Slow Magic

Hejsan. Som vanligt har jag arbetat ända sen i torsdags. Bara imorgon kvar och sen är jag ledig EN dag woho. Efter det blir det jobb ons-fre och sen tar jag äntligen helg! Skönt att äntligen få vara lite ledig efter tre helger av arbete i rad. Det var en tung dag idag på jobbet. Allting har ju gått bra men när Fastfooden stänger redan vid 18-tiden på helger hinner man aldrig förbereda något. Idag var man själv från 16 och det var väl kunder hela tiden. Jag fick även lågt blodsocker när jag höll på att städa så det gjorde ju inte saken bättre heller. Nåja jag gjorde i alla fall en bra stänging och tjänade ju en extra slant för att jag jobbade över. 
 
Nu har Max bokat hotell och jag har ingen aning om vilket för jag bad honom överraska mig när vi väl är framme i huvudstaden :) Här kommer en trevlig video på Slow Magic som också kommer spela den 8:e november. 
 

Slow Magic // Girls - Live On Tour from SneakyBoy on Vimeo.

 
 

En dröm blir sann

Hejsan! Ville bara berätta för er att den 7:e november kommer jag och min Max åka ner till Stockholm på en romantisk liten resa. Nä skojar med det där romantiska. Vi kommer faktiskt den 8:e se vår favorit dj-duo spela på Debaser där flera andra band/djs också kommer spela under samma kväll. Helt sjukt att Odesza kommer hit hela vägen från USA! Alla andra band/djs kommer också från USA och gissa hur mycket en biljett kostar (tänk dig att det kommer vara ca 6 band som spelar från 19-03)! BARA 250 kronor!
 
Längtar extremt mycket till att få åka iväg med bara min Max. Vår första semester tillsammans :) Nästa mål är väl att få in en utlandsresa tillsammans, men det är ju ingen brådska. Här kommer några videos på Odesza. Jag längtar oerhört mycket!
 
 
 
 
 
 

Drömmar

Hejsan. Ja, då och då uppdaterar jag faktiskt här på bloggen. Önskade att jag orkade göra det oftare. Jag jobbar på som vanligt och tar på mig extra pass så fort jag får chansen. Denna helg blir min tredje jobbhelg i rad som jag arbetar. Nästa helg ska jag faktiskt njuta av min ledighet hade jag tänkt.
 
Jag trivs på mitt jobb och jag trivs ännu mer över att tjäna pengar. Jag drömmer mig bort rätt så ofta nuförtiden och är så glad över att jag har så många olika mål. Det är tre saker just nu som får mig att älska mig själv när jag tackar ja till att arbeta extra:
 
1. En biljett till Tomorrowland 2015 (deadline februari)
2. En ny version av min kompaktkamera (deadline juli innan TL)
3. En Dji Phantom 2 Vision Plus (Efter att jag har köpt de två första sakerna).
 
Jag har blivit helt förälskad i att göra film. Jag mådde så otroligt bra under den tiden jag redigerade aftermovien så varför inte fortsätta i dom banorna? Dock finns det ju inte så mycket att filma nu när det blir allt kallare. Igår mötte jag upp Max vid hans jobb på Umedalen och vi promenerade en bit bort till en liten äng. Jag gav Max min kamera och sa "filma bara". Så vi två lyckades få ihop en liten slow motion video här nedan som ni får se :) psst klicka i att titta i HD vettja!
 

Slow motion test Canon 650D from Mikaela Sandström on Vimeo.

 
Som ni vet älskar jag slow motion, vem gör liksom inte det? Därför vill jag köpa mig uppgraderingen till min kompaktkamera eftersom den kan filma i 100fps (en vanlig filmar i 24fps - min systemkamera/kompaktkamera kan filma i 50fps). Alltså ju högre fps-tal du filmar i desto mindre hackar filmen om du ändrar den till slowmotion. Ju högre fps-tal desto bättre kvalitét blir det om du saktar ner klippet extremt mycket. Alltså - vill du hålla på med slow motion - tänk på HÖG FPS! :D fattar ni nu då, vava?! hihi
 
Jag är så taggad på att slava med att bara arbeta, arbeta och arbeta. Jag vet att framtida Mikaela kommer bli glad. Det är ju ändå så kallt, mörkt och tråkigt här i Umeå så man kan ju lika gärna spendera sin lediga tid till att tjäna massa pengar :) Längtar tills Max flyttar in hit också. Det blev ju problem med den framtida hyresgästen till hans lägenhet så Max kan inte flytta in förrän i slutet av november :( Aja, tänk då hur mycket vi två kommer spara ihop! En hyra på under 2000:- per persion i månaden tackar man ju inte nej till hihi.
 
Vi hörs!

Sista grillningen för i år?

Hejsan! Nu har man äntligen tre dagars ledighet i rad och det firas med att skriva ett litet blogginlägg. Vad tyckte ni om filmen då?! Jag längtar nu så otroligt mycket inför nästa år. Längtar så pass mycket att jag mår lite dåligt. Nu har vi två datum att hålla i alla fall. Första är i februari då biljetterna släpps och då ska jag har sparat undan minst 10 000 kronor. Andra datumet är ju i juli 2015 det är ju då vi drar iväg till Tomorrowland igen. 
 
Sommaren är slut, det är ju inget tvivel om det (Shit det är ju snart oktober redan!!) Ja i alla fall försöker man ju hålla sig kvar i sommarkänslorna så gott det går (även om min sommar tog slut när jag kom hem från Tomorrowland). Därför kände jag och Max att vi var sugna på att grilla en sista gång innan vi tar in vår minigrill för gott innan snön dyker upp. Vi passade på att rasta Polly lite och till hennes förvåning träffade hon en ny vän, trots att hon var lite skeptisk till en början.
 
Jo visstja, nu är jag brunett igen - gamla Mikaela is back :)
 
 

Tomorrowland 2014 Aftermovie

ÄNTLIGEN!!! Tyvärr var det för tjorvigt att lägga upp filmen på Youtube så det får bli via Vimeo. Här kommer VÅR AFTERMOVIE <3 För mig är denna film 11 minuter ren kärlek. Saknar Tomorrowland extremt mycket ikväll känner jag, men det är ju bara att ta nya tag och tagga inför 2015. Enjoy
 

Tomorrowland 2014 Swedish Aftermovie 


Tyvärr ingen film än

Hejsan, ville bara säga att premiären för aftermovien var en succé! Tyvärr har jag inte lyckats lägga upp filmen på youtube/vimeo för att klippet antingen mutas eller är av för dålig kvalitét för att jag vill visa den för resten av världen. Är hur som helst riktigt nöjd med filmen och blir jätteglad då alla mina vänner älskar den :)
 
Har nu jobbat klart mina 7 arbetspass på raken och det ska bli riktigt skönt med en långledig helg på tre dagar. Pappa kommer förbi och lånar ut sin bil till mig under helgen och då ska jag och Max passa på att hitta en nygammal soffa (second hand) som kommer passa fint till oss båda här i lägenheten. 
 
Jadu jag har inte så himlans mycket att ta upp här just nu på bloggen. Min stora kamera är hos Max och min kompaktkamera är hos en vän till mig, så bilder kan jag inte riktigt bjussa på just nu. Kom på att jag inte har visat bilderna från Kroatien så här kommer en liten bild innan jag bombar ett inlägg med resten av bilderna :D