Umeå universitetsbibliotek

Jag hörrni, en trött Mikaela (sydde två tröjor igår, samt fick besök av Viktor - resulterade till att jag la mig fem!!) men jag har fortfarande energi till att plugga. Passar på att skriva på bibliotekets dator så slipper jag telefonen för en gångs skull. Kom ihåg att ser någonting skit ut så beror det ju på att jag inte har någon dator och måste använda telefonen istället.

Det blir plugg, plugg, plugg som gäller för mig idag. Eller ja, fram till 17 i alla fall! Igår var jag hemma och sydde, skönt att inte dricka! Ikväll får jag se om jag känner för att hänga med Viktor plus några till eller göra som gårdagen. Vi får se, hörs sen!! :)

Göra egen provdocka

Sådär! Nu har jag äntligen gjort min alldeles egna skräddarsydda provdocka och jag får tacka tusen gången om för Carro och Saras hjälp :)

1 - det du behöver är tejp, en tröja du inte använder och en sax (plus lite extra tyg som kan täcka vissa ställen som tröjan inte täcker)

2 - jag tejpar två varv under bysten och två varv vid rumpan

3 - från skuldran och över till andra sidan tejpar jag också så man får en bra form (vill ju inte ha en platt provdocka!)

4 - sen är det bara att tejpa påååå!!!! Wie

5 - ta hjälp av en annan som kan klippa upp ryggen. Gör det sicksack så det är lättare att fästa ihop dockan sen.

6 - efter det tejpar du ihop botten och fyller dockan med MASSOR av tidningspapper

TADAAAAA!

Sen ska jag nog gipsa dockan och sen sätta dit tyg över allt, men det blir ett senare projekt!

 


Ursäkta för dåligt uppdaterande

Jag får ursäkta mig för dagens dåliga uppdatering. Har suttit på biblo från 10-19:30! Plugg plugg. Är trött nu och ska lägga mig, vi hörs imorgon :)


Detta gjorde mig glad idag


Hurtig

Fortfarande lika trött, men nu ska jag köra gärnet på spinningen! Jag ska bli så trött att jag knappt kan andas. Bränna bort det vita brödet jag åt i morse. Blodsockret ligger bra inför träningen och Carro är med mig ifall det händer något (plus en tränarkompis såklart hihi). Längtar tills jag får kötta i mig korvgrytan till lunch ;) vi hörs efter spinningen :)


Trött

Håller på att somna. Började lektionen kvart över åtta. Ska spinna sen på iksu för jag har ett hål från 10-13! Igår var jg faktiskt ute och sprang i 25 minuter och körde sen lite hemmaträning. NU KÖR JAG!!!!!!!!!!

Vi hörs ;))


Hejsvejs

Ja jag får tacka för denna gång då mamma besökte mig här i Umeå. Det var jätte mysigt och jag kände mig inte lika ensam då David är borta också. Jag är på väg till biblo för att läsa lite inför lektionen imorgon. Vi hörs senare, hejsvejs!!


Ny era

Känner mig pånyttfödd! Jag ska kämpa igenom allt, börja äta nyttigare, börja promenera och ta tag i min sjukdom till tusen. En ny start för mig nu!

(för övrigt dagens outfit - mitt egna sydda linne, shorts h&m)


Godnatt

Trött! Har pluggat inför redovisningen imorgon - är inte ett dugg taggad dock :/ lämnade in min dator idag, det kommer dröja typ tre veckor tills jag får tillbaka den.. Dryygt! Nåja, tur att jag har telefonen. Nu ska jag sova för första gången med pumpen så det blir riktigt spännande! Vi hörs imorgon, natti natt :)


Rest of my life


Snabba ryck

Ojoj, jag borde ta mig bort från datorn. Har bara det sista med sminket och sen dags för håret, sätta upp det i en snodd. Så kvällens outfit är faktiskt mina nya svarta läder/skinn?-shorts som jag köte igår, en vit tröja instoppad, converse, och orange läppstift! Woop woop, enkelt och snyggt! Känner mig farlig idag höhö!

Vi hörs senare på festen (tar ju med mig min mobil så jag kan uppdatera där borta!) Puss!


City

Ojoj, då är jag hemma från stan då. En rktigt hektiskt dag som inte slutade som vi hade tänkt. Det blev först fika på Bibliotekscafét, sen vandra runt lite och sist sola. Jag hittade mig ett par lädershorts som jag fick betala 150:- för, billigt billigt!

Måste bara säga att jag älskar mitt nya objektiv till tusen! Oiskiboiski, det blir så fina bilder gaaah! :D Bjuder på två stycken bilder idag då vi var och fikade :) Ikväll ska jag vara med Emma och vi får se vad vi hittar på :)


Sorry!

