Försöker landa

Det är riktigt svårt för mig att kunna uppdatera allt som hänt där borta. Jag kan nu dö lycklig i alla fall. Jag försöker landa sakta, men säkert och här får ni se en video på Borgore som spelade i lördags klockan 15. Jag och Max syns faktiskt i bakgrunden om ni spolar fram till 3:02!!!!! En överlycklig Mikaela kommer uppdatera mer sen när hon har landat!
 

7

YO! Ville bara säga att snart får jag äntligen umgås med bästaste Minica igen, det dröjer inte länge nu iiiiih :) 
 
 
 
Om en vecka är jag den lyckligaste människan på jorden. Då befinner jag mig på området, fryser säkert och känner mig allmänt risig eftersom campingen lär redan då vara full i gegga -  och det är precis så det ska va. 

10

Jag tänkte bara säga:
 
     1. Jag har äntligen skrivit klart min uppsats
     2 .Det är inte över än, på fredag får jag veta om de sågar den eller inte
     3. Jag har skrivit klart den tack vare att jag var vaken hela natten
     4. I och med att jag har dygnat denna natt har det resulterat i att jag har fått lite lila hår
     5. Tack vare att Max hälsade på mig igår på jobbet och gav mig hårkritorna beställda från ebay
     5. Jag blev jätteglad då han kom och sa hej
     6. Jag ville pussa sönder honom, men var tvungen att behärska mig för jag jobbade ju som sagt
     7. Nu ska jag cykla till skolan och lämna in uppsatsskiten
     8. Sen ska jag cykla till Max och kanske få mig lite sömn
     9. Sen ska vi två fira på något sätt att jag har varit så sjukt duktig och skrivit klart uppsatsen i tid
     10. Sen ska Max jobba vilket känns tråkigt för då måste jag säga hejdå till honom
     11. Efter det ska jag väl försöka njuta av min lediga dag för jag blir inte ledig förrän på lördag
     12. Nu ser jag ljuset i slutet av tunneln och kan börja tagga ännu mer inför Creamfields
     13. Inser att det bara är tio dagar kvar tills jag är i England med den personen som gör mig så glad för
     14.JAG ÄR SÅ KÄR!

 

15

Okej, tänkte att det är dags att uppdatera lite för det var ju ett tag sedan. Jag håller på för fullt med min uppsats och jag är alldeles strax klar med den, ska bara finslipa allt och sen är den äntligen klaaaaaar! När jag har fått bort den från mina axlar kommer jag kunna tagga extra mycket inför Creamfieldsfestivalen. Bara två veckor kvar tills jag åker ner till Stockholm. Jag funderar på att hinna gå på stan ett tag för det var nu ett år sedan jag var på besök där. Nåja, för några dagar sedan kom äntligen biljetterna till festivalen och jag har nog aldrig varit såhär glad i hela mitt liv. Har som sagt bara pluggat och jobbat så det har resulterat i att kameran dammar. Men min underbart härliga och kvalitetsmässiga kamera som finns på min lortiga dator har istället bombats med bilder som inte behöver redigeras på photoshop. Njut av en super-duper-mega-ulta-oändligt lyckliga Mikaela och hennes biljettter till Creamfields!
 
 
Och jag måste ju självklart lägga upp en peppa-till-tusen-video! Här har ni Steve Aoki som också kommer spela där borta (spola fram tre minuter så börjar han spela!)
 

21

Dags att uppdatera lite! Jag har haft fullt upp med jobb, men har hunnit med att åka till Ersboda med Max oh spontant bowlade vi, gissa vem som vann till en början ;) Har dock träningsvärk i min arm hahah. Jobbar som sagt för fullt, men idag slutar jag 17.30 och därefter är jag ledig lör-sön för första gången sen innan sommaren började, wohoo! Jag ska plugga för fullt under dagen på lördag, men sen ska jag dra ut med Carro och vi ska njuta av våran lediga lördagkväll :) Kanske vi kan fota oss lite då vi har gjort oss snygga haha. 
 
 
Det börjar närma sig Creamfields nu och jag taggar på för fullt. Medan jag pluggade igår lyssnade jag på då Hardwell spelade på Tomorrowland som liknar Creamfields (dock verkar Tomorrowland vara en aning snäppet bättre, men för mig spelar det ingen roll - bara jag får höra musiken pumpa in i mina öron och hur som helst kommer jag hoppa som en liten smurf hela tiden haha)