För ovanlighetens skull

Oj, där ser man! Efter att ha pluggat på Kulturens hus idag och blivit skjutsad hem av Madde tog jag fram min kamera och blev extremt motiverad till att fota. Så jag ägnade lite tid bakom och framför kameran och fick till några riktiga guldkorn, woop woop. Bjuder på dessa bilder nedan. Nu ska jag åka till Malin och hämta mina katter, de ska flyttas tillbaka till pappsen min och bo där resten av sommaren. Min far är dock bortrest i Tyskland så jag blir också bosatt där i två veckor. Kanske man får lite mer tid till att fota då ;) Pöss och svejs!
 


KH

Sitter på kulturens hus i Luleå och pluggar... tar en liten paus. B-uppsatsen går väl sådär, taggad på ett sätt, men ändå inte. Nåja ska återgå nu! Hejsvejs!


Erkänner

Joo, nu är det så att jag inte kommer orka skriva så mycket i bloggen eftersom jag jobbar, är uppe i Luleå och har allmänt ett tråkigt liv då skolan inte är igång. Det är ju trevligt att vara här, men det är tusen gånger roligare i Umeå. Kan inte förklara, men jag känner mig ganska låst här uppe i Luleå. Vill komma tillbaka i rutinerna, plus ha mina katter vid sidan om mig. Känner mig som 17 igen. På tal om det, såg min lönespec att jag fått timlön som om jag vore 18 år, jag ska få 30:- mer! Så då kommer jag få meeeeer pengar, YAY! Har betalat in skithyran nu som jag missade också, det känns skönt att det är över nu, ingen mer ångest över det. Då är det bara b-uppsatsen som är kvar - börjar skriva fortsättningen på den imorgon har jag tänkt. Där ser ni, min enda lediga dag och jag spenderar den inomhus vid en dator och tjocka böcker...
 
Vill Bli fri igen
 

Amazing

Hade jobb på schemat från 11-15 idag och hade planerat att ta mig en riktigt skön dusch och sen göra mig fin inför kvällen och se The Amazing spider-man med Vickan. Men då blev jag inringd till Korvgubben på Storheden se en kvart efter jag slutade kl 15 började jag arbeta igen, från 15:15-20! Så totalt har jag arbetat 9 timmar idag.. ojoj, drygt men jag kunde inte tacka nej till pengar! Imorgon är det jobb som gäller från 10:45-20:15. Jag hann iaf se bio med bästaste bästa Vickan och det var riktigt trevligt. Äntligen fick jag hänga med någon denna sommar! Har redan gett upp hoppet för längesen om att denna sommar skulle bli rolig... Aja, ha det!
 

You say

Här har vi en låt som jag skrivit till Carolina. Jag satt hemma hos min far och hade tråkigt. Denna låt kom till genom min fars 90-tals keyboard som låter skit, men jag kom fram till denna låt med en väldigt stor inspiration från Carolina. Till en början skulle denna låt vara reggae-stil men nu har jag verkligen hittat den stil som passar mig bäst. Även om jag hade velat trycka på som ett as med rösten så vet jag att det inte passar just mig.
 
Puss på er!
 
http://soundcloud.com/mikaelaaas/you-say
 

Saved

*Skriven till min Amanda
*Skriven på 5 minuter
*Inspelad på fyra timmar
*Nöjd för första gången
*Enjoy!
 
http://soundcloud.com/mikaelaaas/saved
 
 
amandafernandez.blogg.se

Du inspirerar mig

Min underbara Amanda, min ängel du ger min inspiration till en låt som jag för en gångs skull verkligen kan stå för! amandafernandez.blogg.se kan ni läsa om min själsfrände vettja, längtar tills hon kommer och hälsar på. Och jag har verkligen lovat mig själv att hälsa på henne också! Så fort jag har tid och råd :)
 

Chock

Måste bara säga, vilken tuuur jag hade som fick min lägenhet med två rum och kök på 56 kvadrat för 3805:- i månaden!! Kunde inte ha mer tur än detta. Har kollat i princip varje dag på bostadens hemsida ända sedan januari, även efteråt att jag fick beskedet om lägenheten. Anledningen till varför jag kolla efteråt var för att se om det fanns någon lägenhet jag skulle kunnat få. Men icke, tur det eftersom nu har antagningsbeskedet kommit för höstterminen. Gissa hur många intryckningar det var för ett ynka korridorsrum på studentgettot till Åidhem?! 
Ta en titt själva, jag är glad att jag får hämta nycklarna när som helst. 20:e åker jag ner för att hämta dem, då ska det röjas för fullt!
 
