God morgon

Då började morgonen med en redigering av bilder från igår tihii. Det känns som att bilderna aldrig kommer ta slut. Dessutom kommer jag och Amanda ha en photoshoot idag också (b-uppsatsen tar jag till helgen då jag åker bil!!!). Vi måste börja göra oss i ordning snart ;) Temat för idag kommer vara ganska annorlunda jämfört med igår! Jag och Amanda har två olika teman och det kommer ta liiite längre tid idag att fota oss och göra oss i ordning, denna gång är vi bara utanför mig :)

Streets

These streets we know now, like she always does
She put's out that shallow style, just to get some attention
These streets we walk now, like she always does
Take a step outside her shade, just let it go

(Min och Amandas kreationer - ovan och nedanför)


Sneak peak

Nu blir det en fet photoshoot med mig, Amanda och (all in) assistenten Sofia ;) vi synes ikväll! ;)


Då var det dags igen

Nu kör vi stenhårt plugg till 14! Här kommer för övrigt bilden på mig och Amanda som vi tog kl 23 igårkväll ;)

Mikaela Sandström heter jag

Hej mitt namn är Mikaela Ingela Eriana Sandström och jag har en underbar tjej här vid min sida. Vi hade en spontan photoshoot ikväll, bilder dyker upp om ett tag ;) (www.amandafernandez.blogg.se)

På rätt spår

Nu börjar vi förstå vad som ska göras med den här förbaskade uppsatsen. Hittade ytterligare en bok att få information från och nu är det var dryga 9 böcker jag bär i min väska tillsammans med tegelstensdatorn. Soligt väder ute, men det blåser kallt... sommaren - kom hit nu!

Jag och min kamera

Är det något jag gillar så är det fotografier. Jag och min kamera har varit med om mycket men det är först nu jag inser att vi har blivit bra vänner. Det är några små tillbehör som fattas, men sen när de är fixade kommer jag vara fullständigt nöjd med min kamerautrustning för tillfället. Har börjat läsa mer fotobloggar för att lära mig så mycket som möjligt, och det har hjälpt mig sinnessjukt mycket! Äntligen börjar bloggen få fina bilder hit. Kommer även föra över nya bilder från en annan skog och lägga upp senare ikväll.

Blev det sommar nu?

Från varmt till kallt... Idag kör jag på en tröja jag inte haft på mig på länge. Riktig mysig en faktiskt, dock lite kall... Men snart är det väl sommar eller? Det blir jobb till helgen, lördag är det dags att jobba i Överkalix, söndag blir det i Skellefteå :p det blir riktigt kul, galna runt med tokAnneli ;) hihihi


Till liv igen

Nu är jag tillbaka på spåren igen! Jag och Sofia hade handledarmöte och det är bara lite ändringar denna gång vilket känns sjukt skönt. Dock kommer vi inte hinna klart till på fredag men vi kämpar på så mycket som möjligt denna vecka och sen tar vi det lugnare när vi är i Luleå. Det är tur att vi båda skriver tillsammans nu för att vi båda kommer bo i Luleå i sommar :)
Ikväll blir det en liten photoshoot med Amanda. The white and black swan are together again! <3

Bara för att jag sa det

Bara för att jag sa att jag skulle bli död framöver lägger jag upp en bild på min allra bästa vän! Vackra du!

Blir död fram till onsdag

Jag lär nog inte uppdatera förrän på onsdag! See yah!

Fullt upp

Jag får ursäkta mig, har haft fullt upp idag. Nu blir det ännu mer plugg... Vi kanske hörs senare ikväll!

Inte lång tid kvar

Jadu, b-uppsatsskiten ska vara inlämnad om snart en vecka och vår handledare har verkligen inte hjälpt oss.. en vecka kvar och vi har knappt gjort någonting för hon hoppar fram och tillbaka på vad vi ska göra... åååh! Men igår fick vi klartecken, nu är det bara att brassa på och köra! Hon sa ju dessutom att vi inte kommer hinna klart och måste skicka in den i augusti (vem tusan vill plugga på sommaren?!)! Men vi ska allt visa henne att vi blir klara till nästa fredag! Fy fasiken alltså, vem tror hon att hon är?! Nåja, gårdagen spenderade vi 11 timmar i biblioteket och idag blir det lite mindre. 8-15, sen blir det en rast med biltur (JAA, mamma är här och hon har biiil!) :D Kanske vi stöter på denna snygga dam i biblan innan vi åker hihi
www.nattstad.se/fannis

Befria mig?

