Brännbollsyran 2015

Hejsan allesammans! Snart är denna helg över och den tar ju självklart slut allt för snabbt. Två dagars ledighet och snart tillbaka till arbete, men det gör inget för jag har som jag sagt tidigare mycket att se fram emot.

Denna helg var det den årliga Brännbollsyran och självklart har man införskaffat sig två dagars festivalpass. Förra året köpte jag och Max bara för en dag och ångrade oss lite att vi inte köpte för två. Fredagen var det inte så värst speciella artister som jag ville se så vi åkte dit rätt sent och såg endast Afrojack som spelade i slutet. Jag jobbade till 15:30 på fredagen, kom hem och var helst slut av allt arbete. Sov i två timmar och sen hängde med några kompisar inne i stan.

På lördagen vaknade jag vid 11, cyklade till Maxi och köpte en kylbag och lite fler  grejer till middagen. Jag och Max cyklade sen till ängarna där folk spelade brännbollen och mötte upp Rebecka och Petter. Härligt väder men jag frös ganska mycket. Vid 17:30 cyklade vi alla till en kompis som bor ganska nära där festivalen häll hus. Där grillade vi alla tillsammans och verkligen njöt av att solen var framme för en gångs skull. 

Det slutade åter med att vi bara såg det sista bandet spela och det var lite tråkigt men jag känner att "vad tusan, jag hinner se många på Tomorrowland". Vi såg då Dvbbs (uttalas Dubbs) och jag tyckte dom spelade sjukt bra musik haha! 

Tyvärr hände det en liten olycka dr i publikmassan. Svenska människor är helt vårdslösa när det kommer till festivaler och publikmassor. Alla bara tränger sig, trycker en åt alla sidor och håll, ingen respekt. På Tomorrowland har man en meters space mellan sig själv och alla andra. I alla fall armbågade en kille mig, Max tryckte iväg honom och sen fick han själv en smäll på ögat.. Och inte nog med det, killen lyckades också träffa Rebeckas öga. Trisst sånt där!

Här kommer massor av bilder från min helg. Så ni vet skriver jag detta från telefonen och orkar inte söka efter stavfel just nu och såklart bjuds det då bara på fantastiska mobilbilder som jag inte orkat redigera ;) hejsvejs!





















Att se fram emot

Tjenare alla! Det var ju ett bra tag sen sist, men det beror på att lilla jag jobbar för fullt. Jobbar nu 8 dagar i rad och får äntligen ta helg på fredag. 
 
Jag har många saker att se fram emot faktistk. Nu till helgen är det dags för brännbollsyran och det ska bli riktigt skoj att få se folk spela och sen får man röja på festivalen på kvällen. Vi får bara se om det här kassa vädret vänder sin kos och aldrig mer kommer tillbaka. Sämsta våren ever!
 
Åter till saker att se fram emot. I juni åker jag och mina bästa kompisar ner till Stockholm för en helg. Jag, Sunna och Rebecka. Fattar verkligen inte att vi ska få en tjejhelg utan att nå grabbar ska haka med haha. Det här blir min första resa bara med tjejer! Asballt må jag säga, kan berätta lite mer om planen längre fram. (uppdate: skojade bara, kom ju på att jag var för tusan med Amanda till Indonesien!!! hahah sååå, detta blir min första festival med tjejkompisar!)
 
Ja sen har jag beställt hem en klänning från Nelly som jag ser fram emot att få ha på mig denna sommar. Kan det inte bli varmare nu?! 
 
Hörrni nu ska jag faktiskt sova för imorgon är det dags för dag 7 av 8 och innan jobbet ska jag fylla på Sunnas fransar (har gjort 2 fransförlängningar sen sist!). Herrå!
 



Innan jag lägger mig

Hejsan, ska precis lägga mig då jag ska stämpla in på jobbet klockan 7 imorgon. Slutar sen klockan 14, vilket känns som rena rama lyxen och efter det ska jag hinna cykla in till stan för att köpa mig en fin och enkel klocka. Sen blir det till att cykla raka vägen hem och hinna träna med Max och sen försöka städa lägenheten lite. 
 
