Bland alla packade kläder

Jag trodde ärligt talat inte att tio veckor skulle gå sådär snabbt. Jag trodde jag skulle hinna med så otroligt mycket här i Luleå men det känns som att det enda jag har gjort är att jobba till 17, träna direkt efter det och sen få andas ut framför datorn i min kära säng. 
 
Nu har jag packat in alla mina kläder i mammas lilla Volvo S60. Jag har brutalt mycket kläder (och ändå klagar man varje dag på att man inte har ett enda klädesplagg som passar). Ja så imorgon åker jag, mamma och Anton ner till Umeå för att få flytta in i lägenheten igen. Sen kommer Amanda och Pytti upp dagen efter och då är det ju bara att tagga inför yran.
 
Fredagen är helt bestämd: Ängarna på dagen, middag med massvis med vänner samlade, sen festivalen för att se Martin Garrix (missar ju honom på Tomorrowland eftersom han bara spelar Week2 och inte 1 som vi är på). Så jag ser denna festival som en liten förfest inför Tomorrowland! Lördagen är heeelt obestämd och det känns ju rätt skönt med det.
 
Bjuder på en helt ny header och lite nya bilder på mig när jag snabbt fotade mig i trädgården. Det kommer jag sakna - en egen trädgård! Ps, väldigt oseriösa bilder mot slutet haha. 
 
 
 
 
 
 

Får aldrig nog

Okej, jag hade lovat mig själv att det skulle dröja minst ett år innan jag gör nästa tatuering. HAH, jag svek mig själv där. Men denna gång gjorde jag en mindre tatuering som bara tog 10 minuter att göra (till skillnad från 4-timmars tattoon senaste gången). Jag kan ju också skylla på att jag bokade tiden för att mamma skulle göra sin andra tatuering och kunde inte låta bli att boka in en till mig själv.
 
Ja vad blev det då för något? Jag skrev en text. Jag har redan en tatuering med text som är så klockren så det var som svårt att välja ut en ny som är lika bra. Jag lyckades hitta en text som verkligen stämmer in på mig och jag är så nöjd. Gjorde tatueringen på min vänstra arm och min mamma gjorde en tatuering med mig och brorsans namn på hennes vad :) Har dock ingen bild på hennes tatuering men här får ni se en bild på min inplastade tatuering. 
 
"You only regret the chances you didn't take"
 
(Jag vill inte bli den människan som tittar tillbaka på när jag var ung och ångrar att jag aldrig tog risker. Det går inte att göra om det förflutna så passa på nu att chansa!)
 
 

Helgen som var

Tjenare! Tänkte snabbt berätta lite om helgen som var. Åkte till Umeå med 6:00-tåget och mådde illa under hela resan för jag är ingen morgonmänniska. Hängde med Max innan han for iväg till jobbet och under tiden han var där träffade jag Rebecka och hade massa tjejsnack i en park. Jag och Max inhandlade sen mat i en riktig thaibutik och gjorde stekta nudlar med kyckling vilket var hur gott som helst! Vi somnade kring 19 och sov nästan hela natten.
 
Tidigt på fredagmorgon pallrade vi oss till Gammlia och sprang en runda i skogen tillsammans i solskenet. Jag och Max fick inte nog med motion så vi gick åt andra hållet - till Teg för att hämta upp Max cykel. på vägen hem stannade vi på en gräsplätt där andra satt och njöt av värmen och solen. Vi fick nog efter ett tag då pollen drabbade oss båda, men mest Max. Efter att vi tagit oss hem mötte jag upp Rebecka igen på stan och hängde som vanligt i parken.
 
Senare mot 17-tiden åkte jag och Max till vår kompis Jonas och grillade hos honom tillsammans med andra vänner. På kvällen hängde vi i någon park innan vi drog ut på Allstars. På lördagen hängde jag med Sara och vi vandrad runt på stan - I SHORTS! Senare mot kvällen hängde vi hos henne + folket som vi var med under fredagen var också där. Vi vandrade in mot stan där det var massvis med musik då det var kulturnatta. Jag och Max åkte hem rätt så snabbt och somnade gott innan det började spöregna.
 
Så nu är jag tillbaka i Luleå, men serru inte så länge till. Åker ner igen på torsdag tillsammans med mor och bror och då flyttar jag alltså tillbaka till min underbara lägenhet. Sen är det bara att tagga inför brännbollsyran då Amanda och Pytti kommer hit. IIIH jag längtar. Sen blir det upp till Luleå igen på söndag, ner sen igen onsdagen den 4:e juni och dagen efter tar jag min EXAMEN!!!!!!!
 
Så hoppas inte på att jag gör världens uppdatering de kommande två veckorna då jag lägger allt mitt krut på: flytta hem, sy min examensklänning, träna träna träna, sola, göra naglarna, förbereda seminarium, tagga inför yran, flytta tillbaka katterna från Max till min lägenhet, andas ut.
 
Har en känsla av att detta kommer vara den bästa sommaren på länge! Ursäkta för detta långa inlägg, men hellre ett långt än ingenting alls!
 
 
 

Vad dagarna går snabbt

Oj det var ju nyss som jag flyttade upp till Luleå och snart flyttar man tillbaka till Umeå igen :O Jag som hade planerat att hinna med så mycket här. Göra naglar på alla vänner, måla, sy massa kläder, ta bilen ut och fota, hälsa på i Rosvik, hälsa på gamla vänner, filma och sååå mycket mer. Nu är det ca 3 veckor kvar och jag kan väl säga att jag inte har hunnit med mycket. Tränar i och för sig hela tiden och är helt slut efter 18-tiden.
 