Jag trodde jag hade nått botten... tydligen är detta bara början.
Befria mig från denna helvetesuppsats.

Dagens

Då tänkte jag börja med att säga att jag är död, punkt. Min nacke är förstörd från gårdagens jobb och sömnbristen skriker "soov"! Tur är att vädret inte är helt superduperfint som det var igår. Nååja, fredagen blir det shorts som gäller, 25 grader klockan två woop woop. Plus att Amanda mest troligtvis kommer hit också! <3
Klänning: Grekland. Tröja: H&M. Skor: Converse (såklart!)

RC-6 Hallelujah!

JAAA nu är den här! Min fjärrkontroll, så himlans underbar, och liten dessutom. Så perfekt, nu kommer jag äntligen börja fota på riktigt. Jag har redan tagit fram kameran och börjat fota lite. Plus att den och stativet hängde med till skolan nu. Från och med 16:40 börjar plugget för den här dagen.. Har ju jobbat på kosläppet och det gick bara bra :) Har nog bränt mig lite av all sol som lyste rakt på mig. Nåja, vi hörs senare när jag pluggat klart för idag.

Död

Jag har fått för lite sömn i tre veckors tid nu... Idag har jag nått botten när det gäller sömnbrist. Det är iaf sol nu, jobb om en kvart! See ya!!

 


En kväll som inspirerar mig

Snart är det varmare ute, snart har jag mer tid till att fota. Jag verkligen längtar! Då fjärrkontrollen (gud vad jag snackar om den hela tiden!) anländer blir det ännu mer!! Wiie. Bara b-uppsatsen blir klar så känner jag att stenen i bröstet försvinner. Kände att jag blev inspirerad av en blogg som jag på något sätt lyckades hitta. http://annawii.blogg.se/ heter bloggen, riktigt fina biler må jag säga. En av hennes bilder inspirerade mig enormt. Det där är sommar för mig. Nu har jag ju ändrat färgerna på bilden lite granna hehe, måste ju få göra något iaf! Plus en bild på ett par skor från Nelly som jag verkligen vill ha, men pengarna just nu skriker NEJ.. Nåja, imorgon blir det jobb - behöver verkligen det!

Det sjunker

Jag var förberedd. Jag visste att det var för bra för att vara sant. Jag var verkligen förberedd, men inte just nu. Det här sög ju rumpa. Kunde inte jag få ha en trevlig vår som förra året?! Det är så typiskt. Jag har sån himlans otur att det här inte går att ta sig igenom. Varför?!?! Jag har nog ont med pengar...
Jag hade missuppfattat uppsägningsblanketten och skrivit att jag ville flytta ut 2012-08-31 istället för 2012-07-31. EN JÄVLA SIFFRA FEL och nu blir det 7600 spänn som kommer gå till en dubbelhyra i augusti.. Vill bara spy sönder allt och alla.
Bild från http://vicktoriamurawska.blogspot.se

Fem minuter

Om fem minuter börjar allvaret!!!! Nej nu skojar jag, men det är dags för mitt-seminarium och efter det PLUGG! Ingen ledig stund för Mikaela Sandström här i Umeå, knappt att jag hinner lägga upp inlägg på mig blogg dessutom.. Snyft! Nejdu, vi får se vad som händer ikväll. Kanske det är så att jag beger mig mot IKSU för att röra lite på mig. Har ju träningsvärk från jobbet igår, haha! Iofs så är ju jobbet ganska mycket träning då jag får bära saker överallt, plus att en bondgård är ju inte liten heller!! Behöver massage..
Vi hörs senare!

Ny header

Sådär, då var min nya header fixad. Jag vill ha en blogg som är så clean som möjligt :) Längtar otroligt mycket tills fjärrkontrollen anländer i min brevlåda för det var inte alls kul att gå tillbaka till kameran efter varje kort. Vad tycker ni om headern då? Till och med kläderna åkte bort för jag tyckte de förstörde själva headern haha. Vi hörs sen!

