Lyxar till efter löning

Ja äntligen känner man sig inte lika fattig längre. Fast i och för sig försvinner pengarna lika fort som alla andra gånger. Jag var på stan idag tillsammans med Malin och vi hittade en del fina saker där. Jag lyxade till med att köpa två par skor IIIIIIIH, fick hjälp av underbara Sanken och nu är jag 1100 kronor fattigare! 
 
Gick ut på gården och fotade lite haha längtar tills det blir ännu varmare där ute så man kan fota på riktigt. Jag får verkligen ursäkta över mitt dåliga uppdaterande här på bloggen. Mina dagar ser typ likadana ut - mån-fre 9-17. 
 
 
 
 

UMEJÅ!

Wooho nu åker jag tillbaka till Umeå. Har aldrig känt mig så här hel igen när jag får vara med mina katter och min Max <3 Helt sjukt alltså! Var ju på besök i helgen och under lördagen var jag och Max i Holmsund och åt middag med hans farmor och lillasyster, riktigt god mat och dessert må jag säga! Senare på kvällen var vi faktiskt en liten stund på Pipes innan alla människor började dyka upp.
 
Åkte tillbaka till Luleå i söndags och imorgon bilar jag ner till Umeå. Med mig på resan är endast mig själv och mina cd-skivor <3 <3 <3 (pallar inte lyssna på rix-fm eller liknande...)
 
Vad ska jag göra under påsken då?! VEM VET?! Prio ett är ju att få pussa Max, åka iväg till häftiga ställen som man inte ofta hälsar på (måste passa på när man har bil!), ja träffa vänner såklart och bara njuta av en liten längre ledighet än bara en helg. Ha en trevlig påsk allesammans, själv kommer jag må toppen! Herrå :D
 
 
 

Monday

Tjenarä bloggkän! Sitter nu och tar lunch, har jobbat nu i tre timmar och det bästa med praktiken här är ju att tiden går så fort eftersom man älskar det man gör! Idag på morgonen har jag lekt med photoshop tre timmar i sträck. Fotade i fredags till ett pdf-blad till ett företag. Är riktigt roligt att det man gör är på riktigt!
 
I lördags tränade jag och mamma Kettlebell på Sensia 9:45-10:30 och WOW så roligt det var! Sen gick vi runt på stan lite och jag hittade två bikini-toppar som jag kommer ha med mig till Tomorrowland <3 Efter att vi hade kommit hem från stan blev jag så uttråkad. Tog då bilen iväg till en väg där inga bilar körde och fotograferade lite. Det blåste kallt så tyvärr lyckades jag inte få de där perfekta bilderna :( Varför är man kvar i Sverige?! Vill utomlands och fota, fota, fotaaa!
 
Träningsvärken slår hårt i alla muskler i min kropp, men jag klagar inte! Ikväll blir det ett Indoor-Walking-pass :D Träna, träna, tränaaa!! :D Och nu på fredag kommer jag åka ner till min Maxis och kissemojsen! WIE! :D
 
(Bilden ovan är på den där underbara platsen som jag hittade i lördags)

En geekig dag

HURRA! Jag uppdaterar igen :D Nog för att jag inte har så otroligt mycket att uppdatera om, men jag tänkte att jag visar lite bilder på hur det ser ut på Geektown där jag praktiserar! Idag har jag fått träffa den andra praktikanten Johanna som kommer hit 1-2 dagar i veckan. Sen har jag gått på ett möte gällande ett event nästa vecka + tagit mig an att filma och redigera filmen från eventet. Annars idag har jag gjort lite illustrationer till Geektowns hemsida vilket ni får se senare :)
 
Nu är denna dag över och jag ska träffa Victoria och käka gomiddag på Mat&Prat (haha det har som blivit en tradition att käka den där kyckling-curry focaccian med henne haha). Sen ska jag bara hem och ta mig en springtur kanske. Tog cykeln till jobbet i morse så då har jag ju ändå fått motion för denna dag.
 
Och imorgon har jag varit här på Geektown i en hel vecka - bara 9 kvar! Ska dessutom på min första dansträning på typ 6 år, så det blir ruskigt spännande :)
 
 

Geektown

Ursäkta lilla blogg för att jag aldrig uppdaterar. Det har varit riktigt hektiskt fram tills ungefär nu. För en vecka sedan lämnade jag Umeå stad och flyttade tillbaka hem till min kära mor. I torsdags var första dagen på min praktik och jag kan ju säga redan nu att dessa tio veckor kommer ta slut snabbt som blixten.
 
Vart praktiserar jag?
Jag praktiserar på en kommunikationsbyrå som heter Geektown i Luleå. Det är tre tjejer som äger företaget och just nu är jag 1/4 av Geektown när jag praktiserar där. Hur najs som helst när det inte är något storföretag eftersom jag känner mig inte som "den där praktikanten". Vi har utsikt mot den blåa kranen (alltså mitt inne i stan!)
 
Vad gör jag då under dagarna?
Ja jag har precis installerat min lilla arbetsplats idag. Jag går på massvis med möten och träffar spännande och intressanta personer varje dag. Jag sitter framför datorn och leker med illustrator, photoshop och indesign. Jag kommer på olika kreativa idéer och fotograferar. Idag tex har vi besökt Facebook-hallen (vilket inte många gör) och även skrivit under sekretessavtalet (bilden som bjuds på längst ner). 
 
Hur känns det då att inte bo i Umeå längre?
Jo det känns faktiskt bra. Jag kommer ju åka ner med jämna mellanrum så det kommer inte kännas som att jag bor i Luleå. Det värsta som jag oroade mig över var att sakna Max och katterna vilket resulterade i att fredagen, lördagen, söndagen, måndagen och tisdagen förra veckan sov jag över hos honom för att jag ville passa på att få vara med honom och kissarna så länge som möjligt. Nästa helg kommer jag mest troligtvis ta tåget ner till Umeå <3
 
Vill bara tillägga att jag SKA försöka uppdatera så mycket som det går, har fullt upp med träning och praktiken då (som är från 9-17 mån-fre). Mamma har bjudit mig på gymkort på Sensia så nu tränar jag för fullt för att få drömkroppen inför denna sommar och speciellt inför TOMORROWLAND 2014 <3<3<3