Cd-fest

Hola!!! Lördag idag och oj vad man blandar på dagarna nuförtiden. Idag är det dags för klassen att träffas en stund och även passa på att bjuda in de nya cd-ettorna!! Woho, får se om det dyker upp några. Vi ska sitta i Vanadislunden som är en park i Vasastan. Najs att den nya citybanan går ända till Odenplan så att jag inte behöver gå alltför långt därifrån eller behöva byta till tunnelbanan. Jag är iaf huuur pepp som helst! Nu börjar även peppen på skolan komma tillbaka vilket känns bra. Tror största anledningen till varför jag inte har känt mig peppad till skolan är för att denna sommar har gått på tok för fort. Så är det när man har jobbat hela sommaren ☺️ 

Sen är det inte alltför länge kvar tills vi åker till Amsterdam! 🎉🙈🖤🎧💃🏻

.


En dag kvar

Yo-Yo allesammans! Lördag idag och såklart spenderades hela denna dag på jobbet 7-15:30. Mina uppdateringar här har ju som sagt varit helt avskyvärt kassa, men så är det när jag inte pendlar till och från stan längre. Tar bara 7 minuter med bussen och då hinner jag inte skriva något. Nu sitter jag faktiskt på tuben på väg in till Zandra. Det är dags för rooftop party som jag har sett fram emot så otroligt länge. Jag skulle ha gått på lin semester igår men såklart tog jag på mig jobb hela denna helg för att jag ska kunna blir glad i september då lönen dyker upp. Lite synd med tanke på denna fest ikväll, men jag får helt enkelt ta det lugnare och åka hem tidigare än annars. Börjar 7 imorgon igen men efter det, då jävlar får äntligen lilla jag en veckas ledighet innan skolan börjar ☺️🎉 

Känns så konstigt hur snabbt denna sommar har gått och nu har jag snart jobbat mitt sista sommarpass, sen återgår jag till mina vanliga helger - men det blir först i september det. Har så mycket att se fram emot nu att jag spricker. Mysteryland toppar ju allt måste jag säga ✌️ så feeeeett taggad! Har fått hem mina blinkande skor och de satt som en smäck! Kommer inte får ett enda skavsår av dom heller så dessa ska jag använda flitigt där borta. Nu känner jag att jag har skrivit nog för idag, ska dessutom snart hoppa av tåget så lika att avrunda detta inlägg nu. Vi höres!

PS!!!!!! På måndag åker jag upp till Luleå ❤ träffa familjen och bara få vara! 😍 

.


Söderhamn | Zhiyun Crane m | Sony A6300

Tjenare bloggen, sorry för dålig uppdatering men så är det när man kanske inte känner för att skriva. Helgen som var blev en spontan tripp till min kompis Minica i Söderhamn. Hon har också beställt hem en gimbal vilket resulterade i att vår helg spenderades mestadels till att filma hennes hemstad. 
 
Jag har lärt mig massor om min nya kamera och jag ÄLSKAR DEN! Ord går inte att beskriva den lyckan i att jag äger en kamera som gör att jag kan få extremt bra material. Min gimbal och kameran är nog de bästa sakerna jag har klickat hem. Jag rent gråter av lycka. Folk säger att man inte behöver världens coolaste utrustning och det är sant, men jävlar vad den betyder mycket för själen och inspirationen. 
 
Helgen var helt underbar, det är så synd att den är över så snabbt bara. Men snart har jag lite andra saker att tänka på. Nu återstår bara 4 jobbpass kvar på Ica och sen får även jag gå på semester. Jag har två veckors ledighet från jobbet, men redan efter en vecka börjar skolan igen. Innan dess ska jag passa på att hälsa på familjen uppe i Luleå. Såklart åker min utrustning med och jag ska självklart filma så mycket som jag kan där uppe! Åker måndag och stannar faktiskt till torsdagen :) 
 
Nu ska jag ta mig något att äta och överlämnar er till det fantastiska resultatet min kamera och gimbal ger! OMG jag dör!