Bildbomb

Äntligen är jag hemma och får pusta ut! Har städat för fullt och pluggar nu. Tog en liten matpaus nu och måste åka iväg till Ica Maxi och inhandla kattmat och lite mat till mig själv. Känner mig fortfarande sjukt trött och jag lär inte få sova ut förrän sommaren är här!
På tal om det, vad är detta för vår då det är 11 grader varmt?! Förra året var det typ 20C den här tiden...

På tal om att tänka tillbaka, tänkte bjuda på en liten bildbomb på mig genom åren. Kan ju säga att jag älskar att byta frisyr haha (supersugen nu också!). Bilderna får tala för sig själva, men ha i åtanke att jag var ung och dum, poserna är väl inte direkt high fashion (detsamma gäller håret).

Efter åtta veckor

Äntligen säger jag bara!!! Tog en myskväll och spelar äntligen in i studion :D har dessutom gjort om en låt som jag inte tyckte om (jag har svårt att ändra på låtarna jag gör) och nu känner jag verkligen för den låten! :) aja ska återgå till det. Imorgon är det städdags och plugg som gäller!!!


Den fann oss

Kalla oss galna men den fann oss och vi fann varandra. Jag har träningsvärk i magen av allt skratt och jag har en känsla av att den aldrig kommer ta slut.


Inväntar paket

Sådär, nu inväntar jag ett paket som jag beställt. YAY! Det är en fjärrkontroll till min Canon eos 400D, den heter RC-6 och snart får vi se hur bra den funkar. Har försökt söka på internet om den fokuserar då man tar självporträtt men har inte hittat något. Dock fann jag flera svenska, kända fotobloggar som har beställt en likadan och de tycker att den är bra. Det enda som fattas nu är en extern blixt, en reflexskärm (den kommer jag göra själv) och några effektfilter så är jag superdupernöjd med min kamerautrustning ^^,
Vi hörs när jag sitter i bilen!

Fredag och jobb

Ingen lugn stund för Mikaela inte! Det blir först Ica och lämna in massa kläder som jag fått sålt på tradera, sen blir det in till stan och dags för Övik och arbete. Det blir full rulle hela kvällen och under morgondagen serru. Lördagen lär jag vara lika död som förra gången på kosläppet. Det är tur att jag har Anneli med mig iaf ;) Hon piggar nog upp mig hihi

Tar inte med mig datorn denna gång, men kameran åker lätt med i väskan! Vi höres framöver, kommer ju ändå kunna skriva inlägg med telefonen


En del av mitt hjärta...

... som jag fann på mammas dator


Längtar, men ändå inte



Jag längtar faktsitk väldigt mycket till sommaren nu. Anledningen är för att jag har sjukt mycket att göra fram till skolan slutar, vilket resulterar i att jag inte får vara kreativ. Lusten försvinner så fort jag tänker på att sy, måla eller skapa musik. Det är för att jag tänker för mycket på b-uppsatsen och allt som måste göras tills dess.. Livet är inte enkelt ibland hehehe. Nämen det ska bli skönt att arbeta, tjäna pengar och få vara ledig under de ljusa sommarkvällarna. Men på ett sätt känns det som att sommaren aldrig tar slut - fast borde inte det vara en underbar känsla?! Faktiskt känner jag att jag vill ha höst nu.. Har nog förberett mig på att sommaren kommer vara den värsta av alla, jag kommer inte få en ledig stund, mitt hår och min hud kommer bli fettig av allt fritösos, jag kommer ha sallad, lök och dressing i håret, jag kommer stinka och aldrig bli ren igen. Så sammanfattningsvis längtar jag till sommaren, men ändå inte.


Sakta men säkert

Har varit helt borta från bloggen idag, ganska skönt faktiskt. Men det betyder inte att kameran inte har varit med mig under dagen. Fick veta av mamma att hon hade två kamerastativ så gissa hur glad jag blev på en skala 1-10!! Då får jag med mig ett stativ hem denna gång då, tihiiiiiiii! Det som fattas nu är en fjärrkontroll till kameran.
Nåja, har fotat Sabina och mig själv haha och jag gillar porträtt. Ser inte charmen med att fota landskap, blommor och sånt där krimskrams. Att fota sådant som är levande tycker jag har sin charm. Varje ögonblick blir något nytt. En blomma poserar ju inte.