 

Att vara ärlig

Jag har lärt mig av tre underbara mkv-tjejer det senaste året att man ska vara ärlig mot sig själv. Dessa tre har visat mig att man ska stå för det man tycker och att ingen annan människa kan se ner på en bara för att man är ärlig. Jag som person har egentligen aldrig riktigt kunnat stå för något och jag har alltid låtit andra få (halvt) trycka ner mig. Kanske det sista låter lite väl överdrivet men det är så jag känner. Ända sedan jag fått lära mig och träna på att vara ärlig mot andra, och framför allt mot mig själv, har jag kunnat stå ut med mer saker än vad jag tidigare aldrig orkat. Jag har nog aldrig varit så stolt över mig själv någonsin sedan dess att jag fick lära mig detta. Men bara för att jag har lärt mig att vara mer ärlig så betyder det inte att jag ALDRIG kommer hålla inne något. Det finns många saker som jag fortfarande håller inne, men jag låter tiden få lösa de problemen. Nu har det varit ett problem som funnits sedan fyra år tillbaka och jag kommer nu ta tag i det. Lugnt och sansat kommer jag vara ärlig mot mig själv och ta tag i saken. Efteråt kommer jag bli en helt annan människa, en mer mogen sådan och jag ser fram emot det.


Ni flickor som hjälpt mig med detta, ni vet vilka ni är <3


Photoshoot

Jag och min underbara vän Amanda hade en riktigt rolig photoshoot en gång i slutet av maj. Dagen efter kände vi oss manade att ta mer bilder, denna gång med ett tema. Dock var vi inte på topp, men jag blev riktigt nöjd med resultatet av några bilder. Mitt tema var Alice In Wonderland och jag har alltid haft någon sorts kärlek till det temat. Håller på en en bild från den dagen och jag känner på mig att det kommer ta ett bra tag till innan den känns klar. Det är mycket photoshop som gäller. Jag vet vad jag vill bli då jag blir stor, en sådan som får vara kreativ med photoshop, en art director!
 

Min vackra mor

Bjuder på en bild på min underbart vackra mor.

Kunde inte logga in

Mysko, kunde inte logga in på bloggen tidigare idag så det är därför jag gör ett sent inlägg nu. Jobbade från 9:30-14:00, inget långt pass men det ger ju pengar! Eventuellt ledig imorgon om det inte är så att jag blir inringd. Efter jobbet åkte jag till David, vi gick till ett Café och sedan vidare in till stan en snabb sväng. Sen hem igen till honom, käkat riktigt god blodpalt och sedan spelat sällskapsspel :) Vi hörs imorgon!
 
Såg för övrigt ut såhär idag, chill chill!

Ta tag i saker

Jag försöker nu under min lediga dag skriva den där förbaskade b-uppsatsen. Det går inte bra. Kan inte sitta inne medan det är sol ute, dock är det inte så kul att sitta med en dator direkt i solljuset. Dagen har inte börjat bra... Jag är konstant sur över ingenting och mitt tålamod ligger på minus femtiotre. Det ser inte bra ut det här. Jag måste göra något åt det, men vad? Pengarna är snart slut, kommer inte kunna inhandla något på Ikea, b-uppsatsen spökar i min hjärna, solen ger min ångest över att jag inte har någon tid till att njuta av denna sommar, tanken av förlovning skrämmer mig extremt mycket och det är för att jag är en sån mes som verkligen längtar efter något som egentligen behöver tid och omtanke, tanken över att jag är avundsjukt gör ont, tanken av att jag måste flytta för fjärde gången på två år lockar inte, tanken över att jag måste betala dubbla hyror nu i juli gör mig illamående. Kan det inte bli höst igen?!
 

