En bra dag

Halloj! Denna dag har varit en bra dag. Jag verkar ha en inbyggd väckarklocka i mig eftersom jag alltid vaknar vid samma tidpunkt under de dagar som jag inte behöver ställa egen väckarklocka. Idag har jag alltså haft kvällspass på jobbet och kunde då ta det lugnt på morgonen. Men denna inbyggda väckarklocka kanske inte alltid är så rolig då jag ibland känner för att sova ut ännu mer. Så idag envisades jag om att jag skulle sova lite längre och vipps vaknade några timmar senare och ännu mer utvilad än någonsin! :)
 
Jag har som sagt haft kvällspass idag medan Max har haft morgon så vi hann träffas en liten stund idag innan jag cyklade iväg mot jobbet. Nu har jag äntligen fått tag på ett minneskort till kameran eftersom mitt förra tyvärr gick sönder (oops). Så nu har jag mina kameror framme hela tiden och passar på att fotografera. Är ju så mycket roligare att lägga upp bilder med riktigt bra kvalitet istället för dåliga kamerabilder :) Tittar tillbaka här i bloggen ibland och ser hur mycket jag egentligen har fotograferat. Saknar dessa spontana fotoshoot-dagar som jag och mina vänner har haft förut.
 
Så nu låter jag er få se de bilder som jag har tagit idag, hejsvejs! :)
 
 

Ledig helg och bowling

Hejsan! Ja denna helg är lika med ledig helg som därmed är lika med skönt. Vi gjorde ingenting speciellt på fredagen och igår var det planerat att träffa Max familj på O'learys för att fira hans lillebror som precis fyllt 18 år. Vi hade först bokat två banor bowling och sen blev det middag på samma ställe. Vi hade det riktigt trevligt och efter det spenderade jag och Max kvällen hemma med någon dålig film haha. Jag hann även sy upp några gardiner igår som kom med Ikea-leveransen i måndags, skönt att det är gjort nu! :) 
 
Idag är jag ledig men inte Max så jag ska nog passa på att ta en promenad och göra lite andra saker som får en att må riktigt bra. Känner inte för att ligga i soffan hela dagen idag. Spela lite gitarr, städa lite, göra lite andra ärenden och även passa på att beställa egendesignade posters som ska upp på min tavelvägg :)
 
Ha det bra så hörs vi så snart jag har tid att skriva här!
 
 

En perfekt dag

Hejsan! Idag är en sån där underbar måndag. Jag har fått vara ledig från jobbet, samt fått hem några fantastiska saker. Först fick jag ett paket med några lösögonfransar som jag beställt hem eftersom märket finns att köpa i stan, men tyvärr inte just de nummer på fransarna som jag ville ha. Den röda förpackningen har jag haft förut men den blåa har jag inte provat än, spännande!!
 
Sen har vi äntligen fått hit soffbordet som min underbara pappa har svetsat ihop och lackat. Se så glansigt det är! Jag är ju helt mållös. Nu ska bara mattan bytas ut, huvva vad less jag är på dessa ryamattor haha. Men det tar nog ett tag för mig att hitta en matta som jag tycker passar in till hemmet. 
 
När vi ändå var i farten idag passade jag på att köpa en mikrovågsugn som jag har sett på Mediamarkt. Man får tacka så mycket för presentkortet som jag fick av mormor och morfar i julas. Den passar så bra in nu med alla andra kökssaker som vi har :)
 
Och till sist!! Ikväll kommer en lastbil från Ikea hit, woop woop. Ja jag kan som inte hålla mig ända fram tills Ikea öppnar här i Umeå. Vi väntar på att få montera upp ett stort badrumsskåp. Så skönt att kunna gömma undan handdukar och alla hårprodukter osv. De tar ju så mycket plats och jag tycker inte heller att det ser så värst snyggt ut när dom syns. Passade även på att beställa hem ett par likadana gardiner som vi redan har i ena föstret. Man ser ju som i efterhand vad man glömde att köpa när man senast var på Ikea. Köpte även massa tavelramar som ska upp på den tomma väggen där vi har de "svävande-skåpen" med fina blomvasen från Hemtex.
 
Ja annars då? Nu blir det jobb ända fram till helgen och sen får jag lite ledigt. Ska fira Max ena lillebror som fyller 18 år i helgen med bowling och mat men annars blir det nog bara till att vara hemma och ta det lugnt :) Här får ni nu se vårt fina hem (med den fula ryamattan dock haha), enjoy!
 
 

Bio på ett annat ställe

Hejsan svejsan! Ja åter en ny dag att skriva om på denna fina lilla blogg. Idag har jag fått vara ledig från jobbet och då har jag och Max passat på att se lite film på bio. Vi har under de senaste veckorna sett en del av QuentinTarantinos filmer bara för att hans nya film alldeles nyss haft sin premiär. Denna kväll har vi alltså sett The H8ful Eight, men (!) inte på Filmstaden utan på Folkets Bio på nybyggda väven :) det var faktiskt riktigt rolig att vara där, dock lyckades jag ju såklart välja den platsen där det var en extremt lång gubbe framför mig så jag fick sitta väldigt snett för att kunna se texten under vissa stunder. Sen var stolarna lite väl hårda att sitta i för en film på ca 3h. Filmen var såklart bra, men jag var lite halvt uttråkad ibland.

Sen mötte vi upp Vickan som är på besök från Luleå. Hon tar sin examen här i Umeå så jag har bokat övernattningslägenheten som hon får sova i inatt. Den är hur fin som helst och är precis som en vanlig lägenhet :) 

Imorgon blir det till att stiga upp tidigt för att vandra med Vickan upp till universitetet och då passa på att hämta mina vantar som jag glömt på sjukhuset haha. Saknar mina touchvantar!

Godnatt och hejsvejs! :) 






Update

Ja nu var det ju som ett tag sedan jag skrev här på lilla bloggen och det är väl dags att uppdatera lite :) 

Julen var hur mysig som helst, fick världens bästa klappar och vi hade en riktigt rolig kväll hela familjen. Dagen efter hälsade jag på min farmor och senare på kvällen träffade jag min kära vän Vickan :) var väl nästan 1,5 år sedan som vi senast träffades och shit vad tiden går snabbt alltså! Vi pratade hela kvällen och gick sedan ut på Allstar. Där mötte jag upp några gamla vänner som jag inte har träffat på över 5 år!! Känns så overkligt ibland men så är det ju när man flyttar bort från sin hemstad.

Sen var man vipps tillbaka i Umeå och då var det några jobbpass kvar innan det blev dags för nyårsfirandet. Jag hade fått den lilla oturen att jobba den 1:a men det gjorde inte så värst mycket egentligen. Tog det lite lugnare och är riktigt nöjd med min nyårsafton :) min vän Malin och hennes kille kom på besök och vi gjorde världens godast mat som de hade planerat och inhandlat. Vi var i våran lägenhet och kissarna fick ju då också vara med :) Tiden gick ju hur snabbt som helst och vipps skyndade vi oss ner till älven för att fira in det nya året i de riktigt hårda vindarna och den bara marken utan snö. En riktigt mysig kväll! 

Ja vad har vi hittat på efter det då? Jag och Max har gått lite på bio och även åkt skridskor :) annars har vi bara myst på här hemma! Här får ni se massa roliga mobilbilder vettja, hejsvejs!