Var på bio med bror min också, vi såg The Dictator hahaha sjuk film! Den borde ses av det svenska folket.

Känner att kreativiteten är på väg tillbaka nu sakta men säkert. Men det blir ingen lugn stund för mig inte!! Har jobb som väntar på mig direkt dagen efter att jag åkt ner till Umeå (vilket är imorgon) och sen är det b-uppsatsen som gäller heheh. Nåja, ska lägga mig nu. Vi hörs!


Skriver

Skriver b-uppsatsen nu, återkommer senare ikväll.

Yes yes yees!

Ja, sälj sälj sälj!! Tardera in my heart <3 Snart är divansoffan min hihihi. Ska ju kolla på den alldeles strax, så då blir det hem nu (sitter fortfarande på KH) och sen bär det iväg till killen som säljer soffan. Mamma ska ju med såklart hihi.
ojoj, sen ikväll blir det ännu mer plugg. Ingen lugn stund för mig inte! Aja, det är väl bara att bita ihop så får vi se sen vad som händer. Hinner ju inte göra ett dugg när jag är här och hälsar på.. det blir bara plugg. Men till sommaren så lär jag ju hinna hehe.
Vi hörs senare ikväll!

Glass i stora lass

Nu är min och Sofas mage proppmätt och det är dags att återgå till plugget! Men först njuter jag av en godisglass innan böckerna tas fram. Har lagt in ännu mer kläder på tradera nu och senare ikväll ska jag se på divansoffan. Igår åkte jag, mamma och Anton till Jysk och tittade på bäddsoffan som är en divan dessutom, tyvärr kostar den det dubbla. Men det var en fin färg, plus att den är grå-svart (det värsta är att den lär bli vit pga allt katthår...). Vi hörs sen ikväll ^^,

Dagens

Vi hörs, nu blir det lunch med Sofia och sen plugg så det knakar!

Ursäkta mig

Jag får ursäkta, men jag kommer nog inte orka skriva så mycket mer nu idag. En fem timmars bussresa med två stopp pga trasig buss, sen blåsigt trisst väder, och nu håller jag på med b-uppsatsen... Ögonen svider och jag kämpar igenom varje sekund de är öppna.. Vi får höras imorgon. Det blir nog en tidig kväll för mig.

5 timmars bussresa

Så då väntar jag på att anlända till Luleå. Började bussresan för en halvtimme sedan så det återstår då 4,5h. Har suttit och gjort klart några bilder från gårdagen, dock hann jag inte ta så många med tanke på att arbeta ett 9-timmars pass utan rast. Kan ju lova er att jag inte känner mig pigg nu heller då jag tar en sjukt tidig buss.. Och jag får ju inte heller vila för nu den här veckan kommer jag skriva mer på b-uppsatsen. Sen åker jag ner till Umeå igen på fredag och dagen efter börjar jag åka till Övik 6 på morgonen.. ojoj livet är allt fullspäckat!
Men åter till syftet med detta inlägg (skadad av b-uppsatstänkandet?!): jag ska ladda upp några bilder som beskriver min helg, enjoy ;)


Gode gud!

Ojoj nu är jag äntligen hemma efter ett 9-timmars pass utan rast! Sen blev det ju självklart 4 timmars bilfärd hemåt. Och såklart får jag ingen lugn stund nu när jag kommer hem heller... Det blir städa, städa STÄDA. Kattlådan måste rensas, golvet dammsugas, borden dammtorkas och sen packa. Ska ta en tidig buss imorgon dessutom... ojoj, min eneregi är ju inte på topp kan jag ju säga. Lyckades ta några bilder med kameran så dom åker upp imorgon. Det var en riktigt rolig dag ändå, tungt arbete, men det var riktigt roligt :)
Vi hörs!

