Och jag som är rädd för fiskar

Nu är den klar! Kan inte förstå att jag har målat denna tavla, jag som är rädd för fiskar. Jag brukar ju inte heller måla med färg så jag är sjukt nöjd över mig själv. Den har krävt fyra målartillfällen på ca 2 timmar per gång och det har inte varit det lättasta må jag säga. Jag har lärt mig mycket med att måla med färg, men jag är ju inte helt och hållet kung på att måla haha. Här är resultatet:
 

2 veckor kvar

Ja, då är det två veckor kvar tills jag åker iväg med planet till Indonesien! Woop woop :D Sitter på skolan och vi redigerar våran film "En ballerinas tystnad". Vi fotade idag till framsidan på dvd-omslaget och goooosh vad det blir bra! Om två och en halv timme är det dags för jobb, ite smånervös såklart men det kommer gå bra. Ska stänga för första gången så jag slutar först vid 22:15! Fredag slutar jag också 22:15 och på lördag 19:30. Bjuder på en bild på omslaget och jag passar även på att bjuda på en dagens outfit, bara för att jag hade lite extra tid över i morse och tog fram kameran, weey
 

Nära nu

Gosh, snart åker jag och Amanda iväg till Indonesien! Sitter fortfarande kvar på skolan och pluggar för fullt, men tar en paus nu - det behövs ju då och då :) Känner mig sjukt stressad över allt, men snart är jag borta i paradiset. SNART! Bjuder på en bild på min underbara iq-befriade Polly :) Längtar tills jag kommer kunna fota porträtt i utlandet, börjar bli less på att bara hinna fota katterna hahha
 

Repa, plugga, måla, tvätta, städa

Jag har mycket att ta tag i denna dag. Jag har repat in låtar som jag ska spela på Amandas kusins dop som är om en vecka. Det har gått riktigt bra och jag ser fram emot det! Nu ska jag plugga uppsatsen, och sen när solen har gått ner ska jag måla klart två tavlor till en kompis och under tiden ska jag försöka tvätta och eventuellt hinna göra det lite småfint i lägenheten. En riktigt produktiv dag idag!
 
Veckan som kommer bjuder på plugg på hög nivå, jobb onsdag, fredag och lördag! 17 timmars arbete, weey :)
 

Spontant är alltid bäst

Spontant är alltid bäst, jag och Minica ska göra Origo osäkert ikväll!
 

Skoldags

Fredag, inget mer än att plugga! Redigering med novellfilmen och sen skriva lite med uppsatsen står på schemat. Jag längtar tills den är klar. Jag kämpar för fullt och längtar mig bort till Indonesien med bästaste bästa Amanda :) Gud vilka bilder vi kommer ta då vi är där borta, woop woop! Känner att min kamera bara dammar, men jag försöker finna de små härliga ögonblick jag har och fota det jag gillar. Igår tog jag upp kameran och kände mig för att ta en bild på mitt öga i brist på annat. Finare än ingenting i alla fall :)
 

Inspelning

I förrgår spelade vi in våran novellfilm (skolprojekt) En ballerinas tystnad. Det gick bättre än förväntat och jag är spänd att se slutresultatet! När filmen är klar kommer jag självklart länka så ni får se den :) Vi åkte till Botsmark vilket är några mil ifrån Umeå och det var hur mysigt som helst. Vi blev proppmätta på all mat och fika som vi blev bjudna på av Nisses farmor. Här bjuder jag nu på tre bilder som beskriver inspelningsdagarna! 
 

Fredagsfin

Åh jag önskar att jag hade tagit en helkroppsbild på mig i fredags för jag kände mig verkligen asball! Men jag lär ju kunna fota mig med den outfiten någon till gång, förhoppningsvis nu på fredag igen hihi. I alla fall, i fredags var jag på en korridorsfest med trevliga vänner, jag var där i kanske 1,5 timmar innan vi åkte till Lokal där Mystery Train spelade och det var riktigt roligt! Efter att de hade spelat klart dansade jag och vännerna på som galningar på dansgolvet. Det var huuuur roligt som helst! Det var min fredag i ord, en riktigt trevlig sådan! Jag drack knappt och kände mig nykter till tusen under kvällen och det var hur skönt som helst för dagen efter vaknade och var inte alls bakis, weei! :) 
 

Första inspelningsdagen

Då hade vi den första inspelningsdagen och det gick väl sisådär. Har som inte dansat balett sen ett x antal år tillbaka och att dansa med hosta är inte riktigt en höjdare. Men allting gick ändå bra! Vi körde med spotlight så det kommer bli så mäktigt! Nästa vecka ska vi spela in i Nisses farmors hus i en by, så där ska vi även sova över en till två nätter hihihi, det kommer ju bli huuuur mojsigt som helst! Då åker självklart min kamera och dator med så jag kan uppdatera där hihi. Plugget har faktiskt gått sjukt bra idag så jag är hur nöjd som helst! :) Vi höres
 

Idag säger jag farväl

Idag säger jag farväl till denna skit (egentligen underbara) säng! Alla "liggsår", "myror i kroppen" som jag har fått genom att bara ligga på rygg flera dagar i sträck. Nejdu, nu ska jag ta med mig en stol ut och sola samtidigt som jag pluggar. Måste få i mig lite sol istället för att se den genom fönstret! Hejdå säng, vi ses inte förrän ikväll då jag ska sova, kommer inte sakna dig så värst mycket just nu! Hejdåååå
 

Börjar bli levande igen

Nu är febern nästintill borta, men hostan, täppta näsan och huvudvärken består! Insåg att det är influensan jag har fått :( Har legat i sängen hela dagen och skrivit uppsatsen (ska fortsätta efter detta inlägg dessutom). Jag kan inte undgå att längta till Bali. Bara en månad kvar nu och då ligger jag på en strand och tar mig en fruktig drink och sen kör stenhårt med fotografering och filmning i tre veckors tid. Blev less idag av alla liggsår så jag steg upp och provade ett par shorts som jag hittade på Bik Bok för en månad sedan. Gosh vad jag älskar dom! Vi höres, herrå :)
 
 
Det enda som fattas nu är solbränna och fräknar!

Sjukling

Feber. Hosta. Ont i huvudet. Ont i halsen. Hej! Blä vad less jag är på detta. I lördags insjuknade jag och har bara legat i sängen. Nu börjar jag kunna sitta upp och ska försöka bli lite produktiv i alla fall. Men jag kommer fortfarande vara sängliggandes idag. Ipren är min ängel just nu, blir lycklig då rysningarna i kroppen försvinner efter att jag har knaprat i mig en tablett. Jag tror dessutom att jag har sovit mer än vad jag har varit vaken, sick! Ska försöka krya på mig nu. Ha det bra alla friska människor! Känn er lyckligt lottade :)
 

Ett par ballerinaskor

Jadu, det har gått ett tag sedan jag uppdaterade - som vanligt! Men det har varit fullt upp med resa till Luleå, påbörja nya jobbet, fått besök av brorsan och mamma. Hon var snäll som lånade ut hennes fina tåskor som hon hade då hon dansade balett. Tänk hur gamla och vackra dessa skor är. Tänk att hon har dansat med dem. Tänk att de hänger på min vägg just nu. Dessa skor ska vi använda till novellfilmen vi ska börja spela in nu till veckan, bara som rekvisita eftersom skorna är för små för mig (och för ömtåliga). Men jag kan aldrig sluta titta på dessa skor som hänger på vardagsrumsväggen, det känns som en dröm.