen gör mig blind

Sitter i bilen med mamma, Göran, Anton och David. Vi är på väg till stugan för att äta middag där tillsammans med min moster, min kusin och hans flickvän, samt mormor och morfar.

Gårdagen var riktigt trevlig då vi firade Simon och kvällen slutade på Allstar. En lyckad kväll faktiskt! :)


Mysipysi

Ska precis sova. Kom på att jag borde uppdatera lite mer nu men fuck that, jag har feber och är überförkyld... Är hos pappa i Rosvik nu, typ första gången jag sover hos honom på tre-fyra år tror jag. Riktigt trevligt är det här, så himlans mysipysi! Plus att mina bebisar är här i rummet och lär sova med mig i sängen. Så himlans coolt att dom har flera rum att hänga i och de väljer det rum jag befinner mig i. Jag ÄLSKAR DOM! God natt :)


Gott

Fick inspiration av Carro. God mat, lite nyttigare än vanligt. Mooojs!!! God Natt!


Fikar

Sitter på ÅC och fikar med David och Viktor. Sen blir det fika hos Sofia, träna nästa?!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

SNART KOMMER MIN ÄLSKLING HEM <3