Quadcopter version två

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om vår lilla mini quadcopter som vi köpte på Maxi? Här är inlägget för det ifall ni vill kika en gång till. Ända sedan vi köpte den har Max blivit riktigt intresserad av att uppgradera till en lite större modell. I flera, flera timmar har han suttit och byggt ihop en egen och för någon vecka sedan gick vi ut och provkörde den. 
 
Allra första gången flög den upp och kraschade rätt så snabbt. Sen fungerade den inte längre. Max insåg sen när vi kom hem att han hade tagit fel batteri som inte var laddat haha. 
 
 
Sen gick vi hem igen och bytte batteri. Sen var det bara att testköra quaden igen :) Denna gång lyckades den flyga några gånger till innan det tog slut på batteri. Det som var mest drygt var att propellerna verkade lossna rätt mycket då han hade fel muttrar som skruvade upp sig. 
 
 
Och dagen efter var vi såklart sugna på att prova den igen. I slutet blåste det väldigt mycket och quaden försvann bland träden. Har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde just då! Vi hittade den helt oskadd i ett träd.
  
 
Max planerar ju att köpa en kamera så han kan se hur quaden flyger. Det är lite svårt att förklara så kika på denna video nedanför.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback