27

Nu börjar jag med nedräkningen till Creamfields. Dag 27 inleddes med att vakna 6:30 i morse för att hinna käka lite frukost innan jag skulle ta bussen till jobbet. Varmt ute oh vi har kört stenhårt med jobbet idag under Umeå Fotbollsfestival. Vi körde igång med mjölkhävningen klockan tio. Kring 15-tiden kom Max på besök vilket gjorde mig sjukt glad. Efter att ha jobbat klart åkte jag hem och tog en powernap tills klockan blev åtta. Åt lite mat och sen inledde jag kvällen med plugg. Imorgon är det dags för jobb igen och sen är jag ledig på söndag. Förhoppningsvis kan jag bjuda på lite mer bilder då.
 
Då nedräkningen har börjat kommer jag lägga upp lite låtar under varje klipp som ni får lyssna på så ni kan tagga tillsammans med mig inför Creamfields! Dag 27 bjuder på låten The End med Tommy Trash
 
 
 

Heads Will Roll

Jag som trodde att jag skulle fota och uppdatera extremt mycket på bloggen bara för att det är sommar nu... Men dagarna rinner bara förbi och jag orkar inte helt enkelt fota så myket som jag trodde att jag skulle göra. Idag skulle jag ha jobbat, men det blev andra planer vilket gjorde att jag passade på att fota lite. Jag har även passat på att inhandla lite kläder inför.... CREAMFIELDS!!!!
 
Ja, jag ska åka dit och jag inte förstå att jag ska få se och dansa till störtsköna dj:s! Nu börjar jag förbereda packningen inför resan till England. 29 dagar kvar. En sak som man oftast gör är ju att såklart ta med sig för myket kläder så denna gång ska jag endast ta med de kläder som jag vet att jag kommer ha på mig (plus lite varmare kläder utifall att vädret inte blir som man hoppas på att det ska vara).
 
Såg filmen "Project X" för någon dag sedan och jag kommer ihåg att jag hade lovat mig själv att aldrig se den. Måste bara tillägga att den filmen taggade till mig sjukt mycket och klicka här nedanför för att lyssna på en låt som var med i en scen i filmen. Se den brutalt sjukaste hemmafest-filmen så lovar jag er att ni också blir taggade!
 
(Varning för klippet, den här filmen är ju som sagt brutal haha)
 
 
 
 
1. Linne - H&M 49:-
2. Shorts - Monki 250:-
3. Skor - Converse (såklart)
4. Halsband - H&M
5. Armband - Indonesien

Tag fram kameran

Yey, jag tog fram kameran idag och fotade lite utanför mitt hem! Det kommer komma upp lite fler bilder senare, men nu bjuder jag bara på två styken som jag har hunnit redigera lite. Solan dök upp och vädret blev tusen gånger bättre precis då jag började fota. Fick några riktigt fina bilder som jag är nöjd med. Synd bara att man nästan aldrig är ledig. Man orkar ju inte fota efter ett 8 timmars pass helt enkelt! Ska till Max alldeles snart, han slutar jobbet kring 21. Imorgon jobbar jag från 16-22:15 så det känns ganska så skönt. Sen är jag ledig tis-ons och funderade på att ta mig upp till Luleå, men jag får helt enkelt se om jag orkar :) Vi höres
 
 

Min lediga dag

Hej! Jag har verkligen haft fullt upp de senaste åtta dagarna eftersom jag har jobbat varenda dag. Idag har jag äntligen fått vara ledig och därmed passar jag på att göra ett litet inlägg här. Tyvärr åkte inte kameran med och jag skriver från mobilen så ni får nöja er med massa mobilbilder istället. Jag blev bjuden på glass idag av Max och jag har även fått bjuda tillbaka på en öl till honom. Vi har dessutom hämtat ut våra pass och gått en snabb sväng på stan. Om ett litet tag ska vi cykla till en kompis och ta båten till Ica Maxi och inhandla lite mat till att grilla. En utmärkt ledig dag må jag säga. 8 dagars hårt arbete, en dag ledigt och imorgon är det tillbaka på Ica som gäller. Pengaaaar!


Det där ögonblicket då du är för kär

Måste ju bara säga att jag är för kär för att kunna uppdatera på bloggen. Hinner inte med allt som händer och kameran är lämnad i ett litet hörn. Uppdaterar när jag har tid för lite ledigheter. Idag är jag ledig och det är så najs! Har även spelat in en ny låt igår efter att jag slutade jobbet 21 så den kommer jag lägga upp strax! Gå in på min soundcloud här och håll utkik :D