TOMORROWLAND 2014 äntligen!!

Hejsan alla ni! Ska göra en snabb uppdatering här innan jag åker iväg från Sverige än en gång. Det har varit riktigt stressiga dagar den senaste tiden och det är ju för alla förberedelser. 

FÖR NU ÅKER VI TILL TOMORROWLAND! Fattar inte att dagen är kommen. Snart går partyflyget härifrån och sen blir det fyra dagar av full madness! Det är jag, Max och vår vän Jonas som åker nu, de andra 7 åkte redan kring 6-tiden från Bromma och vi kommer träffa upp dom där när vi kommer fram. Jag är så taggad (men ändå så trött).

Vi hörs, iiiiih äntligen dags för TOMORROWLAND!




Snart där

Tjenare tjenare! Måste ju uppdatera lite innan jag drar iväg. Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker ner till värmen :) Idag har jag förberett mig så mycket som möjligt inför resan. Helt sjukt att min väska är typ färdigpackad två dagar innan resan (jag brukar alltid vänta till sista sekund). Jag har hunnit tvätta, jag har hunit städa och jag har som sagt hunnit packa. 
 
Igår hade jag en helkväll för mig själv och mina naglar. ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka mina långa naglar. Höll på att dö av att titta på mina korvfingrar när mina naglar typ inte existerade. Jag kunde såklart ha gjort dom ännu bättre men efter sisådär 5-6 timmar av pillergöra orkar man inte göra som perfekta. Observera också att det är min högerhand som är på bilden vilket betyder att jag har suttit med min vänstra hand och donat där. 
 
 
Ett annat projekt jag håller på med är att bleka shorts. Köpte bara vanligt klorin men råkade blanda ut det med för mycket vatten så processen tog lite för lång tid. Så jag ska köpa mig en till flaska klorin, bleka dom en till gång och klippa upp dom lite mer. Bilden under (som jag bara har hittat på google) ska då föreställa hur dessa shorts helst ska bli. Ha det bra!
 
 
 
 
 

Fullt upp

Hejsan! Jag vill bara uppdatera snabbt här med mina fina mobilbilder höhö. Igår åkte jag lite väl sen till ersboda och missade Röda korset eftersom de stängde 17. Men jag fick mig i alla fall hem två tyger som jag är supernöjd med att jag hittade. Bara vanligt vit lycra och sen ett som var mer mot den serisrosa färgen (lite mörkare och inte lika mycket neonlysande som bikinitopen jag sydde i förrgår). 
 
Igår bokade jag och pappa resan ner till arlanda och nu är allting klart och betalt. Känner nu hur fjärilarna börjar pirra rejält i magen. Det bästa är ju att jag längtar så oerhört mycket inför Tomorrowland och det blir jobbigare att vänta ju närmre datumet kommer. Så det är ju helt fantastiskt att få vara utomlands, få lite sol och se nya platser. Tiden kommer ju gå hur snabbt som helst och vipps är det Belgien på schemat.
 
Ytterligare en till sak som jag gjorde igår var att sy en body med öppen rygg, men den failade jag tyvärr på. Tyget är inte så värst flexibelt och för att sy en body med så pass mycket öppen rygg som jag gjorde skulle det ha behövt vara mer töjbart. Det blev liksom fladdrigt vid ärmarna. Så två timmar försvann på grund att det skit tyget.
 
Jag gav i alla fall inte upp. Jag tog fram det vita tyget och började sy en likadan bikiniöverdel som den rosa men på denna kan man knäppa upp baktill. Jag klippte sönder en gammal bikini och tog spännet från den. Har dessutom över massa vitt tyg och kan sy mig ytterligare en till överdel fast med något smycke eller några paljetter/spänne/knapp :) 
 
Imorgon ska jag försöka ta mig an ett par bikinitrosor. Visst det verkar ju inte alls svårt att sy ett par bikinitrosor, men saken är ju den att jag inte har något möster och måste chansa varje gång jag syr något. Men det är ju kul iofs! Ska kanske ta mig an och sy nya crop tops också med tygerna som jag köpte förra veckan :)
 
Här kommer fyra bilder på min nya vita bikiniöverdel!