Många bollar i luften

Gosh vad jag har många bollar i luften. Jag studerar och pluggar extra med min uppsats just nu. Jag ska spela in två låtar till en kompis, jag ska måla två tavlor till en annan kompis, jag ska spela in en novellfilm med gruppen på skolan, jag hjälper en vän med sitt examensarbete om insulinpumpar, jag arbetar extra på Heja! Eventbyrå, jag gör massvis med olika projekt gällande lägenheten, jag ska få besök av min mamma och bror nu till veckan, jag har dessutom fått ett nytt jobb!
 
Min första arbetsdag är nu den 2:a april och det är på Maxi Ica!!! Min sommar är räddad - jag kommer kunna bo kvar i underbara Umeå för första gången i mitt liv. Jag slipper ha mina katter i Rosvik och behöva betala för bensin för att ta mig till civilisationen. Jag kan bestämma själv över min sommar för jag kommer bo kvar i min lägenhet. Jag har mina underbara vänner kvar i Umeå. Min sommar är verkligen räddad!
 

Ett par Amandor

Jag har en tendens att bli ruskigt bra vän med människor som heter Amanda. På tal om vänner, jag är riktigt glad att jag är en sån person som har lätt att få vänner. Jag behöver inte ha många, huvudsaken är att jag har vänner som är riktigt nära mitt hjärta. Dessa två Amandor kom på besök hos mig en dag för tre veckor sedan och hjälpte mig med att måla mitt bord och mina stolar. Vi hade det riktigt roligt och jag kan fortfarande inte förstå att de ens ville hjälpa mig. Jag är er evigt skyldig till att göra något ni behöver hjälp med! På tal om Project k.ö.k, jag har ju nästan gjort klart allting, det enda som återstår är att köpa en riktig vit färg som är till för speciellt stolar och bord, lite blankare färg så att säga. Inom kort kommer även bilder på hur mitt kök såg ut tidigare och hur det ser ut nu! 
 

 

Dör ut sakta, men säkert

Jahapp, då tar jag återigen tag i uppsatsskiten. Men denna gång känns det betydligt mycket bättre. Huvudsaken är att jag blir klar så snart som möjligt så jag kan fokusera på andra saker istället. Kämpa, kämpa, kämpaaaa!
 
Har varit på besök hos mormor och morfar idag tillsammans med släkten och det var trevligt. Har inte hunnit redigera dessa bilder alls för jag måste plugga nu rejält så ni får ta dom som dom är! Enjoy 
 
           
 
 

Jeansväst och vår

Hej det var ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen och tycker nog att det är allt dags nu! Det har hänt så sjukt många saker den senaste tiden att det har resutlerat i att jag blandar alla dagar hit och dit. Igår skulle jag egentligen ha uppdaterat här på bloggen och därmet lagt upp "dagens outfit", men skolans datorer kunde tydligen inte hantera det format jag hade på bilderna så jag sket i att försöka redigera dem. Så nu sitter jag på en ersättningsbuss på väg upp mot Luleå eftersom det var något fel på tåget. Så här bjuder jag nu på tre bilder på en Mikaela. Längtar till våren då jag kan använda min jeansväst beydligt mycket mer, för jag är helt kär i den! hihi
 
 