Vaknar och jag luktar ko

Vaknade för ca 40 min sen, ögonen svider och snart är det dags för jobb hela dagen. Mitt hår luktar fortfarande ko, så när jag kommer hem idag ska jag direkt in i duschen!!! Kanske hinner uppdatera några bilder på denna dags arbete med mobilen, men bara kanske. Vi hörs senare! Detta blir spännande att få se slutresultatet :)

Godnatt

Godnatt säger jag och Anneli! Det har varit en fullspäckad dag idag från klockan ett till för en timme sedan. Först lastade vi ju in alla saker i lastbilen och sen blev det ju Coop i Övik. Sen var vi ca 1,5 timme på bondgården och träffade världens grymmaste bonde ever. Vi fick se hur korna mjölkades, vi träffade kalvar, jag fick mysa med bondkatten och vi planerade inför imorgon. Jag känner att morgondagen kommer bli awesome, tröttsam måhända men det är värt det. Hoppas jag hinner ta massa bilder om eventet imorgon så jag sen kan lägga upp det på bloggen. Nu ska vi sova, det blir upp 6 imorgon för att börja fix upp alla saker klockan 7, sen blir det fullspäckat fram till 16!
Vi hörs :)

Bjuder på en bild på en SUPERDUPER snygg tjej vid namn Carro - www.lillinashalsa.blogg.se

Sneek peak


Gör gott

Sitter i bilen och är snart framme i Sollefteå. Sen vidare till bonden! Hittills har vi hunnit packa in i lastbilen, gått på Coop, en sväng runt stan och söka efter en korg, ätit på Max i Övik, varit inne på Norrmejerier, lastat mjölk m.m! Hehehe sen blir det till hotellet och tagga inför morgondagen!!!! ;)



Vaknade fel

Tja tja tja! Vaknade 7:30 och märkte att pumpen hade lossnat... Så det blev raka vägen hem till mig och då passade jag på att byta rubbet. Låg på bs 10,7 så det var ju inte så farligt. Dock måste jag kolla mitt blodsocker typ hela tiden idag.. Nåja! Är taggad inför jobb. Kameran åker med och datorn också, måste ju uppdatera senare ikväll. Nu ska jag städa lägenheten - har inte haft tid när det har varit plugg på b-uppsatsen, så nu passar jag på. Ska också posta iväg lite kläder, folk har ju budat på tradera så snart är soffan min! Det går inte en enda sekund utan att jag tänker på den! Jag ska ha den ;D

Min förebild

Jag ser att det blir många inlägg den här dagen, men detta är ett måste.
Tänkte bara berätta om en person som jag verkligen ser upp till. När jag promenerade med Sofia idag till skolan sa jag till henne att denna person är en fantastisk människa. Denna person gör allt för sina barn, hon prioriterar alla framför sig själv och det är något inte alla gör. Jag ska också vara 28 år då jag får mitt första barn. Jag ska också se till att mina barn prioriteras först av allt. Hon är så naturlig som det bara går, sminket finns i toaskåpet men det är sällan det används - och sminket behövs inte, för det går inte att bli mer naturligt vacker än den kvinnan. Hon älskar sitt jobb och nu när jag har gått förbi dagiset varje dag denna vecka förstår jag varför. Varje morgon tänker jag på henne när jag ser de små barnen springa uppför den stora kullen. Jag förstår precis hur hon känner. Hon njuter av de små sakerna i livet. Senaste tiden får jag inte nog av att ringa henne, jag undrar om hon ibland känner att jag är jobbig som gör det fem gånger per dag. Men hallå, jag är ju hennes dotter..

Och hon är min mamma, hon är min förebild. Jag älskar dig, du är den finaste människan på jorden!


Fast besluten

Alltså jag är verkligen fast besluten! Jag SKA ha den där divansoffan!!! Säljer för fullt, så snart har jag inte kläder kvar i garderoben hahah, nåja lika bra! Hellre pengar än att bara slänga i sophuset! Gå in på mitt tradera och se vad jag säljer vettja: http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=3126278 :)
PÖSS

Sparar

Nu har jag bestämt mig! De pengar jag tjänar genom tradera och auktionerna kommer jag spara till min framtida divansoffa! Hittade en på blocket för 2500:- och den är jättefin! Jag bara måste ha den. Därför kommer jag sälja massor av kläder nu för att nå upp till 2500:- :)

Flintvägen 2B Umeå

Sådär, nu ska denna blogg få pyntas med bilder från igår då jag fick se min lilla framtida lägenhet på Flintvägen 2B på Carlshem i Umeå :) Som sagt så är det en annan tjej som bor där nu och ja, det är ju inte mina möbler, sen i sommar kommer det garanterat upp bilder med min inredning ;) Enjoy!

Frukost

Jag är grym! Jag har börjat älska frukosten jag äter <3 tidogare åt jag ALDRIG frukost, bra gjort där Mikaela!

Bilderna på läggan dyker upp snart. Vi hörs :)


Dags att vandra

Sådär, då var jag och Sofia klar för idag! Nu är det dags att vandra hemåt och hinna ladda kameran, för nu ska bilder tas i mängder! Framtida lägenhet, här kommer jaaaaaaaaaaaag! Nervör är jag faktiskt... men det går nog bra! Vi hörs sen ikväll :)

Paus från pluggeriet

Då tar jag och Sanken en paus, ska äta nu så det blir en sen lunch och en tidig middag. Piskpinnar, pinnfiskar, finnpiskar you name it! Det går faktiskt riktigt bra med b-uppsatsen. Vi är klara med inledning, syfte, frågeställning, empiriskt material och har kommit halvvägs med teorierna. Sen är det bara metoden som fattas att skriva om och efter det är det dags för analysen! Vi kommer ju hinna allting i tid och kanske börja sommaren lite tidigare ;D

Bjuder på en riktigt fin bild på Malin och sen var jag lite smått kreativ med en gammal bild då jag fortfarande hade lugg heheh.

Pluggdags

Nu har jag segat nog idag. Efter en försovning och en tur på biblan har jag hittat två böcker om IKEA och historien om Kamprad. Det är spännande, så efter detta blogginlägg är det dags att dyka ner i böckerna och simma runt i alla ord. Nåja, idag blir det lägenhetsvisning och jag är superdupertaggad inför den! Måste bara göra mig lite snyggare till ikväll för just nu sitter jag i mjukisar och utan smink (nog för att det är underbart). Kompisarna på skolan jag träffade måste fått en chock då det kom fram en osminkad Mikaela i slacker-kläder hahaha. Men jag är ju en naturlig skönhet (höhö..) ;D

Förresten

Jo framöver ska jag göra en ny header, denna som jag har nu är en preliminär (bara för att jag var less på den gamla!)

Svetten rinner

Då har jag och Anneli kört stenhårt idag på indoor-walking. Jag var sjukt otaggad på det en timme innan, men jag tog verkligen ut mig och satsade så svetten rann. Sen ska vi även prova på funk så vi kan få dansa lite också. Det vore grymt! Dans, spinning och indoor-walking tre ggr per vecka vilket blir en 400-lapp varje månad. Nu börjar det bli värt det!

Det är ganska stressigt i skolan just nu med b-uppsatsen så jag kommer typ inte ha någon fritid på kvällarna heller. Brukar stanna hos Sofia till 18 och sen är dagen i princip slut. Nåja, det är i alla fall riktigt intressant och arbetet är riktigt kul.

Imorgon ska jag få se på lägenheten, wooooooooohoooo! Vi hörs :)

Hurra hurra!

Idag fyller väldens snyggaste kille år. Han blir hela 12 bast och lever livet till fullo. Han älskar familjen mer än något annat men ibland kan man undra om det är så att han är mer förtjust i datorn än i oss (höhö). Han är blond och har klarblåa ögon, jag är brunett och har grönbruna ögon - är vi verkligen syskon? Självklart! Han är den goaste killen och jag älskar den pojken över allt som finns på denna jord. Han kan vara lite snål ibland när det gäller godis, men det är lika bra, för jag behöver någon som säger nej till mig. Annars gör han vad som helst för att vara med mig så mycket som det bara går och jag är riktigt glad över att jag ska få spendera sommaren i Luleå med denna pojk.
Han är mitt allt <3



En dag hos Sofia

Nu har vi pluggat hela dagen och jag känner hur det börjar svida i ögonen. Klockan är ju redan 18! Ska nog hem sen och städa och bara njuta av en ledig kväll för mig själv. Imorgon är det 9 som gäller igen hos Sofia och efter det blir det ett pass indoor-walking med Anneli. På torsdag ska jag åka till min framtida lägenhet och kolla in den. Det blir att mäta och fota lite hihi.

Idag har jag och Sofia även firat min 5-årsdag med diabetes. Det blev ju självklart en kladdkaka, vad annars?! :)

Huh??