För några dagar sedan kom en underbart trevlig arbetskollega till mig och ville få sina fransar fixade. Hon är så fantastiskt för hon blir så glad över resultatet och ger mig så fina kommentarer. Jag testade köra ännu längre längd denna gång och wow vilken pingla! Fransarna var inte överdrivet långa men ändå så pass att man såg en skillnad. Dagen efter lystes hennes ögon upp av dom kolsvarta fransarna och det går inte att beskriva hur nöjd jag blev. Nu har jag några till från jobbet som hört av sig och vill göra sina fransar hos mig så otroligt roligt! :)
 
Snart är det en ny vecka som inleds och jag kan säga er att den kommer vara otroligt spännande! Jag ser verkligen fram emot den, men kan inte riktigt berätta än vad som händer för mig. Vi hörs hörrni, hejdå! :D
 
 

Unnade mig en förändring

Hejsan! Denna jobbvecka är riktigt rolig. Som ni kanske vet har ju Ica Maxi gjort en väldigt stor förändring vid entrén där infon har flyttat till Fastfoodens sida och nu är det en lång kedja med lekland, info och restaurang. Nu är ombyggnationen nästan klar och denna vecka får vi som ska arbeta mycket i restaurangen fått prova på att lära oss de nya sakerna. Vi har tex en pizzaugn, så snart kan jag kalla mig pizzabagare haha :D Underbart god pizza, vi får se hur populärt det blir med den sen när vi öppnar.
 
Efter att jag slutade jobbet igår kände jag att jag ville slösa lite pengar på mig själv :) Köpte blommor, hårfärg, brynfärgning, puder och lite brun-utal-sol. Det blev en ganska stor makeover för mig och jag verkligen älskar mitt mörka hår! Har som ändå lyckats ha rött hår i 22v och känner nu att det är dags att ändra hårfärg. Oftast brukar jag bli rödhårig under hösten, mörkhårig under vintern och sen lite mer ljushårig mot sommaren men detta år har jag liksom hamnat efter i min hårfärgscykel. Blev rödhårig i december, mörkhårig nu i maj och sen till hösten lär jag bli blond hahahah.
 
Här kommer lite bilder på mina nya fina blommor, samt bilder på hur jag såg ut just innan min förändring och resultatet :) Ps, skaffade fransförlängning på mig själv för en månad sen och imorgon ska jag äntligen få fylla på dom hos hon som gjorde dom på mig, en arbetskollega som utbildar sig till fransstylist. Dom har hållt otroligt bra och då måste man ju fortsätta ha dom. Tänk att bara vakna upp och kunna gå vart som helst utan att behöva sminka sig.
 
Ha det bra så hörs vi sen!
 
 

Quadcopter version två

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om vår lilla mini quadcopter som vi köpte på Maxi? Här är inlägget för det ifall ni vill kika en gång till. Ända sedan vi köpte den har Max blivit riktigt intresserad av att uppgradera till en lite större modell. I flera, flera timmar har han suttit och byggt ihop en egen och för någon vecka sedan gick vi ut och provkörde den. 
 
Allra första gången flög den upp och kraschade rätt så snabbt. Sen fungerade den inte längre. Max insåg sen när vi kom hem att han hade tagit fel batteri som inte var laddat haha. 
 
 
Sen gick vi hem igen och bytte batteri. Sen var det bara att testköra quaden igen :) Denna gång lyckades den flyga några gånger till innan det tog slut på batteri. Det som var mest drygt var att propellerna verkade lossna rätt mycket då han hade fel muttrar som skruvade upp sig. 
 
 
Och dagen efter var vi såklart sugna på att prova den igen. I slutet blåste det väldigt mycket och quaden försvann bland träden. Har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde just då! Vi hittade den helt oskadd i ett träd.
  
 
Max planerar ju att köpa en kamera så han kan se hur quaden flyger. Det är lite svårt att förklara så kika på denna video nedanför.