Mikaela Sandström

 
Jag heter Mikaela Sandström
Jag är hela 22 år
Jag bor i Umeå, i min alldeles egna tvåa på 56 kvadrat
Jag har två katter
Jag förstår inte riktigt varför jag gick natur på gymnasiet eftersom...
Jag älskar allt som har att göra med fotografi, måla, sy och musik 
Jag har snart haft diabetes i 6 år (6!!!)
Jag kommer från Luleå, samt är 50% rosvikare
Jag har slagit personligt rekord gällande min nuvarande hårfärg (och kommer dessutom fortsätta med den)
Jag älskar tatueringar och har sju stycken på min kropp
Jag har hål i öronen, men bär väldigt sällan örhängen
Jag har skrivit dagbok sedan jag var 14 år, började alltså skriva 2005
Jag är en nattuggla
Jag har sällan tålamod att laga middag
Jag älskar stress för då känns det som att jag lever
Jag försöker uppdatera denna blogg så gott det går
Jag drömmer sjuka drömmar oftast varje natt och jag pratar även i sömnen
Jag tycker inte om att spendera massvis med pengar på dyra ansiktsprodukter
Jag har aldrig suttit i en frisörsalong i hela mitt liv
Jag har världens bästa vänner och familj
Jag älskar transparenta skjortor
Jag har en alldeles egen musikvideo (som jag fått hjälp av att göra med fina klasskompisar)
Jag har snart skrivit ut min dagbok på två månader
Jag verkligen hatar fiskar, men jag älskar att fiska (huh?! dubbelmoral?)
Jag har, efter åtta år, gått tillbaka till att ha mittbena
Jag är slö hemma, men får ångest då jag inte gör något vettigt
Jag vill bli en art director då jag blir stor
Jag älskar halloween och satsar på stort vartenda år
Jag har verkligen för mycket kläder i min garderob, men ibland känns det som att jag inte har ett enda plagg
Jag gillar att äta smörgåsgurka direkt ut glasburken
Jag får kämpa lite mer än alla andra på att bli brun under sommaren
Jag ryser till då jag ser mygg
Jag vill antingen ha det svart eller vitt, aldrig något mellanting
Jag lärde mig cykla utan händer på en parkering utanför Rosvik då jag var liten
Jag har inte konfirmerat mig, och har aldrig velat
Jag gillar inte att ha på mig svarta kläder, jag vill sticka ut lite
Jag vill ha två barn, men det dröjer länge innan dom blir till på denna jord
Jag har tusen olika sockar som jag måste para ihop, men orkar aldrig göra det
Jag älskar allt som har med choklad att göra (förutom mörk choklad!)
Jag har brun-gröna ögon, men önskar att jag hade blå
Jag har försökt få längre hår, men det har tydligen stannat på samma längd i två år nu
Jag ville tidigare bli en arkeolog då jag var liten
Jag har haft två kaniner, en hamster och en kampfisk
Jag slutade leka med barbiedockor senare än vad jag ville erkänna
Jag höll på att åka till Spanien och utbilda mig till reseledare, men flyttade till Umeå istället
Jag vill inte leva svensson-livet, men det lär sluta något åt det hållet trots allt
Jag har aldrig svårt att träffa nytt folk
Jag borde nog sluta att skriva denna lista om mig nu för jag har massvis med andra saker att göra!
 
Detta var lite information om vem den dära Mikaela är :)

Jag skojade bara

Visstja, jag upptäckte ju att jag hade tagit bilder med min kamera på mig och Minica i fredags! Dåligt minne eller vad?! Kom bara ihåg då vi två flummade med datorns kamera så jag måste ha glömt bort att vi tog någon bild med 650:n! Vi hängde ju hos mig och sminkade oss framför spegeln som vi tidigare la på mitt skrivbord - bästa sminkstället någonsin faktiskt! :) Bilderna får tala för sig själva hihi
 

Grönt är skönt

Ja då tyckte jag att det var dags att lägga upp ett inlägg som visar valet av kläder idag (bara för att jag inte har något bättre för mig att skriva haha). Har dessutom börjat kolla upp en hel del om photoshop och har lärt mig sjukt mycket av Minica idag dessutom. Stressade en aning idag eftersom duschen stod på schemat på morgonen. Kjolen är en av mina favoritkjolar, men jag använder den alltför sällan!
 

Vart har min kamera tagit vägen?

Haha min kamera har bara legat och dammat på skrivbordet denna helg. I fredags gick jag och Minica ut tillsammans på Allstar och hade jätteroligt. Innan bussresan in till stan passade vi på att ta några bilder via datorn, förstår inte varför jag inte tog fram kameran! Och gårdagen spenderades på Verket då Amanda (Nisse) fyllde år. Vågade inte ta med mig min kamera då heller så jag kommer senare bjuda på lite bilder som jag tog via min telefon :) En riktigt rolig helg må jag säga!
 

Klassfest "Dimma"

Ja, då har jag äntligen fört över alla bilder från festen till datorn. Satt snabbt och redigerade dom, så säg inte till mig hur fult redigerade de är haha. Vi döper denna klassfest till "Dimma"
 
Det började med att Amanda P var i tid, som vanligt. Vi båda var supertaggade redan 17:30 och man kan nästan säga att vi båda var i en dimma redan då! 
 
