Flyger på moln

Men tjena bloggis!! Åh än en gång, sorry för mitt dåliga uppdaterande liksom. I tisdags hade vi vår presentation inför kund och ÅH HERREGUD SÅ NÖJDA VI ÄR MED VÅR PRESENTATION! Vi fick sån bra feedback efteråt av våra lärare och vi nådde faktiskt vårt mål - ”homerun” enligt våra lärare. Vi är så stolta över att vi la ner så mycket tid till detta arbete och det gav verkligen resultat. Vi hade ett välarbetat manus och vår presentation var perfekt från början till slut. Flyger fortfarande på moln och det är ju lördag nu! 😍


På tal om lördag. Nu är jag inne på ytterligare en jobbhelg. Känns lite tungt att bara få vara ledig varannan helg men än så länge går det bra. Jag har sagt till mig själv att jobba på så länge det inte förstör för skolan. Visst har det varit lite tungt under det senaste projektet men jag har ändå klarat av det! Ska iväg nu på en liten fest som är till för oss som går andra året. Vi har ju hållit ihop i ett år så varför inte umgås?! Bästa med denna fest är att det är i Farsta där jag i princip bor, jag jobbar ju på Icat där så det är äntligen en fest i mina hoods 😎👊 fett taggat!

Vi hörs fina ni! 😘


Soooorry!!!

Hej bloggen. Alltså tusen miljontals förlåt gånger miljoner! Min ork för att skriva här har helt enkelt inte existerat. Nu skriver jag egentligen bara för att jag har sån ånger över hur längesen det var jag skrev här senast. Jag ska hålla mig kort! 


Plugget är igång 4 realz nu, superskoj! Vi börjar närma oss slutet av denna kurs och nu på tisdag ska vi presentera vår lösning i för kund. Vi ska satsa allt på en fet presentation. Vi ska se till att öva, öva och återigen ÖVA oss in manuset och allt ska gå så smooth. Blir lite pirrig av att skriva om detta nu faktiskt. Än känner vi ingen press vilket är lite skrämmande faktiskt, vi får se hur det blir till helgen. Vi kommer i alla fall att sitta varje dag denna helg och repa. 

Annars försöker jag ta det så lugnt som det går hemma. Just nu flyter alla dagar liksom ihop, sitter på skolan - kommer hem - sova osv. Lite "eat-sleep-School-repeat". Ja men jag lever och jobbar inte ihjäl mig heller vilket känns skönt! Ni får ha det så bra så ska jag börja fundera ut vad jag och Maxen ska äta till middag. Pözz

.