På lördag smäller det

Hejsan! Ville bara säga att nu på lördag kommer jag och mina vänner ha premiären för VÅR "Tomorrowland 2014 Aftermovie" :) Jag har suttit dag ut och dag in och redigerat en elva minuters lång film med massvis med låtar som jag (Dj Mixi) har mixat ihop i värsta dj-programmet på datorn hihi. 
 
Jag och Rebecka har planerat in allt inför lördagen in i sista detalj. Vi har kommit på en liten överraskning för alla andra i gänget när de kommer till festen och ska se Aftermovien. Jag är så sjukt taggad och vill bara att lördagen ska komma nu. Bjuder på bilder från Petters kamera (oredigerade).
 
 
 
SVETTIGT VÄRRE! Snart är det lördag, och efter det kommer ni få se den efterlängtade Aftermovien :)

En stor nyhet

Hejsan allesammans! Nu har det såklart gått ett bra tag sedan jag uppdaterade sist och jag tycker att jag slår på stort under detta inlägg.
 
Tiden går så snabbt. Det var nu för över ett och ett halvt år sedan som jag träffade min Max. Det finns perioder då vi knappt hinner umgås med varandra pga skola och jobb. Det finns även perioder då vi umgås konstant. Hur som helst har vi då inte blivit less på varandra än ;) Vi båda känner att Umeå snart har sagt sitt och att vi därmed kommer packa våra väskor och hitta en ny intressant stad som skulle passa oss. Grejen är ju bara att vi måste börja planera, vi måste säga upp lägenheterna, vi måste söka jobb osv. Det är en lång process och vi måste ta de första steget. Och det första steget har Max tagit. Han har sagt upp sin lägenhet och i slutet av september blir vi sambos. Det är helt ofattbart att jag äntligen kommer få ha alla mina tre (kissemissarna + Max) älsklingar under ett och samma tak 24/7 
 
Vi båda vet att det inte blir långvarigt i denna lägenhet. Som Max sa till mig, detta blir ju för att kunna spara så mycket pengar som möjligt och det har han ju rätt i! Vill även passa på att berätta om att jag har fått 75% tjänst på Ica. Ni kommer se mig mest i Fast Fooden där jag delar ut korv till hungriga kunder haha. Nämen riktigt glad över att jag kommer få jobba mer nu när jag bara kommer plugga distanskurser till hösten :)
 
Såååå innan den 30:e september är jag och Herr Sandström sambos här i världens ände på Carlshem. Då blir det vi två och kissemojsen :)
 
 

Mitt Tomorrowland 2014

Hej! Ja nu kommer det efterlängtade inlägget där jag visar mitt Tomorrowland 2014. Nu har det gått hela 17 dagar sedan jag var där borta och jag är fortfarande helt förstörd. Förstörd över att man har längtat, förberett och taggat i 160 dagar och sen är allting slut på en ynka liten helg. 
 
Mitt Tomorrowland var precis som jag förväntade mig. Jag förväntade mig allt mellan himmel och jord, varken för mycket eller för lite. Vi var 10 vänner som åkte tillsammans. Kan säga nu i efterhand att vi mest troligtvis inte kommer åka allihopa tillsammans igen eftersom det inte gick att planera. Jag och Max ville se så mycket som möjligt medan andra ville chilla vid campingen fram till 18-tiden.
 
Sammanfattat har det varit gånger då det bara har varit jag och min Max som har varit på festivalområdet men ändå andra gånger då vi har varit kanske 5 st och till och med allihopa. Nu kommer de efterlängtade bilderna och jag ska förklara så gott det går :)
 
TORSDAG ca 9:00-12:00
Jag och Max sitter på Bromma flygplats och inväntar Jek som kommer med 11-flyget. Vi både sover, laddar telefonerna in i det sista och taggar med första cidern/ölen för att det är många med svenskaflaggor som också ska till Tomorrowland. Jekis kommer och vi checkar in till världens förfest i baren på flygplatsen. Vid nästan varje bord finns en musikspelare som pumpar housemusik. 
 
 
TORSDAG 12:50 - PLANET ÅKER!!!!!!!

Planet var helt sinnessjukt. Folk sprang runt överallt, det bjöds på öl, sprit och allt du kan tänka dig. Vi fick en tygpåse med skitfula gröna solbrillor, Tomorrowland-tidningen och någon konstig lysgrej. Framme på flygplatsen fick vi äntligen brevet med våra armband och sen blev det dags för en 30 minuters bussresa till lilla byn BOOM :)

 
TORSDAG 17:00

Kring middagstid stannar bussen och vi får gå i cirka 5 minuter tills vi äntligen kommer fram till Dreamvilles ingång. Tänk att jag har sett denna entré tusen gånger om och vipps är det min tur att få stå och posera framför den. Det är extremt varmt och vi ringer våra vänner som åkte tidigt på morgonen med ett annat flyg så de har redan satt upp vårt camp ("Camp small tits"). 
 
Svetten rinner och den verkar aldrig heller sluta för den delen. Vi sitter i våra campingstolar och väntar på att solen ska gå ner. Senare när vi alla kan stå upp utan att flåsa är det dags för oss att ta med oss våra sverigeflaggar och inta "förfest-scenen". Denna förfest är endast till för oss på campingen så dem med endast festivalarmbanden får inte ta del av detta. En sjuk första kväll och vi alla flyger på moln!
 
 
FREDAG

Vi vaknar upp rätt så tidigt (bara för att grannarna börjar ösa med musik vid 7-tiden på morgonen). Jag och några till går tupp mot Dreamvilles ingång är och inhandlar lite mat. Värmen fick oss att bokstavligt talat dö och vid 18-tiden är vi äntligen framme på festivalområdet. Tyvärr har jag knappt några bilder från fredagkvällen, men det betyder ju såklart att jag haft det så pass roligt att jag glömt bort att fota. 
 
Nu kommer jag inte skriva så mycket mer om vad vi har gjort utan lägger upp bilderna eftersom.
 
 
LÖRDAG

Jag och Max åker in lite tidigare och går för oss själva på området. Det börjar ösa regn och vi springer i panik in i ett tält som spelar riktigt konstig musik. Så vi står där och väntar på att regnet ska sluta. Sen går vi vidare och träffar upp alla andra lite senare. 
 
 
SÖNDAG
 
Helt sinnesstört sjukt att dagarna på Tomorrowland gick så fort. Söndagen bjuder såklart på lite ångest över att det är den sista dagen och att man måste hinna med så mycket som möjligt. Hur som helst var det en helt fantastisk kväll med min Max. Utan honom hade detta inte varit alls lika bra. Det började regna mid mainstage och Max hade tagit med sig en gummibåt (som var till för att jag skulle åka i när Steve Aoki spelade i slutet - dock vågade jag inte trots att jag verkligen ville!). Hur som helst användes denna gummibåt som skydd och efter ett tag lånade vi ut den till Robert som såg ut att behöva den hehe.
 
 
JA DET ÄR SOM SAGT HUR DEPPIGT SOM HELST att titta tillbaka till alla bilder och filmer från denna fantastiska resa. Tur att jag fick umgås med min Maxis typ 10 dagar i sträck efter resan. Hade inte pallat att vara utan den snubben. Hur som helst skulle jag kunna fortsätta i oändlighet att berätta om detta äventyr. Nu får ni bara vänta på att se Camp Small Tits After Movie! :) Ska sova nu, börjar kl 6 imorgon och måste få mig lite sömn. Imorgon ska vi alla träffas och titta igenom alla knäppa filmer och bilder som varenda en har tagit :)