Sorry! tog en paus igår, var ute och lämnade massvis med cv ;d då får vi se hur denna sommar slutar, hihihiihihihhhihi jag är riktigt optimistisk xD haha idag har jag gjort klart min ena låt, och den andra är strax klar också. Kommer lägga upp den här på bloggen så folk får lyssna och tycka till ;)

Ska även hämta mitt objektiv som har kommit med posten nu, det som jag vann på tradera! Wihoo. SKulle hämtat ut igår, men paketet stod i min mormors namn och jag kunde inte hämta ut det då (jag använda mormors gamla användare på tradera så). Efter klockan 17 är den i mina händer! :D


snooki wants smoosh smoosh

Jag älskar smörgås gurka! Nam, nam. Tur att jag har en extra stor burk, tihiii!

Ett erkännande

Detta är ganska svårt att säga. Jag har haft det inom mig hur länge som helst, men jag har inte velat inse det förrän nu. Ha överseende för detta, för jag kämpar. Jag vet att det är dåligt, men jag kan inte rå för det. Tanken har funnits i mitt huvud sedan 2009 och den finns fortfarande kvar. Du kommer tycka att jag är dum, korkad och sjuk i huvudet när du får veta vad jag gör. Som sagt så kämpar jag, jag tar små steg framåt men känslan är fortfarande kvar. Det är lättare sagt än gjort. Ok, här kommer det.
Hej jag heter Mikaela Sandström, jag har diabetes och jag missköter den för att gå ner och hålla min vikt.

Då väntar vi

Brandalarm på Coop forum på ersboda! Yääh! Det verkar vara över nu, så jag och Carro kan återgå till vår vagn ;) hörs sen


Sy, tröja, blogg, bild, min!

Här är tröjan jag sytt! hihi, den tog väl tre timmar, plus att jag ritade ett eget mönster efter en annan tröja. Jag gjorde en liten (snarare ganska stor) detalj i ryggen med ett annat tyg. Woop woop! Ska till ersboda sen, gå på myrorna en snabbis, gå till Coop och handla eltejp så jag kan göra min egna provdocka. Kan lägga upp bilder sen på hur jag kommer göra en egen provdocka, enkelt, billigt och fiffigt! :)


i-i-i-i-inspiration

Dessa ska jag inspireras till att sy! Uppdaterar senare min kreation från igårkväll, har på mig den nu! ;)

Ibland

Ibland tänker jag. Då blir jag sur. Då blir jag less. Blir jag less så blir allting skit. Är allting skit känns allting piss. Är det piss så blir jag irriterad. Då blir jag grinig. När jag är grinig ska ingen prata med mig. Då blir det ett helvete. När allting är ett helvete, känns det som att det inte finns något ljus kvar. Finns det inget ljus kvar är hoppet så gott som borta. Men som sagt, detta är bara ibland. Ibland är inte alltför ofta ;)


En paus från det vanliga

Hej hej! Igår tog jag det verkligen lugnt till tusen, fast jag kände mig hur produktiv som helst! Det slutade med att jag spelade The Sims hela kvällen och sen sov jag hos David. Imorgon börjar allvaret med fotografering igen, orkar inte denna helg - vill bara vara! :)

Idag måste jag städa, och så vill jag sy dessutom! Heheh plus spela lite The Sims kanske också ;) Om någon dag kommer mitt objektiv hit! Längtar, då blir det foto till tusen!


Sunny

Jag tog det rejält lugnt igårkväll, gick på stan efter skolan och hämtade mönstret samt köpte lite mer tyg som underhåller mig en tid framöver! :)

Senare mot kvällen såg jag, David och Robert en skräckfilm (dock somnade jag efter tio minuter hehe) och sen var det dags att sova!

Vaknade 10:30 och gick ut ett tag och solade ansiktet, förhoppningsvis dök det upp några fräknar men mitt tålamod är inte det bästa denna tid under året!

Idag ska jag ägna mig åt att städa, ta det lugnt, kanske promenera lite, spela lite spel, spela in en låt jag skrivit, sy och massa andra saker. Vi hörs senare så får vi se vad denna dag har att buda på!


Hej

Hej jag heter Mikaela Sandström och jag har diabetes!

Ja eller nej?


Sol, snart sommar?

Det är soligt, jag måste ut! Men det kan jag inte för jag har grupparbete, slutar två och ska på stan senare. Hämta mitt mönster, wiie! Tror jag ska sy ikväll, ta ett glas vitt och bara vara! :) Eller så hakar jag på David vad han nu än hittar på. Jag tror inte det blir någon utgång ikväll, har varken pengar eller lust!