Det där med dator är läskigt. I 6 hela veckor har jag klarat mig utan den och jag gör ett inlägg med min telefon. Jag har blivit neandertalare! Måste lära mig succesivt om allting som har med dator att göra. Måste vänja av mig med telefonanvändningen nu också. Igår var det allt en konstig dag, jag hade längtat efter datorn men nu håller jag på mer med min telefon än den. Livet är allt lustigt..

Skriva b-uppsats hos Sanken nu för övrigt.

Och visstja, jag glömde - idag är det 5 år sedan jag fick veta att jag har diabetes. Tiden går fort och det ska firas med kladdis hos Sanken!


Ignorance is bliss

Då sitter jag vid min älskade dator just nu. Sex veckor går sakta, men det har ändå gått sjukt snabbt. Snart är det sommar, bara fyra veckor kvar tills jag åker upp till Luleå för att arbeta. Det känns skönt!

Tränade med Anneli idag på IKSU, körde första gången Indoor-walking och jag kan säga att det inte blir det sista heller! Det var riktigt kul faktiskt!

Imorgon blir det plugg hos Sofia och sen ska vi baka. Imorgon är det faktiskt hela FEM år sedan jag fick veta att jag har diabetes. Jag är så lycklig över min pump. Jag bara flyger på moln just nu och jag trodde inte att jag skulle må såhär bra med min sjukdom. Snart kommer jag nog skriva ett långt inlägg, men nu är det sent och jag ska gå över till David.

Bjuder på två bilder som jag och Sanken lekte lite med idag innan seminariet drog igång.

(foto: Jag, Canon Eos 400D, Ef 50mm f/1,8)
(foto: Sofia, Canon Eos 400D, Ef 50mm f/1,8)

Livet ser ljusare ut

Oj så glad jag är. Nu är jobb fixat och sommaren kommer jag spendera i Luleå. Det blir skönt för då får jag umgås med familjen, vännerna och tjäna pengar. Sen är det dags för Sthlm i slutet av augusti och då blir det Coldplay (iiiiiii)!

Nu har jag även fått sms om att min dator är framme på elgiganten vilket är skönt, då ska jag hämta den nu på dirren. Det blir en promenad faktiskt!

Glad Mikaela! Hoppet var nästan ute där ett tag, men nu är allting på rätt spår :)


Hej igen

Då blev det helt plötsligt en måndag och pigg är jag då inte!!! Nåja, nu har jag bestämt mig för att det blir Luleå till sommaren ändå! Klarar inte av klumpen i magen som skriker: när får du jobb Mikaela?! Så nu kommer jag bo hemma (rätt så mysigt ändå!!) få äta mammas mat hela sommaren och mina katter får bo hos Malin. Nu är det bara datorn som fattas!!

Bjuder på dagens iphone-outfit :)


Helgen som var

ojoj, nu har en till helg gått och snart är det sommar. Tiden har gått alldeles för fort! Till och med förra året då jag gick skapande musik gick det saktare!!!

I fredags bjöds det till fest, Malin kom på besök, bio i lördags, spontangick till Pipes och nu sitter jag här och ska äta sjukt sen middag :S

Vi hörs imorgon!


En timme kvar

Om en timme går Malins buss hem upp till Luleå. Det har varit en riktigt mysig helg med mycket tjejsnack! Sen blir det storstäda och ta det lugnt ikväll. Ringa elgiganten också! Lät Malin spela ett spel på min telefon och hon var grym på det!!

Vi hörs!


15 min till start

Nu har vi varit på bio och sett Iron Sky. Den var rolig och det var riktigt mysig med ett biobesök! Efter filmen kädnde vi att kvällen fortfarande var ung så vi drog till Pipes och drack var sin cider/öl. Nu ligger jag och Malin i sängen och småsnackar om allt mellan himmel och gjord.

Godnatt!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3377107/images/2012/pic_201398130.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3377107/images/2012/pic_201398134.jpg" class="image">


Mysig lördag

Det har varit en riktigt seg dag idag men det harvarit skönt. Ännu inget spår av datorn så imorgon ska jag ringa till skit-elgiganten... 26:e mars lämnade jag in den, har inte sett ett spår av den sen dess!

Jag och Malin har inte haft några måsten idag, bara segat i sängen och sett tv. Om en halvtimme ska vi åka in till stan och gå på bio :)

Hörs sen!!


