Brännbollsyran 2016

Tjenare tjenare! Då jag inte har så mycket att göra just nu tänkte jag att det kan väl vara kul med en liten uppdatering här på bloggen. Det blir bara ljusare och ljusare ute nu på nätterna och energin man får går inte att beskriva. Jag har dessutom fått hela fem dagars ledighet och det behövs ibland. 
 
Denna helg har det varit dags att plocka fram filtarna och sätta sig på ängarna där flera tusen andra också hänger. Det har nämligen varit den årliga Brännbollsyran!! Och pricken över i:et är att Minicaaa har återigen kommit på besök <3 Hon anlände vid 18 på fredagen och sen var det full rulle resten av kvällen. Vi åkte till Väst på stan hos några vänner och sen snabbt därefter åkte vi till Rullstensgatan på Nydala. Herregud så mycket folk det var där! Lite nostalgi fick man ju också då jag inte har varit där sedan pluggtiden. Ohoj vilka minnen!! 
 
Sen var somliga inte så värst sugna på att stanna kvar där och i all hast följde vi med taxin in till stan för att gå in på Båten. Det var ju rätt så tomt där då festivalen var igång men senare började det droppa in lite folk. Vi gick hem efter det och sen var det bara att tagga inför nästa dag. 
 
Vi vaknade faktiskt pigga och alerta dagen efter och solen smög sig fram vid 12-tiden. Jag och Minica cyklade in till stan för att få i oss en redig lunch och senare tog vi oss mot ängarna. Perfekt dag och vipps var klockan 17!! Vi gjorde oss sedan i ordning och folket började droppa in hos oss vid 20:30. Hela dagen har jag velat fram och tillbaka om det är värt att åka in till festivalen då det dels kostar 900 spänn att ta sig in, plus att jag ska betala in CSN denna månad på 1700kr... Det stod mellan valet och kvalet men jag kände inte för att åka ut på krogen som alla andra dagar man gör resten av året. Det blev då jag, Sunna och Max som drog dit och det var AWESOME! 
 
Nu tänker jag låta er få se mina underbara mobilbilder jag har tagit under helgens gång och kritisera inte mina fantastiska, överdramatiska filter - dom är fabulous!!! 
 























Sömnbrist

Hello! Gissa vem som har varit vaken sen 4:45 i morse? Jo lilla Mikaela! Men vad gör det för ikväll drar jag och Max till Sunna och David för kvällsmys på balkongen. Nya jackan är på och jag ser så fram emot alla kvällar jag får ha på mig denna skönhet! I'm in löööv! <3




Min, min min!

Kolla vad som damp ner i brevlådan! Jag är kär :)
 
 

Maj månad

Hejsan! Ja vad gör jag med denna lilla blogg egentligen? Jag uppdaterar ju aldrig längre. Förut var jag så otroligt duktig och det är så roligt att läsa tillbaka ibland. Nu finns det ju inte så värst mycket att läsa om haha!
 
För två veckor sedan kom min underbara vän Minica på besök. Det var då valborgshelgen och vi gjorde så mycket som det bara gick att göra under den tiden. Vi shoppade på nya Avion och på kvällarna passade vi på att gå ut. Det var så roligt att ha Minica återigen på besök här i Umeå, men ack så tråkigt när helgen tar slut så ofantligt snabbt. Men om två veckor är det dags för brännbollsyran och vi har redan snackat med varandra om att hon kommer komma hit igen då! Då får vi se om det resulterar i någon biljett till festivalen. Jag är inte så sugen på att lägga massa pengar på en sådan biljett som kostar väldigt mycket för så få artister som jag vill se. Det finns ju flera andra festivaler runt i europa som jag vill gå på som kostar mindre än Brännbollsyran liksom. Samtidigt vill man ju passa på att gå på en festival som bara är 1km från ens hem. Jag har sagt att jag tar det som det kommer och som jag känner för för tillfället :)
 
Nu sitter jag och Max hemma i soffan och myser framför Eurovision Song Contest som är lite av en tradition för mig. Ha det bra nu så ska jag fortsätta lyssna på bidragen. Hejsvejs!