Tiden går så snabbt

Hejsan där! Måste ju ha varit en evighet sedan jag skrev sist. Men det beror på lite olika grejer som har lett till att jag har haft andra saker i tankarna än att skriva här. Vet inte riktigt om jag vågar skriva om allt än, utan ni får ha lite tålamod. 
 
Annars hade jag det riktigt trevligt med Minica i Stockholm. Jag tycker det är häftigt att gå runt i en så stor stad. Vi bodde i Sollentuna och fick alltså ta bussen in till pendeln för att ta oss in till stan. Bara Sollentuna var ofantligt stort. Det är så häftigt med så många människor dessutom. Att känna sig som en nål i en höstack. Visst trivs jag i Umeå, men jag är ju en sådan person som gärna upptäcker nya ställen och fyller nya minnen på. Så man blev ju rätt så sugen på att flytta dit någon gång. Får vi se när den dagen kommer :)
 
Jobbar annars på här som vanligt. Nytt schema då Maxi har ändrade öppettider: 7-23 istället för 8-22. Det betyder att jag vissa dagar börjar 6 på morgonen och andra dagar slutar 23:15. Jag är ju verkligen ingen morgonmänniska, så jag har ju svårt att försöka sova där vid 21-tiden kvällarna innan jag börjar tidigt. Men det har hittills fungerat riktigt bra :D 
 
Nu är vi inne i april månad och det känns så konstigt med hur snabbt tiden går ju äldre man blir. Tittar ibland igenom massa bilder som jag har på datorn och då slår det att vissa bilder är tagna för några år sedan. Inser hur mycket min hårfärg förändras haha. Ja min ombre går segt detta år. Nu är jag inne på 3:e blonderingen och det är inte alls lika ljust till skillnad från 2014 då jag bara behövde bleka 2 gånger. Men det beror nog på att jag har färgat mig en hel del med brun/svart hårfärg. Är också försiktig med att låta mitt hår vila en månad mellan varje. Då har jag maj och juni på mig tills sommaren är här :)
 
Ha det bra så ska jag försöka skriva lite oftare nu när den där grejen är överstökad som har tagit all min uppmärksamhet den senaste månaden :p