Gick in på nellys hemsida och klickade fram några kläder jag blev sugen på att köpa, då kom jag på - vad tusan, jag syr liknande kläder istället! Japp, billigt, enkelt, roligt, plus (!) ingen annan har likadana kläder som jag då! :)


Hemma nu

Denna dag blev inte som jag tänkt. Jag fick en promenad till Nydala och kom precis hem. Det jag behöver nu är en påse ostbågar, godis och Project Runway. Imorgon blir det skola, sen stan för att hämta ett mönster som jag köpt - nu kan jag sy ännu mer! Ska återgå till chillet för att smälta in allt som hänt idag.


Ännu en till dag i skolan

Tänk att snart är det helg! Redan torsdag, dagarna går ju så fort. Undrar vad som kommer hända till helgen? Kanske ta något glad vin med fanny och köra lite tjejkväll utan att gå ut. Jaghar verkligen inte pengarna till det, men en mysig kväll fungerar ju alltid! :)

Spelade aldrig The Sims igår och suget är mer än någonsin. Filmen vi såg igår hade jag i princip glömt så det var ganska läskigt. Dessutom drömde jag m att jag var död, men mer än det kommer jag inte ihåg hehe.

Vi får höras senare, kan bjuda på en bild på Fanny från igår :)

Rec

Sitter hos David och småtittar på filmen rec (spanska versionen). Har sett den tidgare och den är riktigt äcklig! En av de bästa skräckfilmer jag sett. Slutade kring två-tiden men stannade på skolan ett tag och fotade först ch främst Fanny, jag har suttit nu i någon timma och fixat hennes nya header, så imorgon åker den upp på hennes blogg :)

Har ju som sagt varit trött hela dagen, och jag somnade från 19-21 men är fortfarande lika trött! Nåja ska återgå till pojkarna och se filmen nu! Vi hörs imorgon!


Dagens outfit var i princip endast kläder från Monki ;D Eller det är faktiskt BARA från Monki xD

Somnar

Gör grupparbete nu och somnar seriöst, men jag är snart klar! Kämpar på så jag ahr hela kvällen på mig att spela The Sims, Sara-Li fick mig att få tillbaka intresset för att spela igen. Kommer fixa Fannys header idag, men kämpar mig vidare först med grupparbetet! Jag vill hinna klart idag! iiiiii, trött!

Måste dessutom börja måla min påfågentavla snarast!

Sova mer, ja tack!

Är död för tillfället, jag är jättedålig på att lägga mig i tid. Tur då att jag har David som stressar mig indirekt ;) Nåja, nu blir det dags för grupparbete och det kommer nog gå bra. Vi har hunnit riktigt mycket och snart är vi klara med hela uppgiften.

Jag ska försöka med att få en dagens outfit lite senare och efter det kommer jag ta bild på Fanny och fixa hennes header. Om det inte blåser så mycket ute och är dökallt så kanske det blir någon fin bild ute dessutom ;D Vi hörs sen!

(Hade kunnat lägga mig ner som Carro på denna bild och somna!)


Dags att vara seriös nu då

Jo, då återgår jag till det seriösa. Har faktiskt varit relativt duktig idag med att tvätta och städa lite. Malin kom på besök och hängde hos mig ett bra tag, det var trevligt!


Senaste perioden har jag varit tvär, irriterad på småsaker och allmänt deppig - jag tror verkligen det är bristen på sol och d-vitamin, huvva, man blir ju till och med sur på sig själv! Jag känner att jag vill göra tusen saker på en dag, men förbannat vill man ändå inte göra ett dugg! Det är den värsta känslan av alla, oändligheten.. Det känns som att denna känsla kommer bestå resten av mitt liv, fastän jag vet att jag imorgon kommer njuta för fullt när jag är på skolan.


Jag måste längta efter något, idag längtar jag tills det slutar blåsa.



Dagen börjar inte som den ska

Skulle varit på stan nu, jag tar det nästa vecka! Idag blir det plugg hemma, tvätt, handla på ica och kanske få sig någon solig och rolig bild ute. Jag ska försöka få denna dag att bli bra, är på ett riktigt konstigt humör faktiskt.

