Yellow Claw

Då är ytterligare en arbetshelg på 5 dagar slut. Kan med glädje berätta att jag endast kommer ha två sådana helger till innan jag får ett nytt schema med endast 3 dagars jobbhelg framöver (fre-sön). Har haft konstant huvudvärk sedan 2,5-3v tillbaka och ska ta tag i det till veckan och ringa vårdcentralen eller liknande. Denna helg har jag endast fokuserat på att klara av jobbdagarna men njutit av kvällarna då jag har sett UMF-tv - Ultra Music Festival i Miami alltså och har då hunnit streama flera olika live sets. Såklart har peppen inför Tomorrowland ökat och längtar tills man kan planera vilka man vill se när man väl är där. Om Yellow Claw ska dit kommer jag göra allt för att inte missa dom!
 

Mobilbloggarn

Tjenare! Är för slö för att starta datorn så denna gång får det ske en uppdatering via mobilen :) 
 
Ja idag har jag avklarat dag 4 av 6 och snart bär det faktiskt iväg upp till Luleå. Nästa fredag tar jag första bästa buss/tåg upp och får umgås mef min älskade familj. Jag har tre stora saker inplanerat under helgen:
 
1 - Klippa av ca 10cm hår för mitt blir bara risigare och tunnare i topparna. Håret växer inte längre. Då är det lika att börja fresh och klippa till axlarna och sen verkligen underhålla genom att klippa mig var tredje månad.
 
2 - Köra skoter med pappa. Alltså det var säkert 3-4 år sedan sist! Längtar!!
 
3 - På söndagen ska jag och familjen vara med på mitt kusinbarns namngivelse (ja typ dop) och detska bli jätteroligt att äntligen få träffa lilla Hedda :)
 
Ikväll har jag och min Max ätit tacos och sett på melodifestivalen. En sån där underbar lördag då man inte gör så mycket annat eftersom man har jobb dagen efter. Ja eftersom jag skriver detta via mobilen så får ni förvänta er mobilbilder, om det ens finns några roliga att visa haha :) hejdå!
 






 
 

Mer sömn - ja tack

Hej, jag ska försöka hålla mig kort då jag egentligen borde sova. Har nu bockat för dag 2 av 6 arbetsdagar och 4 dagar i rad börjar jag tidigt. Tiderna är 7:30 (ons), 6:30 (tor), 7:30 (fre) och 8:00 (sön). Jag är verkligen ingen morgonmänniska men hittills klarar jag av det. Att börja 6:00 är ingen hit, tänk dig att ställa väckaren på 4:45, huvva.
 
Har nyligen haft inskolning i infon/kundtjänst på jobbet och det har varit riktigt roligt! Har min andra inskolning imorgon och ser verkligen fram emot det. Nu när min lilla Fastfood är riven tänkte cheferna att jag ska få lära mig hantera spel och post. Herregud så mycket det är att ta in i sin skalle. Jag var helt slutkörd i onsdags! 
 
Annars har jag dragit på mig förkylningen igen, vilket är riktigt tråkigt då jag inte kan träna som jag vill :( Men då är det bara att se till att vila för jag vill ju kunna klara av en dag på jobbet också. 
 
Så, nu måste jag lägga mig :) I brist på spännande bilder får ni se lite hur det nu ser ut i vårt vardagsrum, godnatt!
 
 
 
 

Ni måste väl undra

Hejsan svejsan! Äntligen, efter nästan en hel månad har jag funnit mig tid och ork till att skriva här! Livet flyter på som vanligt kan man väl säga. Man jobbar och tar på sig extra pass för att tjäna lite mer pengar. Otroligt skönt att det börjar bli ljusare ute nu och att solen inte längre går ner där vid 15-tiden.
 
Jag och Max trivs då riktigt bra här tillsammans i samma lägenhet och tiden bara flyger förbi. Har köpt lite nya gardiner och kuddfodral som har piffat upp vårt vardagsrum lite (bilder kommer). Vi har hunnit ha en liten fest här också och sen har vi bara fokuserat på jobbet och sömnen hehe.
 
Jag och Max var på en loppis förra veckan och där hittade han en jeanklänning som har bara var tvungen att köpa (15:-) haha och ja, den var ju såklart till för Polly. Vi skrattade väl ihjäl oss när hon hade på sig den men tog av klänningen rätt så snabbt då hon inte kunde stå normal i den hahah. Bjuder därför på lite bilder på våra små änglar! Ska försöka uppdatera oftare, men det är så svårt när man inte känner någon vidare motivation till det.