Summerburst

Hej hej, som vanligt alltför länge sen sist! Tänkte bara berätta snabbt om den helt fantastiska resan jag och mina bästa kompisar hade förrförra helgen. Ja vi lyckades faktiskt pricka in en helg då vi alla var lediga på och bokade biljetterna direkt så att det inte skulle rinna ur sanden. Rätt så det är sitter vi på planet på väg ner och känner en stor pepp inför vad som komma skall. Summerburst! En liten festival på 2 dagar med musik och dans. 

Kan inte med ord beskriva hur lyckad helgen var. Vi dansade, vi skrattade, vi sov. Vi satte oss i en park och lunchade, vi träffade på underbara Carro och njöt av värmen och solen. Vi dansade, vi gick hem för att byta om, vi dansade och var med om Axwell och Ingrossos sjuka set som spelades sist på Summerburst. Vi kom hem, bytte om till klänning, gick med höga klackar in mot stureplan och hade ingen aning om vart man kunde gå. Vi hamnade på ett ställe där det inte fanns en enda sittplats och där fanns tusen tjejer med converse som dansade till musik som spelades på Summmerburst. Donken och sen tre försök till att ta taxi, alla vägrade för att det var så kort sträcka att köra. Gå hem med klackar, sova 3h, städa, packa och åka hem.

Det har varit så otroligt roligt att få åka med mina tjejer! Detta måste göras om. Till helgen är det premiär för vår lilla aftermovie från Summerburst, jag ska försöka uppdatera här då så ni får se den ;)

Kram på er alla! Ha en fantastisk helg, imorgon tar jag helg efter ett 7-16 pass. Sen kommer Minica hit på besök och vi kommer ha en toppenhelg med tjejhäng med även Sunna och Rebecka på fredag och sen stora festligheter på lördagen. Hejsvejs :)













2 år går ruskigt snabbt

Tänk att tiden går så otroligt snabbt. Det känns ju som att det var precis igår som jag blev sådär ofantligt megakär i Max och gled runt bland alla moln i flera månader. Det dröjde länge innan jag började smälta att en så fin människa kan tycka lika mycket om mig. Och nu har det hunnit gå två hela år, otroligt underbart måste jag ju säga! Det blir jobb för oss båda två men under kvällen ska vi bara mysa tillsammans och se någon film kanske :) 







Övning ger färdighet

Hejsan svejsan! Snart är det helg igen, ojoj vad tiden går snabbt! Dags för jobbhelg igen, men det gör inget för den kommer ändå bara flyga iväg så otroligt snabbt och vipps är det ledighet på schemat. Eller ledigt och ledigt, jag har faktiskt inte en enda dag utan planer två veckor framåt typ haha. Är det inte jobb så är det fransfix, är det inte fransfix är det egentidsfix (göra sig själv fin med fransar och annat roligt). På tisdag är det studenten och då har jag lyckats byta bort mitt arbetspass så att jag får vara med och se Max lillebror springa ut ur skolan och även få vara med på mottagningen :)
 
Ja nu till inläggets rubrik: övning ger färdighet. Alltså det här med fransar - jag förstår inte hur jag kan tycka det här är så roligt! Jag har nog hunnit sitta minst 10 gånger nu och märker hur man ständigt förbättras. Jag hinner lägga fler och fler fransar och blir snabbare på att sätta på padsen. Man hittar sina knep. I alla fall tycker jag att det här är en underbart rolig hobby och har bara fler och fler som hör av sig nu till mig och vill få sina fransar fixade. Här kommer lite bilder på Linn som kom idag och ville bli fin inför sin examen nu på söndag. Hon blev jätteglad och det är den bästa känslan - att göra folk fina och glada :D
 
(Precis i slutet började Linns ögon tåras en del så därför är en del fransar ihopklibbade på bilden haha)