Tycker också att vädret borde bli lite bättre så man kan åka ut och fota lite :) Idag tränade jag indoor walking 45 min och efter det har jag spenderat resten av kvällen till att göra mammas naglar fina. Imorgon blir det indoor walking 45 och direkt efter det blir det spinning 30 :D Ha det bra!
 
 

Söndag innebär träning

Tjenare! Vaknade kring 9 i morse och fick mig en liten sovmorgon. Jag var verkligen död. Käkade frukost, gjorde mig i ordning och tog sen bilen in till stan och körde dagens första pass kl 10:30. Det var indoor walking 45 minuter och jag kan säga er att jag körde extremt hårt. Är hemma nu och ska vila lite inför nästa träningspass som börjar 16:30. Då blir det spinning vilket jag ser fram emot. Gillar nog spinning mer än IW men det är ju bra att blanda. Efter träningspasset kanske det blir en liten sväng förbi solariet - det var faktiskt längesen jag var där så lite måste jag ju få unna mig hehe. Älskar för övrigt mina nya skor, känns som att jag går på molnen haha. Vi hörs! :)
 
 

Hurtig helg hörrni

Tjenare, nu ska jag vekligen försöka uppdatera lite oftare här ju! Vaknade 8 i morse och följde med mamma på ett pass som heter CXWORKS. Man sitter mestadels på en matta och gör feta övningar (ibland med ett gummiband - ascoolt! Måste beställa hem ett!) som stärker mage, rumpa och axlar typ. Kan ju säga att min mage är heeelt slut. Efter halvtimmespasset kände jag mig dock inte färdig för dagens träning. Så jag gick upp och satte mig på en cykel och körde ett eget riktigt intesivt spinningpass. Så intensivt att svetten verkligen rinner från pannan och pulsen är på högsta nivån.
 
Vad har hänt med mig?! Jag har verkligen hatat att träna i flera år nu men min motivation till träning är helt enorm just nu. Jag har som sagt bokat ett dubbelpass imorgon + dubbelpass på måndag. Åter till frågan om vad som har hänt med mig - det är Tomorrowland. Mitt mål är att inte ha en enda fettcell på min kropp. Mitt mål är att kunna känna mig nöjd där borta. Jag vill kunna skutta runt där i bikinitopp och shorts och kunna vara nöjd över min kropp, speciellt min mage. Jag vet att jag alltid har varit klen men jag vill kunna känna att jag har kondition och styrka där borta. Jag vill inte bli helt slut av att hoppa efter en låt, jag vill kunna klara av att vara igång i flera timmar.
 
Som sagt var jag på träning med mamma idag. Vi åkte sen till Team Sportia och vi båda kom hem med var sitt par nya träningsskor. Mamma har ett par löparskor och jag hittade ett par underbara skor som funkar bra inomhus <3 Dock var dom extremt dyra för just min plånbok men jag känner: NU VILL JAG SATSA! Så det lär väl sluta med att det här blir någon typ av fitnessblogg hahahhaha, nä nu driver jag lite. 
 
Hur som helst är jag nöjd med att jag tränar, det har blivit min vardag. Jag klarar mig inte utan att cykla till och från jobbet + att köra flera pass i veckan. Sötsakerna och snaskskiten har jag varit duktig på att undvika. Jag vill bara träna, träna, TRÄNA!
 
 

TGIF

Nu är det heeelg! Ville bara visa vad jag kommer göra under min fredagkväll hihi. Inget festande för min del denna helg tror jag. Ska träna tidigt imorgon och kommer köra dubbelpass på söndag och måndag så jag ska väl försöka vila upp mig så gott det går :) Vi höres
 
 

Ett år sedan

 
Ja tänk för ett år sedan var man i paradiset. Jag har börjar kolla tillbaka på alla bilder från Indonesien och ska ta ut fina landskapsbilder och göra en liten typ av bok/tidning. Har börjat drömma mig bort i en sida som heter Pinterest och där får man så otroligt mycket inspiration. Så jag hittade en bild och bara snabbt redigerad den lite. 
 
En liten uppdatering dårå:
 
Jag jobbar på för fullt på Geektown och tiden bara rinner förbi alltså. Förra veckan fick jag långledigt då det var valborg. Fick då samåka med Max farmor från Luleå ner till Umeå. Väl framme spenderade jag och Max vår valborg tillsammans med Sunna och hennes kille. Vi hade tänkt grilla men det var så kallt. Maten var i alla fall god :) Senare gick vi till nya Scharinska :p
 
Dagen efter grillade jag, Max, Sara och Micke falukorv på ett ställe som heter Bölesholmarna. Helt sjukt att ön finns typ i mitten av stan! Så hela torsdagskvällen spenderade vi framför elden. Kallt var det!! (mobilbilder bjuds det på)
 
 
På fredagen gjorde vi inte så mycket förutom att sen spontant vid 22 åka med Rebecka till Petter på teg. Där var det fest med alla andra vänner. Jag var så sjukt trött och lite äcklad av vinet så jag somnade nästan på soffan. Taxi hem till Max och lördagen fick bli en vit dag. Vi gjorde en vegetarisk sallad och till efterätt blev det en god fruktsallad :)
 
Söndagen inväntade vi på att mitt tåg skulle gå 18:44 och vipps var jag i Luleå. När jag skulle se en film kom jag på att jag hade glömt min telefon i hallen och sprang förbi familjens katt. Jag råkade väl skrämma henne och vipps klöste hon sig fast vid min fot. VARNING, BLODBILD!
 
 
 
Så jag har haltat hela veckan men ändå kunnat ösa på på spinningen två dagar denna vecka. Nu kan jag nästan gå normalt och det blir ett träningspass imorgon och på söndag blir det två pass! PEPP! Vi hörs :)