Två som delar på något fint

 

Riktigt vackert må jag säga, men jag håller fortfarande med det jag sa igår. Jag har insett att jag är för avundsjuk för att kunna gå vidare. Jag skäms. Jag är riktigt förbaskat avundsjukt. Denna sommar hoppade ner ett ytterligare steg i min "hur-bra-sommaren-är-mätning", tror inte det finns något just nu som jag ge mer poäng åt mig sommar-mätning. Jag är riktigt lycklig över dom, men inte över denna sommar. Vi hörs vidare.

Tiden går snabbt

Tiden går för snabbt. De små växer upp och nu känner man sig gammal. Nu ska jag passa på att vara ärlig och skriva ut. Det här med förlovning ploppar upp i mitt huvud fram och tillbaka senaste tiden. Jag har lovat mig själv att inte tänka på det och jag vet inte riktigt varför jag tycker att det är en sån stor grej med det heller. Men vissa stunder tänker jag mer på den än andra. Igår fick jag veta att Davids lillebror och hans flickvän har förlovat sig, det kom som en chock och genast började jag tänka på mig och David. Vi har varit tillsammans länge nu (över tre år), och jag kan ärligt tycka att vi är redo att skaffa ringar. Men egentligen, varför är en ring så himlans viktig? Är inte en ring något för äldre människor? Är vi redo för det? Tankarna går fram och tillbaka hela tiden. Jag vill, men ändå inte.. Jag vill inte klaga heller. Och jag har inte klagat på länge, men bara för att det yngre Larsson-paret har gjort det gör det att jag tänker på det hela tiden. Jag får helt enkelt lov att vänta. Jag hälsar det nyförlovade paret ett stort grattis!
 
(Två bilder på båda Larsson-paren)

Tiden går sjukt snabbt

Denna sommar har hittills går sjukt snabbt, och inte bara denna sommar - detta år har gått sjukt snabbt! Redan juli, snart är det augusti och då taggar jag inför flytt och Coldplay <3
Har mitt sista arbetspass imorgon innan tre dagars-ledigheten. Det är ett litet pass på fyra timmar, men det är i alla fall pengar! Sen ska jag sola och städa hela huset. Behöver ägna mig en hel dag till att städa det, det är föör stort... Kanske man hinner sola också, tänker tillbaka till härliga Grekland som jag och pappa var och häslade på förra sommaren, båtluff från det sydligaste till nord-väst, fyra veckor av sol (tror inte ens att en enda dag var molnig! :O ) gav ju resultat på huden. Kan ju drömma om att bli lika brun som då, får kämpa för varenda liten sekund jag är ledig och då det är sol. Nåja, vi hörs! Herrå
 

Dagens look

Blir ännu mer förvånad över mig själv! Har tusan hunnit sola, duscha, fixa mig fin, fota och snart ska jag äta med far mig och efter det börjar jobbet. Det är inte lika många timmar som igår (då det var n9h), idag är det från 18-0:15 hehe. Jag känner mig riktigt taggad må jag säga, timmarna kommer nog gå rätt så fort hehe. Bjuder på två bilder på min nyinköpta klänning från H&M, denna (fast med färgen blå) har har spanat in i ett halvårs tid, men har inte köpt den. Nu var den på rea, kaching!
 

Blev förvånad

Blir fasiken förvånad över mig själv just nu! Jag har (trots min otroliga sömnbrist) skrapat ihop två bilder med Photoshop faktiskt. Dessa är ju någon vecka gammal och är tagna i Rosvik, har ännu inte tagit ut kameran från väskan och måste göra det snart. Så fort jag bli ledig och då det blir bättre väder så taggar jag inför lite photoshoot. Finns ju inte så mycket att skriva om faktiskt, det är ju bara jobb som står på listan, återkommer när det finns något härligt att skriva om.