Lycklig

Har varit på stan med Malin och jag har fått henne att prova klackar höhö. Vi ska ha heels natten lång! ;) jag trivs bra just nu ^^

Nu är jag, Malin, Carro, Emma, Fanny och Lisa på Allstar och lever livet!



https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3377107/images/2012/pic_201249698.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3377107/images/2012/pic_201249699.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3377107/images/2012/pic_201249717.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3377107/images/2012/pic_201249829.jpg" class="image">


Fredag och det ska firas

Vaknade dör 45 min sedan men jag har bara tagit det lugnt och skrivit lite mer i dagboken om lägenheten. Tänk på två års tid kommer jag ha flyttat fyra gånger!! Sinnes, och denna lägenhet kommer jag äntligen känna för en gångs skull att jag "har flyttat för gott(närmsta åren iaf)". Alla andra lägenheter har jag inte kunnat känna att här kommer jag bo kvar länge, har alltid velat flytta ut vart jag än bor - men inte den här gången!!!! Ett tips rill dig som vill flytta in till Tvistevägen (srudentlägenhet) - GÖR INTE DET! otroligt lyhört, väldigt liten yta för väldigt mycket pengar, inte värt helt enkelt!

Efter detta inlägg blir det dags för storstädning inför ikväll! Malin kommer hit kl 12 och då måste jag ha hunnit städa, skura, dammtorka, tvätta, göra lunch och rengöra toaletten. Men det går ändå ruskigt fort!

Vi hörs senare idag! :)


Överlycklig tjej

Såhär har jag sett ut resten av dagen sen jag fick beskedet!!! Det går inte att beskriva vad detta gjorde min dag, min månad, mitt år! Det ska firas med skumpa imorgon med Malin och tjejerna från klassen :D längtar tills mamma åker ner till Umeå och hjälper mig flytta.

Vi hörs sen!


MIN MIN MIN MIN!

DET HÄR ÄR MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!

Redo

Redo för en ny dag! Energin blev bättre nu efter springturen igår och idag blir det promenad till Mariehem där jag ska hjälpa Minica med hennes hår. Nu på morgonen ska jag och Sanken skriva klart vårt Pm till uppsatsen så vi kan vara lediga imorgon. För då kommer MALIN hit!!!! Hade helt glömt bort att hon skulle komma på besök ända från Luleå! :D

Vi hörs senare!!


Mysig kväll

Efter en skön dusch och nystädat golv är jag redo för plugg denna underbara kväll! Det känns inte så hemskt för jag har en film på samtisigt och då går fsktiskt plugget snabbare!
Har redan läst tre böcker, två kvar! Det här kommer gå bra, jag och Sofia har ett riktigt intressant ämne att arbeta med under denna uppsats!

Vi hörs!


Run, run, run!!

Sådär! Nu har jag knytit skorna och det är dags för mig att gå över till david. Vi ska springa faktiskt, vi kanske tar oss an 6km men då måste jag promenixa och ta det lite lugnare. Annars kör vi på fyra och springer hela vägen. Blodsockret ligger bra och jag har stoppat i mig någon liten godis för att göja det lite strax innan vi ska springa. Vi hörs efter träningen!


Onsdag fast en måndag

Håller på med b-uppsatsen, eller inte helt riktigt den - har föreläsning om hur man ska skriva en bra b-uppsats. Jag känner mig eiktigt taggad. Om en månad lär jag inte vara lika glad som jag är nu heheh. Nåja, återgå till lektionen!


Orkar jag?

Har tagit det lugnt hela dagen och det behövdes. Inte för att jag mådde dåligt eller något liknande, det är så att nu börjar de dryga veckorna komma då det är dags för b-uposatsen. På en månad ska den vara klar och jag har lite ångest inför den. Bara för att allting känns så luddigt. Att jobba med det är inte drygt för jag gillar ju plugget. Så därför har jag inte gjort ett dugg idag, jag andas ut av den lediga tid jag har kvar!

Ha det!


En gnutta hopp

Nu börjar min energi komma tillbaka. Om någon dag eller två är min dator äntligen hemma i lägenheten :) idag ska jag städa lägenheten, helaa! Vi hörs sen, ska äta nu och köra hårt med städning och INTE ta några pauser!