Bjuder på en bild från gårdagens lilla photoshoot som jag hann med


Adrenalinkicken är obeskrivlig

JAAAAAAAAAAAAAAA! Jag VANN på tradera, ett objektiv som jag trånat efter, verkligen ett måste i kameraväskan! Det enda som fattas nu är reflexskärm så har jag mitt lilla kit fulländat snart! Idag blev det lite photosession på skolan igen, denna gång på otroligt vackra Fanni. Ska springa sen och hurra för min vinst och fota lite mer! hihihih


Så himlans fina Fanni Backman

Längtar

Jag måste bara säga att jag längtar tills jag får börja använda pumpen! Jag sköter mig alldeles för dåligt, men snart kommer jag bli bättre. Jag har äntligen bestämt mig, efter 5 år har jag insett att det är en ganska så dryg och petig sjukdom.

Här är min alldeles egna pump, Dana:

Vad vill jag?

Jag vill bort från Sverige ett tag, jag vill utomlands och få sol. Jag vill fotografera, jag vill sy. Jag vill spela musik och skapa musik. Jag vill träna, jag vill börja dansa igen. Jag vill studera, jag vill jobba. Jag vill flytta, jag vill få en större lägenhet. Jag vill så mycket, vi får se hur mycket jag kommer hinna med. Nummer ett på listan är att få fräknarna tillbaka!



Söndagen flög förbi

Vaknade klockan två idag, sent! Denna dag har varit seg, inget mer. Jag skulle ha städat, jag skulle ha sytt, jag skulle ha gjort saker, men jag är bara sugen på att ta det lugnt, se lite tv och få mer energi till veckan som kommer. Jag ska försöka få massvis gjort, men vi får se hur det går med det hehe. Ska satsa på att ha en riktig photosession till veckan, ha flera folk omkring så jag får varierand bilder. Ska hoppa tillbaka till sängen och bara njuta! hihi

image description

jag ska bli bäst

Nu är det lördag, hittills har denna dag varit sjukt oeffektiv, har knappt stigit upp ur sängen. Ska promenera till Nydala och hämta lite grejer, ska försöka få med mig kameran kanske och ta lite bilder i solljuset. Vill köpa mig ett objektiv som heter EF 50mm f/1.8 ii - verkligen ett måste när det gällerfoto. Sen ska jag införskaffa mig en reflexskärm så får jag mig riktigt fina bilder! :)
Här testade jag mig fram lite med en bild jag tog från igår. Vi hörs senare!

I DON't care

Sådär, sitter hemma har ont i magen och hickar. Denna dag började i biblioteket med gruppen, fika som vi tog med oss (jag bakade en tigerkaka tjugo i tolv igårnatt). Senare hade jag och Carro en liten photoshoot i skolan, efter det blev det stan och sedan hem och sy mitt nya linne som jag hade på mig ikväll. Jag gick till min kompis och var främme kring nio. Sedan bestämde jag mig för att träffa Viktor och hans klass på origo.
Lägger upp två bilder - en från photoshooten och en på mitt linne. Vi hörs imorgon :)

YEAH!

En ganska så frän dag må jag säga! Den startade med att jag tog en liten sovmorgon, till frukost åt jag rester från gårdagens korvgryta, klädvalet blev mysiga kläder och vädret var väl sisådär.
Väl på skolan tog jag och Carolina fram min kamera och började fota lite smått mitt inne i smeten av Universitetet, ingen av oss brydde sig om att alla studenter tittade på oss, dagen hade ändå börjat så bra.

Inte nog med det, då åker jag, Carolina och Sara in till stan för att handla lite tyger, där hittar jag ett mönster till en skjorta samt ett tyg som bara skriker Mikaela (var tvungen att köpa det!). Sen intalade jag Carro att köpa sig en symaskin så nu har hon en likadan som mig :)

Till sist ska jag väl ta och avsluta med att berätta att... JAG KLARADE TENTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en bättre dag

Då ska man väl presentera den första outfiten på denna blogg då, stressade i morse så det fick bli mysiga kläder, gårdagen kändes allt skit, men idag känns det faktiskt tusen gånger bättre
Tröja: H&M, Byxa: H&M, skor: Converse

sjukhuset

Sådär, då har jag varit på sjukhuset och fått min efterlängtade pump (eller?). Är lite smånervös faktiskt, jag vet att den kommer hjälpa mig till tusen men kommer den även förstöra med klumpighet och andra irriterande småsaker? ja det får vi se så småningom. Borde städa, borde sova, borde träna och plugga, men just nu ska jag ta det lugnt och njuta av tystnaden!

Ett kvällsinlägg

Sitter nu framför datorn och testar mig an ett kvällsinlägg med bild! Woop woop, denna blogg är inte klar än, men snart dras den igång!

Då testar vi!

test test test, detta inlägg ska tillhöra kategorin katt!

Välkommen till min nya blogg!