Sen började folket dyka upp! 
 
Och vi beställde pizza, nom nom. Tjejerna satt vid soffbordet... 
 
Och grabbarna vid skrivbordet!  
 
Sen började ännu fler människor dyka upp och dimman i lägenheten var lös! Haha 
 
Coola brudar! 
 
Och nu ska jag låta bilderna tala för sig själva! 
 
I det stora hela var det en fantastiskt rolig kväll, och jag är glad som tog tag i det! Våran klass har varit alldeles för torr detta år och nu ska det bli ändringar på det :) Vi gick ut på en krog som var nära mig, dansade och flummade på. Sen hem till mig och käka massvis med nudlar = billigt käk istället för Max-mat! :)
 
 

Gamla projekt

Har än inte hunnit föra över bilder från kameran, men Alice hörde av sig och frågade om jag kunde redigera bilderna på henne från resan till Piteå, så jag tog tag i detta igår. Orkade dock bara med två bilder eftersom jag är sjukt trött nuförtiden. Har så många mer projekt att hinna med, men måste försöka börja ta det lugnt nu också så jag inte går in i väggen haha. Skola nu, sen hjälpa till en vän med filmprojekt :)
 

Uppdatering

Strax dyker det upp en rejäl uppdatering hära! Måste bara lyckas föra över bilderna från kameran någon gång, men har sjukt fullt upp hela tiden haha. Bjuder på en egobild hära med älsklingskameran!
 

Illustration

Jodå, sitter bara hemma och har tråkigt. Därmed tänkte jag bjuda på en bild som jag ritade på 20 minuter. Blev ändå rätt så nöjd med den, men det finns ju så mycket mer man kan göra bättre. Känns som att alla andra bilder folk gör blir så snygga, och sen kommer jag här med mina tråkiga enkla ritningar... Nåja, jag bjuder ändå på mig själv och det jag har åstadkommit denna kväll. Imorgon är det torsdag, bara en kvar tills klassfesten är igång och guuuud vad jag ser fram emot den! Då kommer Project k.ö.k vara klart dessutom :D
 

Darlings

Jag vet inte riktigt vad jag vill skriva om. Därför vill jag bara bjuda på en bild på mina underbara darlings. Utan dem hade jag känt mig tusen gånger mer ensam. De följer mig vart jag än går, de håller sig till mig hela tiden. Jag kan inte få nog av deras kärlek och jag kan inte få nog av att ge kärlek till dem. Nu i mars blir ni hela två år gamla. Små pluttar fortfarande! Tänk att jag fick just hem dessa två kärlekskatter hem från djurskyddet. Jag hade äldrig kunnat tänka mig den mängd värme jag skulle få av dem. Älskar dom av hela mitt hjärta och så fort jag inte är hemma gör det ont i hela själen. Smörigt värre till bara ett par katter, men för mig är dessa mer än bara husdjur.  Ni är mina bebisar.
 
Canon 650D, f50 mm 1,8

"Project k.ö.k"

 
Sådärja, nu är bordet till stor del färdigmålat, bara fyra stolar då! Känner mig ganska så trött och tog en liten paus med måleriet. Project k.ö.k ska ju vara klart innan fredag, så det är bara att köra gärnet resten av alla dagar och nätter haha. Har dessutom fullt upp med att sy upp ett par gardiner, borra fast sängbord och göra ytterligare en gardin till hallfönstret. Tvätta måste jag också hinna med att göra innan fredagen är kommen. Iiiih, älskar alla dessa projekt som får mig att känna mig levande!
 
 

Paket

För någon vecka sedan bestämde jag mig för att passa på att beställa hem några saker från Style By Tyra, eftersom företaget går i konkurs och just nu är det utförsäljning av varor. Paketet var litet, gulligt och innhehöll två förpackningar lösögonfransar (så jag kan se ännu mera fierce ut då jag går ut med vännerna), en axelbandslös bh (gillar inte att bh-bandet syns på ryggen om man har en tröja med öppen rygg) och faktiskt ett par blåa linser (har alltid velat testa att se hur jag skulle se ut med blåa ögon. Avkyr mina tråkiga brun-gröna mörka ögon,uuuääh! haha).