Rekord

Ja jag måste ju nästan ha slagit rekord nu, har nog aldrig väntat så här länge på att ta tag i att skriva ett inlägg. Ni måste väl ha funderat om vi hade dött där borta haha, men icket. Vårt Tomorrowland var ju såklart helt fantastiskt! Vi måtte trevliga människor, vi hade det otroligt trevligt bara vi två (mycket effektivt må jag säga), vi blev bestulna våra mobiltelefoner och två kameror så tyvärr kommer ni inte få se några fina bilder eller några videos för den delen. Jätte tråkigt det där med våra saker, så klart bryr man sig inte om materiella ting, men saken är ju att alla bilder och filmer man tagit kan aldrig ersättas med någon summa. Vi har i alla fall våra minnen + några fula och flummiga videos från vår actionkamera som vi lyckades behålla! 
 
Vi var sen i Göteborg och hade det trevligt där, fantastiskt trevligt! Jag blev helt frälst i den staden och vill bara flytta dit nu, helst igår. Hann vara hemma en vecka och njuta av semestern innan jag och pappa drog iväg utomlands. Vi fortsatte med Kroatien men testade en ny stad, Dubrovnik. Den var magisk! Åk dit. Ni får sen se lite bilder från vår resa, men nu sitter jag på fel dator.
 
Sitter då med Max dator här och hittade lite bilder från min hårddisk som tydligen var inkopplad där. I den fanns det bilder från 2012-2013 och wow så längesen det var. Tittade igenom några mappar och insåg hur mycket jag fotograferade förut. Nu händer det verkligen aldrig. Jag orkar inte ta mig ut. Vet verkligen inte vad det beror på. Om det är för att man nu arbetar så mycket och inte orkar, eller om man bara har tappat intresset. Jag vill verkligen fota så där fina bilder igen. Blir frustrerad över mitt slöa beteende faktiskt. Måste försöka ta tag i det :)